Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 401.

• Παράθεση από Tseligas2000: “Σημερα πηρα και ενα note 3 pro ακομα για τον γιο μου. Ειχε TWRP το αλλαξα με το καινουργιο και προσπαθω να βαλω την ΑΡΩΜΑ . Καθε φορα μπενει αλλα δουλευουν οι ρυθμισεις. μου βγαζει μηνημα (send bug report to Mi for analysis? Thiw report may contain personally identiifiable information. your report will be used to help fix this bug and will never be shared in any commercial contex. ) επισης παρολο που βλεπει τον λογαριασμο μου δεν τον ξεκλειδωνει. ” πω πω...εχω μεινει …

• αγορα note 4x

manousakas - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από UncL: “Παράθεση από paha1971: “Τελικά το δικό μου global edition με κωδικό 2016102 αγορασμένο από το eshop έχει σίγουρα την 800ατα μπάντα. Σε επαρχία σε περιοχές που δεν πιάνει καλά καλά cosmote η WIND έχει 4G παντού!! Υπερευχαριστημενος από το κινητό!! ” καλησπερα, ενδιαφερομαι να παρω το note 4x (πρωτη συσκευη xiaomi) αξηζει να εμπιστευτω το eshop? ” αυτο που πουλαει το eshop σαν 4x ειναι note 4 global edition..τις διαφορες τους μπορεις να τις δεις εδω πιο πανω....επισης αγορασαμε…

• αγορα note 4x

Μήνυμα

Ευχαριστω @George Kaggelaris Mido....Να ξερουμε τι ψαχνουμε...

• αγορα note 4x

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “το redmi note 4 global edition εχει καποια αλλη ονομασια για να το ξεχωριζουμε ??? Οπως ειναι π.χ. το Kenzo???? ”

• Παράθεση από Thracia: “Ναι... ” Υπαρχει καποια λογικη εξηγηση???

• Ερωτηση.... Οταν ενεργοποιεις τις χειρονομιες μεγενθυσης σταματαει να δουλευει η λειτουργια ενος χεριου???

• αγορα note 4x

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “παιδια καλησπερα... παρηγγειλα για ενα φιλο απ το e shop το XIAOMI REDMI NOTE 4X 32GB 3GB DUAL SIM LTE GOLD Τι πρεπει να προσεξω???Ειναι αυτο που λεει η ειναι αλλο??? Θα υποστηριζει την 800αρα μπαντα??? Επισης ποιες διαφορες υπαρχουνε αναμεσα στα δυο που εχουνε snapdragon επεξεργαστη??? Ευχαριστω εκ των προτερων.... Επισης εχετε να προτεινετε καμια θηκη και καμια προστασια οθονης??? Η να περιμενω να το παρω πρωτα... γιατι ακομα δεν το ειδαμε Γιαννη το ειπαμε???? ” Να πω…

• αγορα note 4x

Μήνυμα

παιδια καλησπερα... παρηγγειλα για ενα φιλο απ το e shop το XIAOMI REDMI NOTE 4X 32GB 3GB DUAL SIM LTE GOLD Τι πρεπει να προσεξω???Ειναι αυτο που λεει η ειναι αλλο??? Θα υποστηριζει την 800αρα μπαντα??? Επισης ποιες διαφορες υπαρχουνε αναμεσα στα δυο που εχουνε snapdragon επεξεργαστη??? Ευχαριστω εκ των προτερων.... Επισης εχετε να προτεινετε καμια θηκη και καμια προστασια οθονης??? Η να περιμενω να το παρω πρωτα... γιατι ακομα δεν το ειδαμε Γιαννη το ειπαμε????

• Mi Band 2: The New Successor!

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Πριν πατήσεις το Χ , σειρε κάτω το εικονίδιο του , πατα στην κλειδαριά για να κλειδώσει κι δεν θα κλείνει πλέον με τον καθαρισμό Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω.... ” τελικα δεν ειναι απο αυτο...στα καλα καθουμενα ξεσυνδεεται και μετα απο λιγο ξανασυνδεεται.... Να πω οτι αλλαξα ρομ και μετα μου τα κανει αυτα τα κολπακια....

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Πριν πατήσεις το Χ , σειρε κάτω το εικονίδιο του , πατα στην κλειδαριά για να κλειδώσει κι δεν θα κλείνει πλέον με τον καθαρισμό Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω....

