Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 354.
-
Παράθεση από Gkontos10: “Ερώτηση... Πότε περίπου υπολογίζουμε την πρώτη stable για ΜΙ4? ” Φίλε μου , τι εννοείς ? Υπάρχουν Stable για mi4
-
Με XTRV απο το Σάββατο περασμένη, δεν είχα καμία επανεκκίνηση.
-
Απο τις ρυθμίσεις /προσθετες ρυθμίσεις /led ειδοποιησης έχει να επιλέξεις χρώμα για κλήσεις, μηνύματα, ειδοποίηση. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει.
-
Μπράβο σας,ρε παιδιά, τρομερή δουλειά γιαυτό και η καθημερινά αυξανόμενη προσέλευση νέων μελών. Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για μια εταιρεία από αυτήν. Κανονικά θα έπρεπε να αναλάβει τα έξοδα όλα, η μαμά Xiaomi, γιατί αν δεν υπήρχε η κοινότητα αυτή , εγώ προσωπικά, αλλά και οι περισσότεροι φαντάζομαι, δεν θα γνωρίζαμε τα προϊόντα της.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Μπορώ να την περάσω και με απλό update πάνω από την 6,9,29 που έχω τώρα; ” εγώ φίλε μου έτσι την πέρασα απο πάνω. Σε έμενα δουλευει μια χαρα χωρίς το παραμικρο ζητημα.
-
Αν δεν θέλεις να είσαι root, μην το βάλεις το super user.
-
Οι Gtv ειναι οι πρώτες, στην πρώτη λίστα και μετά ποιο κατω ειναι η λίστα με τις Xtrv.
-
Απο το play store, κατεβάζεις οποιον root explorer, προτιμάς.
-
Προβλημα με app XIAOMIHELLAS
Μήνυμαπανω δεξια της διαφημισης , δεν σου εχει (Χ) ? απο εκει το κλεινεις....
-
Στην XTRV, την εφαρμογή του Gmail, την θεωρεί, εφαρμογή συστήματος και δεν επιτρέπει την διαγραφή της.
-
έβαλα και εγώ την Βετα xtrv πάνω από gtv, όλα δείχνουν καλά μέχρι στιγμής...
-
Παράθεση από coftaras: “Την εβαλα πανω στην παλια και δεν εω το παραμικρο προβλημα...ενα μπραβο στα παιδια για την εξαιρετικη δουλεια που κανουν!!!! ” φιλε μου, στην Beta αναφέρεσαι, να υποθέσω ? Αν ναι, για πες πρώτες εντυπώσεις.
-
Αναβάθμιση σε mi4i
ΜήνυμαΤι εννοείς φίλε μου? Υπάρχει κανονικά το κουμπί εναλλαγής.