Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 401.
-
Παράθεση από Souits: “Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από Souits: “Απλό update......Πάντα κρατάμε backup..... ” Πως γινεται αυτο???περναω το zip μεσα και το τρεχω απο τον updater του κινητου????θα χαθει τιποτα απο μεσα ??? ” Έχεις 56 μηνύματα και ακόμα δεν έχεις μάθει πως κάνουμε ένα απλό update και ένα backup;;; Κάτσε διάβασε τότε.. ” Λες να μεινω στην ιδια ταξη????
-
Mi Band 2: The New Successor!
manousakas - - Mi Band
ΜήνυμαΕκανα απεγκατασταση και την ξαναεβαλα αλλα δεν δουλευει.... παλι κλεινει η εφαρμογη και μου βγαζει αναφορα...
-
manousakas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Εφόσον δούλεψε μια φορά, δεν χρειάζεται. ” Ευχαριστω και παλι... Θα το κανω και θα ενημερωσω... Αααα...και κατι ακομα: Οταν αλλαζω rom στο κινητο θα πρεπει να προσεξω κατι σχετικα με το Mi band???
-
manousakas - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από manousakas: “καλημερα και απο εμενα...κατοχος του mi band 2 εδω και 5 μερες... το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου ξεκλειδωνει την συσκευη... μολις πατησω εκει που λεει 'ξεκλειδωμα οθονης' κλεινει η εφαρμογη και μου βγαζει ενα μυνημα ''Δυστυχως η εφαρμογη Mi fit ......''και μου λεει να στειλω αναφορα... εκδοση firmware v1.0.1.29 εκδοση app 2.2.10 αλγοριθμος 1.0.82 Επισης υπαρχει καποιος τροπος να εχω ανοικτο bluetooth αλλα να μην συνδεεται το mi b…
-
manousakas - - Mi Band
Μήνυμακαλημερα και απο εμενα...κατοχος του mi band 2 εδω και 5 μερες... το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου ξεκλειδωνει την συσκευη... μολις πατησω εκει που λεει 'ξεκλειδωμα οθονης' κλεινει η εφαρμογη και μου βγαζει ενα μυνημα ''Δυστυχως η εφαρμογη Mi fit ......''και μου λεει να στειλω αναφορα... εκδοση firmware v1.0.1.29 εκδοση app 2.2.10 αλγοριθμος 1.0.82 Επισης υπαρχει καποιος τροπος να εχω ανοικτο bluetooth αλλα να μην συνδεεται το mi band???
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από manousakas: “με κοιταξε οπως κοιταει η αγελαδα το τρενο..... ” Δηλάδη πως???stud-p5.gif ” Ακριβως ετσι.... Ξαναπηγα και ρωτησα για την sim... Και μου λεει... Η sim υποστηριζει ενω η συσκευη οχι.. Και που το ξερετε εσεις ποια συσκευη εχω?? Φαινεται μεσα..μου λεει... Πωπω..Ρουφιανα συσκευη εχω..
-
Παράθεση από demakhs: “Εσύ θα πρεπε να χεις τουλάχιστον H+. Kάτι δεν έχεις πειράξει στις ρυθμίσεις των δικτύων. ” Δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις...ειναι ολα στο 4g... Μπαινω και με H+ και με H και με Ε.... Αλλα οχι με GGGG...... Ευχαριστω για τις απαντησεις.. Αν επιλεξω μονο 3g ειναι καλυτερα????
-
Παράθεση από gripas4: “Σχετικά με την 800άρα της wind λογικά είναι και θέμα τοποθεσίας. Μέσα στο σπίτι μου στο Ηράκλειο έχω σταθερά 4G και ταχύτητες που αγγίζουν τα 20 Mbps. ” η wind χρησιμοποιει μονο την 800αρα μπαντα για το 4g η χρησιμοποιει και τις υπολοιπες???? Ρωταω γιατι στη Λαρισα ενω στο 'ονομα παροχου'στο κινητο, μου λεει Wind GR 4g το κινητο συνδεεται με Ε.....