Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 354.
-
Και εγω φίλε μου, για τον ίδιο λόγο το πήρα,λόγω θορύβου στην δουλειά και ότι δεν μπορώ να το εχω συνέχεια κοντά μου. Είχα το 1 και τώρα περιμένω το 2.
-
mi 4 wcdma 64gb greek menu
ΜήνυμαΡίξε μια ματιά εδώ... Παράθεση από MIUI_ART: “Καλώς τον και πάλι... Θα κάνεις Flash την Ελληνική FastBoot. Developer Fastboot => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/ Stable Fastboot => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ble-V7-2-8-0-twrp-GR-tgz/ Επιλέγεις μία από τις 2 ROM (Developer η Stable) και αφού την κάνεις FLash από το Miflash , μετά μπορείς να κάνεις αναβάθμιση αμέσως στην τελευταία ελληνική Developer ή Stable ROM, και είσαι έτοιμος. ”
-
Πραγματικά όμως νοιώθω... Υπερήφανο μελος της Ελληνικής Κοινότητας miui. ΜΠΡΑΒΟ ρε παλικάρια.!!!
-
AROMA File Manager
Maronbil - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αρχίζουμε κ ..... ξεφεύγουμε!! ” Έχει αρκετό καιρό που έχουμε ξεφύγει!!!
-
Χρόνια πολλά ADMIN
ΜήνυμαΧρόνια σου πολλά, φίλε, με υγεία για σένα και την οικογένεια σου. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς εσένα (εννοείτε και το υπόλοιπο team, αλλά εσύ έχεις γενεθλεια ....χεχε). Το ποιο πιθανό να ακολουθούσαμε την περπατημένη βλέπε samsung, lg κλπ. Ευχαριστούμε φίλε, για τον χρόνο και τις γνώσεις που μοιράζεσαι μαζί μας.
-
Μήπως γνωρίζετε, πως μπορώ να ανακτήσω τον κωδικό μου. Δεν με αφήνει να μπω καθόλου στο τηλέφωνο, μετά από fastboot, για καθαρή εγκατάσταση και πέρασμα της miui 8. Μπήκα από το pc, στην σελίδα , που προτείνει, id.mi.com, και συνδέθηκα στον λογαριασμό μου μέσω του λογαριασμού μου στο facebook, αλλά δεν μπορώ να βρω πως να κάνω reset το password. Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να μου πει γιατί έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο... EDIT.....OK το βρήκα είναι πριν κάνεις είσοδο στο λογαριασμο , κάτω... βλα…
-
Θήκες για mi4
ΜήνυμαΔεν ειναι ογκωδης. Εγω αυτην εχω.