Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 354.
-
Playstore είδες ?
-
Παράθεση από Giannisagal: “Αν είστε μιας κάποιας ηλικίας (ας πούμε 40+) ” Φιλαράκι, μας "γονάτισες" (να το πω ευγενικά)... χαχαααχααα κάποιας ηλικίας. Να σαι καλά... υ.γ. έμενα μου το έβγαλε κανονικά στο playstore, το κατέβασα.
-
Παράθεση από brougos: “σιγουρα θα εχτε γραψει καμια πενηνταρια ” Φίλε, εχεις μεγάλο σπίτι...χαχααα. Εγώ όπως έχω ξαναγράψει δεν δίνω σημασία στα βήματα, δεν είναι αυτός ο λόγος που το πήρα. Σε όλα τα άλλα που το χρειάζομαι, είναι άψογο.
-
προβλημα με mi4
ΜήνυμαΝα σου στείλω διεύθυνση ?
-
Την στιγμή που σου το βγάζει αυτό με τα 3 λαμπάκια να αναβοσβήνουν (tap the band) , το κάνεις ? Δηλαδή το ακουμπας απο πάνω ?
-
Στο mi4 δεν κλειδώνει η περιστροφή οθόνης. Συμβαίνει και σε άλλους ?
-
@papaflessas Σου πρότεινα να βάλεις την τελευταία έκδοση του mifit γιατί έχει καλύτερο αλγόριθμο, δεν "ξεγελιέται" τόσο εύκολα με την κίνηση του χεριού. Να σου πω την αλήθεια , η μέτρηση των βηματων, δεν με ενδιαφέρει, εγώ το θέλω κυρίως για τις ειδοποιήσεις κλήσεων , μηνυμάτων , εφαρμογών , κλπ με δόνηση . Πολύ λεπτομερείς είναι η καταγραφή ύπνου .
-
Φίλε μου, @geozn8 θα το δεις εσύ, τι σε βολεύει. Με την έκδοση του mifit, από το play store, έχεις αυτόματες ενημερώσεις και την τελευταία έκδοση πάντα, αλλά δεν έχεις ελληνικά. Παράλληλα με την mi fit, εγώ έχω και την mi band tools. Αρκετά καλή είναι και η notify & fitness for mi band, αλλά έχει κάποια θεματάκια "συνεργασίας" με την μαμά mifit, που εγώ θεωρώ απαραίτητη. Αυτά πιστεύω να βοήθησα, με το καλό να το παραλαβεις.
-
Παράθεση από papaflessas: “καλήμερα παιδιά το παρέλαβα και εγώ το mi band 2 άλλα βλέπω ότι έχει ένα θεματική με τα βήματα μετράει πολλά παραπάνω οταν περπατάς δηλαδή σήμερα να φανταστείτε στο σπίτι που είμαι έχει μέτρηση 876 βήματα χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο και εχει καταγράψει ότι έχω περπατήσει 500μ είναι δυνατόν ? εχω κανει το update στο firmware από όταν μου ήρθε ” Φίλε μου, ποια έκδοση mifit έχεις ? Την μεταφρασμένη από εδώ ? Αν ναι, δοκίμασε να βάλεις, την έκδοση από το play store, θα…
-
Παράθεση από maddoctor: “Όχι, δεν έχει IR. Μόνο στο mi4 θα το βρεις. ” Ούτε στο ΜΙ4, υπάρχει, IR