Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 401.
-
Λοιπον ειμαι με την Αρωμα 8.3.1. beta2...... Χωρις θεματα ,χωρις playstore χωρις ελληνικη γλωσσα και χωρις region.... Αλλα η rom πετάει.... Δοκιμασα την προηγούμενη beta αλλά αφου έκανε εγκατάσταση κανονικά μετα κολλησε στις 3 τελιτσες καμια ωρα και το σταματησα και ξαναεβαλα αυτην.... Τι να κανω??Να περιμενω μηπως κανει κατι η μαμα για το kenzo η να γυρισω πισω στην τελευταια Αρωμα που δούλευε??Εχετε κατι αλλο να προτείνετε???
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manousakas: “Δεν δουλευει η εφαρμογη 'Θεματα' και επισης δεν συνδεεται στο Play store.... Στις ρυθμισεις δεν υπαρχει επιλογη για Region ” H ROM για το Kenzo ανακλήθηκε καθώς η Xiaomi μας έκανες την έκπληξη και εξαφανίστηκε η Global ROM από τους Server της.Βάλε την προηγούμενη Version. ” Την προηγουμενη beta???
-
Δεν δουλευει Παράθεση από manousakas: “Στις ρυθμισεις φαινεται MIUI 9 8.3.1. BETwifi ok data ok bluetooth ok fingerprint ok Αλλαξε ολο το περιβαλλον σε σχεση με πριν και επισης η γλωσσα ειναι μπερδεμενη αλλου ελληνικα αλλου αγγλικα χωρις να με ενοχλει....Επισης δεν βγαζει τις φωτο διπλα στις επαφες οπως πριν. Σκαλιζω λιγο να δω τι παιζει και επανερχομαι.... ” Δεν δουλευει η εφαρμογη 'Θεματα' και επισης δεν συνδεεται στο Play store.... Στις ρυθμισεις δεν υπαρχει επιλογη για Region
-
@kotsosgr Την xtrv εβαλες η την Aroma???? =============== Μαρ 2nd 2018, 10:44pm =============== περαστηκε σε kenzo πανω απο την τελευταια αρωμα χωρις fr μονο με wipe τις cache.... Ξεκινησε η εγκατασταση κανονικα (προσαρμοσμενη) και μολις εφτασε περιπου στο 10% εκανε επαννεκινηση εβγαλε τις 3 τελιτσες ... μετα απο λιγο την μπαρα που φορτωνει και σε πολυ λιγο ανοιξε κανονικα. Η ολη διαδικασια τελειωσε εκπληκτικα γρηγορα σε σχεση με πριν... Υπαρχει προβλημα επειδη δεν μου ζητησε να κανει wipe τις c…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@tamtamΚαι εγω δεν νομίζω να είναι περπάτημα..γιατι πότε πρόλαβες να περπατήσεις αφού καλά καλά δεν ξύπνησες .... Αν κρίνουμε απο την ώρα που φαινεται στο sreenshot ξυπνάς σχετικά αργά.. Ενω εκεινη τη στιγμη τα κινεζακια ειναι ολα στο πόδι....Για αυτο σε κατατάσσει στο 6%.Δοκιμασε το ξυπνητήρι πιο νωρίς.....
-
Είστε ευχαριστημένοι από τις ευρυζωνικές υπηρεσίες της Wind (Internet)
manousakas - - Wind Hellas (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΜεχρι πριν απο 6 μηνες ημουνα στην wind τωρα ειμαι στην cosmote....στο σπιτι το ιντερνετ 24 εμπαινε περιπου με 10 οπως μπαινει και τωρα με τον οτε...στο κινητο το σημα επιεικως αθλιο και το ιντερνετ στην καλυτερη ηταν H και στη χειρότερη G... Με αλλα λογια ειχα 3 gb το μηνα δωρεάν και ξοδευα τα 100 mb...μιλαω για Λάρισα και περιξ.Πολυ χάλια ....
-