Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 401.
-
@bagb88Πας 'Ασφάλεια' επιλεγεις το εικονιδιο με την μπαταρία και μετα πατας τερμα κατω εκεί που λέει ''Αυτοματοποιημενες εργασίες''Εκει εχει καποιες προεπιλογες και μπορεις να προσθεσεις και αλλες εργασιες... Εγω εχω ρυθμισει το kenzo να μου κανει καφε στις 08:30 ακριβως... Αυτο εννοει ο @das_krimi παραπανω... Εγω τις βλεπω αλλα δεν εχω stable rom.....
-
Σε kenzo περαστηκε μεσω updater... Μεχρι στιγμης ολα καλα.. Ευχαριστούμε....
-
+1και απο μενα... ψηφισα ως tsimerakis...
-
Τελικα την ξανακατεβασα και εκανα εγκατάσταση απο twrp....Μπορει να μην ειχε κατεβει καλα την πρωτη φορα.... Στις προηγούμενες ρομ εκανε fc ο updater..Δεν ξερω αν ευθυνεται αυτο στο οτι δεν μπορω να κατεβασω την καινουρια εκδοση απο εκει.. Θα δω τωρα με αυτην αν διορθώθει.... Αλλιως ολα καλα...
-
@gkalen Με το twrp 3.1. ειμαι... Τωρα ειμαι με την 8.1.18.. Δεν ξαναεκανα δοκιμη.. Πολυ παραξενο αυτο που εγινε και δεν μου εβγαλε και κανένα σφάλμα... Εκανα προσαρμοσμένη εγκατάσταση χωρις root... Αλ μπι ιν τατσ...
-
Την aroma εβαλα... Τωρα ξαναεβαλα την 8.1.18 και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα.... θα ενημερωσω...
-
@BanditGR Ειναι κανονικα ξεκλειδωτος ο bootloader... Μου βγαζει device unlocked:true...
-
Προβλημα σε kenzo.. την κατεβασα απο το μαιλ γιατι απο OTA εβγαζε το md5 δεν ταιριαζει.. κατεβηκε κανονικα απο το mail και κανω εγκατασταση μεσω updater.. Τελειωσε η εγκατασταση κανονικα χωρις να βγαλει κανενα σφαλμα κανω επαννεκινηση βγαζει το MI logo μερικα δευτερολεπτα και μετα ξανακανει επαννεκινηση και μπαινει στο TWRP.. καθαρισα τις cache ξαναφλασαρω και ξανα παλι το ιδιο μπαινει μονο στο twrp.... Edit:Να φλασαρω την προηγουμενη 8.1.18 η θα υπαρχει προβλημα???
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@peter pan Εννοεις την gcam??? Μονο μια εκδοση εχω βρει να δουλευει σε MM ..η 2.7.010. το HDR+ δουλεύει κανονικα. Κοιτα στην υπογραφη του @Antretng Εχει οδηγους για να κανεις τα παντα...
-
Κατεβηκε σε kenzo... Ολα καλά .. Ευχαριστούμε ολο το team...
-
@aboulafia Θα ακουσεις πολλες γνωμες σχετικα με τις ρομ.. Για μενα οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη ειναι η Arωma rom την οποια τη στηνεις οπως θελεις εσυ.. Υπάρχει και Arωma stable αλλα δεν την δοκιμασα. πιστεύω ομως οτι θα είναι εξίσου καλη. Τις εφαρμογές καλο θα ειναι να τις στησεις απο την αρχη και να μην επαναφερεις απο backup.. Καλη αρχη με οτι κι αν αποφασίσεις..
-
-
-
@pit_hal Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη.Καλη επιτυχια με το update....
-
@soulg Ευχαριστώ για την απαντηση . Πατωντας να ανοιξει η εφαρμογη παταω γρηγορα την μεσαια επιλογη και ετσι σταματαει να κρασαρει... Αυτο ομως γινεται μονο στο kenzo που ειναι πιο γρηγορο και απ' τον ανεμο... =============== Ιαν 14th 2018, 12:25pm =============== @pit_hal η απαντηση ειναι 2-3 ποστ πιο πισω....