Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 401.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κατέβηκε απο τον updater και περάστηκε πάνω απο την 8.3.8 χωρίς κανένα πρόβλημα.Μιλαμε για την Arωma με προσαρμοσμένη εγκατάσταση χωρίς root. Ευχαριστούμε πολύ....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@kyian Οχι δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα .... Δεν ειμαι καθολου root....
-
Παράθεση από kyian: “@gkalen με την Global σωστα ? @kylan Προχωρά σε update ή σε factory reset δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο κενζο . ” Γνωμη μου οτι η global ειναι πολυ πιο καλη απο την αλλη... πιο καλη αποκριση και η μπαταρια κραταει πιο καλα..... Και καλυτερη διαχειριση ram....
-
Παράθεση από kyian: “Καλημερα,ειμαι με την arΩma 8.2.1 Beta σε kenzo, με ποια να προχωρησω για αναβαθμιση ωστε να εχω τα λιγοτερα προβληματα ? να περιμενω την επομενη της Παρασκευης ? Ευχαριστω εκ των προτερων ” Καλημέρα..Εχω βάλει την Arωma 8.3.8 βασισμενη σε global source χωρις κανένα πρόβλημα εκτός απο τα θεμάτα στο οποιο υπαρχει λυση...Απο eu source σε global source καλο ειναι να κάνεις fr.
-
-
Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από manousakas: “Κοιτα στην υπογραφή του @Antretng και κατεβασε την 2.7.010 σβησε αυτην που εχει η Αρωμα και κανε εγκατάσταση και εισαι οκ.... ” Μια χαρά δουλεύει και αυτή MGC_3.2.045_FINAL_3.1.apk Απλά βάλτε Model nexus 5 (ή 6... δεν θυμάμαι... καθε φορα που αλλάζετε ρυθμισεις, καθαρίζεται την εφαρμογή απο το background), back camera simple hdr+, front camera no hdr+ και parameters super high. ” @intheend
-
-
Παράθεση από Agelosalex: “Με τις εκτός play store εφαρμογές τι γίνεται; ” Εκανα μια δοκιμη με μια αλλη εκδοση της gcam και κανει εγκατάσταση κανονικά....
-
Εγινε προσαρμοσμενη εγκατασταση της Arωma 8.3.8 global beta στο kenzo .... Δουλευει αψογα. Διορθωθηκε το προβλημα που δεν εκλεινε το κινητο ,δεν υπαρχουνε τα θεματα αλλα έγινα Ιντός παιντί και τα θεματα εμφανιστηκανε.... και αν δω κατι παραξενο ενημερωνω..... Ενα μεγαλο μπραβο και παλι για ολη την προσπαθεια...
-
Παράθεση από basnikol: “Σε Mi max helium δεν υπάρχει το εικονίδιο θέματα. Επίσης δε με αφήνει να βάλω κάποιο από το θέματα που έχω κατεβάσει παλιότερα. Μπήκε χωρίς factory reset. Καμία ιδέα; ” Καποιο προβλημα υπαρχει με τα θεματα απο την xiaomi.... κανε υπομονη θα υπαρξει ενημερωση...
-
Η ρομ που δινεται για το kenzo ειναι με global source η με eu source??? Ειμαι με 8.2.8 beta απο global source...Τι κανω??? Περιμενω???
-
-
@gkalen Καλημέρα σε όλους... Τελικά έβαλα την Arωma 8.2.8.beta κάνοντας fr.... Να πω οτι το kenzo δουλεύει πολυ σούπερ.Μπαταρια, διαχείριση ραμ κτλ. Το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι το τηλ. δεν κλεινει... Οτι και να επιλεξω πατωντας το power αυτο κανει reboot.Και κρατωντας το πατημένο παλι reboot κανει. Για να το κλείσω παταω reboot to recovery μεσα απο την εφαρμογή της αναβάθμισης,με βαζει στο twrp,και μετα απο εκει reboot και power off.