Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 401.
-
Παράθεση από zattara: “Σε stable δεν υπάρχει ακόμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βαλε aroma.... και θα με θυμηθεις..... Θα ειναι ολες κολλημενες πανω σου.. =============== Δεκ 2nd 2017, 1:20pm ==============Ασχετο:Πως ανεβαζω φωτο στο φορουμ μεσα απο την εφαρμογη???παταω εκει που λεει συννημενα αλλα δεν...
-
Παράθεση από fog: “Κρατάς backup οπωσδήποτε, μέσα από το twrp κάνεις factory reset και φλασάρεις τη rom. Καλό είναι να δεις και την έκδοση twrp που έχεις. Αν είναι παλιά, δες εδώ για την τελευταία TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI ” Ευχαριστω για την αμεση απαντηση... το TWRP ειναι το 3.1.1.1 οποτε προχωραω κανονικα.... =============== Νοε 29th 2017, 10:26pm =============== Αν κανω wipe και την internal storage τι γινεται??
-
LENOVO A2010
Μήνυμακαλησπερα σε ολους... επεσε στα χερια μου ενα Lenovo A2010 μεταχειρισμενο... Υπαρχει miui rom που να ταιριαζει σε αυτο το κινητο ?? εβαλα κατι cyanogenmod που βρηκα στο νετ αλλα δεν παει καθολου... και τωρα με 8.5.2.0. στο kenzo σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το πεταξω... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.... Ευχαριστω ολους εκ των προτερων....
-
Παράθεση από em56464: “ρυθμισεις.....σχετικά με το τηλέφωνο.....χτυπάμε 6..7...φορές πάνω εκεί που αναφέρει για τον kernel και μας βάζει στην σελίδα με όλους τους αισθητήρες κ.λ.π βρες τον αισθητήρα εγγύτητας και γράφει τι κάνεις με το χέρι σου και τι ενδείξεις θα πάρεις.......άμα τελειώσεις πατάς επιτυχία και όλα οκ......Υ.Γ κανείς τεστ και σε πολλά άλλα εκεί για να ελέγχεις έτσι την σωστή λειτουργία πολλών πραγμάτων!!!! ” Ευχαριστω...απενεργοποιησα και τις αλλες ρυθμισεις εκανα και καλιμπραρισ…
-
Παράθεση από em56464: “εχει να κάνει με τον αισθητήρα εγγύτητας(proximity sensor)χάνει καμμιά φορά το καλιμπραρισμα του δεν είναι κάτι!!!!!!!!! Ευχαριστω για τις απαντησεις... Πως το κανουμε το καλιμπραρισμα??? ”
-
Την περασα και εγω στο kenzo .... Ολα καλα εκτος απο κατι ψιλα... Εχασα ενα widget που εδειχνε ωρα και καιρο διπλα διπλα..αλλα μικρο το κακο. Μου βγαζει συνεχεια αυτο που λεει ''μην καλυπτετε την πορτοκαλι περιοχη της οθονης κτλ. και κολλαει εκει και δεν φευγει αν δεν πατησω volume up και back... Ειναι καμια ρυθμιση που πρεπει να κανω??? Παρολα αυτα ...η δουλεια που γινεται απο εσας απαιχτη οπως παντα...
-
Εχω την stable 8.2.1.0 και το τελευταιο twrp ....προχωραω κανονικα.. Σε ευχαριστω...
-
Παράθεση από gkalen: “@Gkontos10 Δεν χρειάζεται fastboot rom ούτε τώρα ούτε με τη miui 9 .. Θα κατεβάσεις την τελευταία 8.5 και θα βάλεις το twrp που θα βρεις μέσα στη ρομ στο φάκελο recovery .. Μετά θα περάσεις την 8.5 με factory reset .. Αν είσαι ακόμα με android 5.1 , τότε μετά το φλασαρισμα της ρομ θα κοιτάξεις να ξεκλειδωσεις bootloader .. ” Αυτο με το twrp πρεπει να το κανουνε ολοι οσοι πανε να βαλουνε την 8.5 ???
-
Παράθεση από Souits: “Σεφ( @gkalen ) θα ήθελα μια 8.5.2 για το kenzo παρακαλώ και μια Rom Perignon toy 1998. Ευχαριστώ! ” Και εγω θελω μια ROM Stablegnon του 1.8.5.2.
-
Παράθεση από dimitris: “ Αυτό λέγεται Αυτοκτονία, καθώς με DHL θα πληρώσεις μέχρι και 3 φορές την αξία της συσκευής.Εκτός και σε βεβαιώσουν πως η αποστολή θα γίνει από Ευρωπαϊκή αποθήκη και μόνο από εκεί, γιατί όσοι έμπλεξαν με απόστολή από Κίνα και DHL με τελωνείο, ακόμη και 4 χρόνια μετά βλέπουν εφιάλτες. Θα σου είναι μία τραυματική εμπειρία.... ” ευχαριστω για την αμεση απαντηση... Καλυτερα θα ειναι δηλαδη να κοιταξω κατι απο ευρωπαικη αποθηκη????