Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 401.
-
@thiras Σε εμένα με Άρωμα 8.3.22 δουλεύει κανονικά... ,
-
Τα έκανα όλα αυτά καθαρισμούς κτλ... Ξανά έβαλα την εφαρμογή και δουλεύει μια χαρά.... Μόλις όμως πειράξω κάποια ρύθμιση τότε κολλάει πάλι... Θα το αφήσω έτσι προς το παρόν και βλέπουμε... Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και για τον χρόνο τους.... Θα ανεβάσω και καμιά φωτό στο άλλο θέμα να δούμε κάνουμε τίποτα ή τζάμπα η ταλαιπωρία.....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από bilis41: “Έχουμε καμία βελτίωση στην μπαταρία (kenzo)? ” Οι κακές γλώσσες λένε οτι ''οι τελευταίες ρομ από global source έχουνε βελτιώσει πάρα πολύ την μπαταρία και στο kenzo μου αλλά και σε πολλές άλλες συσκευές ''' Οπότε προχώρα άφοβα..
-
Καλημέρα σε όλους...Σε kenzo περάστηκε η Αρωμα με επιτυχία...Ολα δουλεύουνε κανονικα. Τωρα που εχουμε και νεα εκδοση gcam θα γινει χαμός.... Καλο Σ/Κ σε ολους τους Romοξαρτώμενους.....
-
-
@manousos Για ριξε μια ματια εδω.....
-
@bilis1234 Μολις βαλεις global θα πρεπει να το δεσεις το kenzo γιατι πεταει... Καλυτερη αυτονομια, καλυτερη διαχειριση της ram,καλυτερη αποκριση, σε σχεση με τις eu source. ολα αυτα με την Αρωμα κανοντας fr οταν αλλαξα απο eu σε gb και χωρις root και χωρις κανενα προβλημα....
-