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

Οταν καθαριζω τις εφαρμογες που τρεχουνε... το mi band κανει αποσυνδεση για δευτερολεπτα και μετα ξανασυνδεεται.... Υπαρχει καποιος τροπος να μην το κανει?????

• @alvin1983 νομιζω οτι παιζει ρολο και η θηκη γιατι εγω με την original που εχω δουλευει κανονικα το smart cover... Ενω με μια αλλη που ειχα πιο παλια δεν δουλευε... Νομιζω οτι κατι εχέι η θηκη που το κανει να κλειδωνει και οχι επειδη σκεπαζει τον αισθητηρα... Ας με διορθωσουνε οι πιο εμπειροι αν κανω λαθος...

• Παράθεση από alvin1983: “Καλησπέρα και από μένα. Εδώ την δικιά μας Xtrv 7.3.2. Μου ήρθε μια θήκη αυτή στη φώτο που ανέβασα. Ένα σοβαρό πρόβλημα έχω. Ενώ έχω ενεργοποιημένο την λειτουργία smart cover δεν ξυπνάει το τηλέφωνο όταν σηκώνω το πορτάκι και επίσης δε κλείνει όταν το κλείνω. Επειδή μπορεί να παίζει ρόλο το θέμα να πω ότι έχω το default θέμα. Κανείς άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα και πως το έλυσε? ” Με αλλη rom δουλευε το smart cover??? Η θηκη τι μαρκα ειναι???

• Καλημερα και καλη επιτυχια σε ολους.....

• Καλησπερα σε ολους.. Προβλημα...Προσπαθω να συνδεσω το κινητο μου Kenzo με ενα cd player αυτοκινητου το οποιο υποστηριζει bluetooth 2..... Συνδεεται μονο ο ηχος πολυμεσων και οχι ο ηχος του τηλεφωνου... Με ενα παλιο LG που δοκιμασα συνδεεται κανονικα και δουλευει σαν car kit.... Εχει καποιος να προτεινει κατι???? Ευχαριστω.....

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από manousakas: “Συγγνωμη που επεμβαινω αλλα εγω βλεπω κανονικα τις επαφες με κεφαλαια ελληνικα..εχω το firmware 1.0.1.29...και εκανα αυτο που γραφεις με την αλλαγη γλωσσας στα κινεζικα....Αν αλλαξει το firmware θα χαθουνε τα ελληνικα??? ” Μιλάμε για τονισμένες λέξεις, όχι κεφαλαία ” Αααα οκ...Δεν τα πάω καλά με τους τόνους...

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από spyrosrotary: “Παρακολουθώ το topic γιατί είχα κάνει την παραγγελία. Έκανα και downgrade κτλ αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μήπως θα έπρεπε να μπουν στην πρώτη σελίδα κάποια πράγματα για να μην χάνονται μέσα σε τόσες ερωτήσεις; Αν μπορούσες να βοηθησεις, θα το εκτιμούσα! Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αναφορικά με τα ερωτηματικά, είναι θέμα bug γραμματοσειράς, δεν αλλάζει ούτε και με το τελευταίο firmware 1.0.1.39 (έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ μ…

• Παράθεση από StiUchiha: “Καλημερα, έκανα update της τελευταίας version MIUI και από τότε (πέμπτη απόγευμα) δεν ανοίγουν τα δεδομένα, παταω να ανοίξουν και δεν εμφανίζονται καν τα τοξακια. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο? Υπάρχει τρόπος να το λύσουμε ή κλαίω την κάρτα που έβαλα την τέταρτη ” Πηγαινε στη σελιδα 1426 απο αυτο το θεμα...

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από nakomi: “WIND GR 3G ” Μερικές φορες το όνομα παροχου εμφανίζετε σαν μπλαμπλα 4G ” Πολυ σωστα.... Και σε μενα γραφει WIND GR 4G...... Και η ταχυτητα ειναι .....αστα.. με τα ποδια να παω στον server πιο γρηγορα θα φτασω..... Λαρισα μπαινω με E η με H,H+. Εχω παρατηρησει επισης οτι οταν στο ονομα παροχου γραφει 4G τοτε συνδεεται με E Δεν ξερω αν εχει καποια σχεση...

• Παράθεση από nakomi: “Εγώ πάντως έχω το kenzo και με την wind δεν έχω κανένα πρόβλημα με το 4g. ” Πες κι αλλα... Πες κι αλλα....μην ντρεπεσαι...