Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 354.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Mi Band 2: The New Successor!

Maronbil - - Mi Band

Μήνυμα

Η διαφορά της Global έκδοσης, είναι μόνο στο κουτάκι και στο φυλλάδιο που είναι στα αγγλικά, τίποτα άλλο. Σου προτείνω να το αγοράσεις, πολύ καλό για τα λεφτά του.

• Παράθεση από spideman3: “@manousid5 ' Δώσε το link με την διόρθωση ή όλη η ρομ ανέβηκε διορθωμένη. Γιατί εμείς τα VIP την λαμβάνουμε με email κάποιες ώρες νωρίτερα. ” Φίλε, πρέπει να σου ήρθε και δεύτερο μαιλ με το fix.

• Παράθεση από spideman3: “@manousid5 Η rom στο Mi3 έχει θέμα το εντοπίσαμε 3 -4 άτομα λείπει το μενού απενεργοποίηση, επανεκκίνηση κτλπ. Την έβαλε6.11.10 και τώρα γύρισα πίσω στην 6.11.3. ” Φίλε μου, εβγαλαν patch, τα παλικάρια , για αυτό το πρόβλημα , αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα.

• Στο ΜΙ4, δεν υπάρχει η εφαρμογή του τηλεχειριστηρίου και το 3way Power menu όπως είπε και ο @spiderman3.

• Απάτη

Maronbil - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Να κάνω εκτύπωση τον συνομιλιών και να τα καταθέσω σε τμήμα? ” Ναι φίλε μου , ακριβώς αυτό, ότι στοιχεία έχεις.

• Απάτη

Maronbil - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Φίλε μου ,πρόσεχε είναι γνωστό κόλπο αυτό, στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

• Να ρωτήσω κάτι χαζό . . . είναι ενεργή η περιστροφή ?

• Καλώς ήρθες Δημήτρη, με το καλό να το παραλαβεις!!!

Maronbil - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από soupis88: “Καλημερα. Οπως εγραψα και σε προηγοθμενο ποστ μου το παρελ; βα χθες και ειχα θεμα με τις ειδοποιησεις απο τις εφαρμογες. Αρχικα ειχα εγκαταστήσει την εφαρμογή του Mi Fit την ελληνικη και ειχα αυτο θεμα. Μετα εβαλα μαζι αυτη που την αγοραζεις Tools κτλ απο το playstore και μου ρλανε τα ιδια. Εσβησα την ελληνικη Mi Fit και περασα αυτη που εχει στο playstore και εκει ειδα διαφορά αρχισα και ειχα ειδοποιεισεις. Ειχα βάλει και τα εικονίδια απο την εφαρμογη Tools και εβγαζε δια…

• Παράθεση από Thracia: “@taksidiotis Mi3 . δύο χρόνια χωρίς να πάθει τίποτα. ” ΜΙ4w πάνω από 2 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα hardware. Μονο μικρό προβλήματα απο τις ρομ, αλλά και εγω δεν το αφήνω σε ησυχία από τότε που το πήρα καθε βδομάδα άλλη ρομ. . . να ναι καλά τα παιδιά εδώ , δεν μας αφήνουν να πληξουμε χεχε

Maronbil - - Mi Band

Μήνυμα

Έβαλα την πρώτη, αλλά ούτε σε αυτήν εχω επιλογή στα εικονίδια.

Maronbil - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “τα εικονίδια , δυστυχώς είναι standard μέχρι στιγμής , οπότε μπορείς να διαλέξεις εσύ πιο να εμφανίζεται με κάθε app ” Φίλε μου, αυτό με ποια απο τις δυο, γίνεται ? Δουλεύουν μαζί , παράλληλα με το mifit ?

Maronbil - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “ε κινέζοι είναι αυτοί , ποιος ξέρει τι έχουν βάλει παιδιά μη προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με το απλό πρόγραμμα θέλετε δε θέλετε θα χρειαστείτε ένα από τα 2 ” Μα μέχρι τώρα , με το mi fit και το miband 1,δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα με το miband 2,το μόνο θεματακι, ειναι αυτό με τα εικονίδια των εφαρμογών. Αυτές οι 2 που προτείνεις, εμφανίζουν εικονίδια ?

Maronbil - - Mi Band

Μήνυμα

Στις ειδοποιήσεις , που αναφέρει ο φίλος souipis88, μου εμφανίζει σε όλες το ίδιο εικονίδιο (app) , δεν θα έπρεπε σε κάποιες από αυτές που υπάρχει διαθέσιμο εικονίδιο της εφαρμογής πχ στο Facebook να μου το βγάζει ?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Φίλε μου καταρχήν καλώς ήρθες, στην παρέα μας. Για τα xiaomi που ρωτάς τώρα, να σου πω ότι οι συσκευές της είναι πολύ καλές ποιοτικά και συγκρίσιμες με πολύ ακριβότερα μοντέλα. Αλλά... δεν σου προτείνω να πάρεις αν δεν θέλεις να ασχολήθεις, για να την φέρεις στα μέτρα σου. Τι εννοώ, δεν είναι συσκευές που προορίζονται για χρήση στην ευρωπαϊκή αγορά. Μην τρομάζεις δεν είναι κάτι δύσκολο, με την βοήθεια των παιδιών από εδώ μέσα, όλοι μας τα καταφέραμε. Τώρα, σαν συσκευή στα χρήματα που αναφέρεις, …

• Καλώς ήρθες Γιώργο (gfilip) . Μην τους παρεξηγεις φίλε, συνήθως χειρότεροι είναι . . . Υ. Γ. Καλά ρε παιδιά, με το μαλακό . . . θα μας φύγει το παλικάρι

• Πηηηηηηγγγεεεεεες η ακοοοομα ?