Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 401.
-
Και σε kenzo συνεχιζει να κρασαρει ο σαρωτης.... το update εγινε κανονικά
-
το bluetooth επηρεαζει το wifi ή εμενα μου φαίνεται???Μολις ανοιγω το bluetooth πεφτει η ταχύτητα του ιντερνέτ κατα πολυ....
-
Περαστηκε στο kenzo απο το λινκ του mail γιατι απο τον updater μου ελεγε παλι το md5 δεν ταιριαζει... Πως μπορω να το διορθωσω αυτο??? Ολα καλα με την καινούργια rom...το quick dial το περιμενα πως και πως..... Ενα μεγαλο ευχαριστώ... Update:Ο σαρωτής κρασαρει και στο πληκτρολόγιο των κλήσεων 0-9 εβγαλε κατι κινεζικα γραμματακια.... Δεν με νοιαζει απλα να 'χαμε να λέγαμε....
-
@Vasiliouv84 Στην winbank με root δεν δουλευε το δακτυλικο αποτυπωμα (quick login)... Αλλιως δουλευε κανονικά...
-
@xnikosΑν σε ενδιαφερει η google cam και θελεις να την δουλεψεις σβησε την εφαρμογη που εχει η rom μεσα και βαλε την 2.7.010 απο την υπογραφη του @Antretng... Και σε μενα κρασαρει ο Σαρωτης και επισης καπου καπου κρασαρει και ο Updater forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48224/
-
Παράθεση από kostas1alina: “@manousakas το λέει και η φωτό του avatar μου ” αυτο ακριβως...που να παω εγω ο καημενος κολυμπωντας.....
-
Με προλαβανε στη στροφή...
-
Τελικα την κατεβασα απο το link και την περασα μεσω updater... Ολα καλα.. Εχω καποιο προβλημα με το mi cloud... Δεν συγχρονιζει ..αλλα το εκανε και στην προηγουμενη... Για το kenzo λεμε...μην ξεχνιόμαστε... edit:τωρα ειδα οτι υπαρχει προβλημα με τους servers της xiaomi... μαλλον για αυτο δεν συγχρονιζει....
-
Καλη χρονια σε ολους... Κατεβασα 2 φορες απο τον updater αλλα μου λεει οτι δεν ταιριάζει το md5 sum... Τι πρεπει να κανω?????
-
Παράθεση από Antretng: “@manousakas όταν λες στοκ σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι; Δεν έβαλες custom nougat? Επιπλέον στις βγάζει ζουμαρισμένες; ” Αντρέα καλησπερα και καλη χρονιά... Στοκ λεω την μαμα εφαρμογή... Δεν εχει παρει ακομα nougat το RN3pro.... Gcam εχω την 2.7.010... Τωρα αν εχει hdr+ δεν ξερω... Παντως μου δινει τετοια επιλογη... Επισης δεν εχω καταλαβει ακομα αυτο που μου ειπες προχθες: Για την εφαρμογη και το port..τι διαφορά έχουν.... =============== Ιαν 2nd 2018, 2:37pm =============…