Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 401.
-
Παράθεση από derveni: “Να υποθέσω για το Mi Account της xiaomi μιλάμε ? Υπάρχει και η επιλογή του Forgot Password ” Μηπως εννοει το λογαριασμο του στο φορουμ????
-
Πηγα μια rom πισω αλλα το android συνεχίζει να τρωει την μπαταρια.... Αρα δεν πρεπει να ειναι απο την rom... Η μοναδικη αλλαγη που εκανα σε σχεση με πριν ειναι το root και η gcam...
-
@Antretng Να πω την αληθεια αλλες δυο εκδοσεις ειδα που γραφανε anroid 6+ .... Μπορεις να μας πεις συγκεκριμενη εκδοση γιανα μην ψαχνουμε??? Επισης οταν κανουμε αναβαθμιση θα πρεπει να ξανακανουμε ολη την διαδικασια με το buildprop η δεν χρειαζεται???? Ευχαριστω πολυ... και για τις χθεσινες πληροφοριες.......
-
Παράθεση από filthydwarf: “Οπως έγραψα σε λάθος θέμα σε kenzo κρασαρει η Google camera. Wipe data δεν έκανε κάτι ” @filthydwarf Κανε απεγκατασταση την εφαρμογη που εχει μεσα η rom και βαλε απο την λιστα του @Antretng (κοιτα στην υπογραφη του)αυτην που λεει οτι τρεχει σε anroid 6+(εκδοση 2.7.010) Στο θεμα μας τωρα... Το android μου ξεσκιζει την μπαταρια 53% ....Μπορω να παω στην προηγουμενη ρομ??? η ειναι κατι αλλο που μπορω να κανω????
-
Παράθεση από derveni: “@manousakas Θέλεις τράβηγμα τα αυτιά μου φαίνεται απαράδεκτο μέλος της Θεσσαλίας να μην έχει ξεκλειδώσει και να κάνεις της πιο απλές ερωτήσεις, πάλι καλά που σου απάντησε ο @spideman3 γιατί αν έστελνες σε εμένα θα νόμισα ότι έκανες troll και δεν θα σου απαντούσα, πιστεύοντας ότι αυτό είναι από τα βασικά και το έκανες πριν 1 χρόνο ” @derveni Εννοειται οτι δεν ειναι δικο μου το τηλ και για αυτο κανω αυτες τις ερωτησεις...Ειναι ενος φιλου που τον παρακαλαω εδω και ενα χρονο ν…
-
Παράθεση από spideman3: “Μόνο μέσω της εφαρμογής Ενημέρωσης ΝΑΙ θα χαθούν θα σε βγάλει μήνυμα πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση. Αλλά αφού είσαι με global rom γιατί δεν ξεκλειδώνεις τον bootloader? Μην γίνει καμιά στραβή και η επιλογές είναι ελάχιστες μετά. Κάνε αίτηση περίμενε 3 με 4 ημέρες ξεκλείδωσε και μετά κάνε ότι θέλεις. ” Η τελευταια συμβουλη σου μου αρεσε παρα πολυ...θα περιμενω λιγες μερες... Σε ευχαριστώ και πάλι...
-
Παράθεση από tacolla: “καλησπερα σας, μετα απο τρομερα θεματα με την μπαταρια σε kenzo, εκανα καθαρη εγκατασταση της νεας ρομ. δυστυχως ομως κατα τον ελεγχο της νεας ρομ και με λαχταρα να το στησω απ την αρχη, ειδα κατα τον συγχρονισμο να εγκαθιστονται ολες οι παλιες μου εφαρμογες απ μονες τους και ολα τα αρχεια να βρισκονται κανονικα στη μνημη του κινητου. Δε θα επρεπε να ειναι ολα καθαρα? Στο συγχρονισμο μεσω i.mi.com εχω βαλει να συγχρονιζονται μονο επαφες, μηνυματα και φωτογραφιες ” Νομίζω ο…
-
Εδω εισαι... Κατεβαζεις αυτην που ειναι για το kenzo dev η aroma.... =============== Δεκ 2nd 2017, 3:22pm =============== Παράθεση από zattara: “Παράθεση από manousakas: “Factory reset μεσα απο twrp και μετα φλασαρεις την καινουρια ρομ... Εννοειται κανεις backup .... ” Έχεις λινκ από τη ρομ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από manousakas: “Εδω εισαι... Κατεβαζεις αυτην που ειναι για το kenzo dev η aroma... ”
-
Χθες εβαλα και εγω στο kenzo την aroma απο το λινκ που ηρθε στο mail... Μεχρι στιγμης ολα καλα.... Μια ερωτηση μονο καθοτι νεος στο χωρο των dev και aroma: Κατα την αναβαθμιση (μεσω updater) σου ζηταει να επιλεξεις παλι τον τυπο της εγκαταστασης που θελεις να κανεις ''τυπικη ,προσαρμοσμενη κτλ. Θα πρεπει να επιλεξω την ιδια με αυτην που εκανα στην αρχη η μπορω να αλλαξω ???