Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 401.

• Παράθεση από Thracia: “ Αμα τα διαβάσει κανείς που δεν ξέρει την διαφορά global/China, ota,stable/beta stable Θα βγάζει καπνούς! Το καλύτερο! μιλάτε για China stable ” Να ξεκινησουνε το διαβασμα αμεσως.... Ολοι τους.....

• Παράθεση από demakhs: “α, γράψε λάθος....δεν είδα την έκδοση android, είδα την έκδοση miui.... ισχύουν αυτά που έγραψα λοιπόν με την Ελληνική xtrv αντί για eu!!! ” Αφου την γλιτωσες απο τον Σουιτς μη μιλας καθολου.....

• Παράθεση από derveni: “@manousakas Αυτά παθαίνεις αν δεν ενημερώνεσαι από το τοπικό κλιμάκιο της xiaomi. ” σκεφτηκα μια στιγμη να φωναξω... Χρηστο βοηθεια....αλλα...... Επρεπε να το ειχα κανει.... Τα υπολοιπα τηλεφωνικα .....

• Παράθεση από Souits: “Στην ίδια τάξη δεν νομίζω...στην ίδια ρομ μάλλον... ” Δεν θα το αντεξω αυτο... Θα το εχεις βαρος στη συνειδηση σου...

• Παράθεση από Souits: “Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από Souits: “Απλό update......Πάντα κρατάμε backup..... ” Πως γινεται αυτο???περναω το zip μεσα και το τρεχω απο τον updater του κινητου????θα χαθει τιποτα απο μεσα ??? ” Έχεις 56 μηνύματα και ακόμα δεν έχεις μάθει πως κάνουμε ένα απλό update και ένα backup;;; Κάτσε διάβασε τότε.. ” Λες να μεινω στην ιδια ταξη????

• Mi Band 2: The New Successor!

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

Εκανα απεγκατασταση και την ξαναεβαλα αλλα δεν δουλευει.... παλι κλεινει η εφαρμογη και μου βγαζει αναφορα...

• Παράθεση από Souits: “Απλό update......Πάντα κρατάμε backup..... ” Πως γινεται αυτο??? περναω το zip μεσα και το τρεχω απο τον updater του κινητου???? θα χαθει τιποτα απο μεσα ???

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εφόσον δούλεψε μια φορά, δεν χρειάζεται. ” Ευχαριστω και παλι... Θα το κανω και θα ενημερωσω... Αααα...και κατι ακομα: Οταν αλλαζω rom στο κινητο θα πρεπει να προσεξω κατι σχετικα με το Mi band???

• Απο XTRV beta1-8.1/stable 8.1.1.0 τι πρεπει να κανω για να περασω την καινουρια??? πρεπει να παρω backup???

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από manousakas: “καλημερα και απο εμενα...κατοχος του mi band 2 εδω και 5 μερες... το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου ξεκλειδωνει την συσκευη... μολις πατησω εκει που λεει 'ξεκλειδωμα οθονης' κλεινει η εφαρμογη και μου βγαζει ενα μυνημα ''Δυστυχως η εφαρμογη Mi fit ......''και μου λεει να στειλω αναφορα... εκδοση firmware v1.0.1.29 εκδοση app 2.2.10 αλγοριθμος 1.0.82 Επισης υπαρχει καποιος τροπος να εχω ανοικτο bluetooth αλλα να μην συνδεεται το mi b…

manousakas - - Mi Band

Μήνυμα

καλημερα και απο εμενα...κατοχος του mi band 2 εδω και 5 μερες... το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μου ξεκλειδωνει την συσκευη... μολις πατησω εκει που λεει 'ξεκλειδωμα οθονης' κλεινει η εφαρμογη και μου βγαζει ενα μυνημα ''Δυστυχως η εφαρμογη Mi fit ......''και μου λεει να στειλω αναφορα... εκδοση firmware v1.0.1.29 εκδοση app 2.2.10 αλγοριθμος 1.0.82 Επισης υπαρχει καποιος τροπος να εχω ανοικτο bluetooth αλλα να μην συνδεεται το mi band???

• Που ειναι καλυτερα να συγχρονιζουμε???? Στο gmail , στο micloud η και στα δυο??? Η καθολου??

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από manousakas: “με κοιταξε οπως κοιταει η αγελαδα το τρενο..... ” Δηλάδη πως???stud-p5.gif ” Ακριβως ετσι.... Ξαναπηγα και ρωτησα για την sim... Και μου λεει... Η sim υποστηριζει ενω η συσκευη οχι.. Και που το ξερετε εσεις ποια συσκευη εχω?? Φαινεται μεσα..μου λεει... Πωπω..Ρουφιανα συσκευη εχω..

• Παράθεση από geoanto555: “Ίσως να μην κάνει αναζητηση συνέχεια. Μπορείς να ρωτήσεις στον πάροχο αν έχει ενεργοποιημένο το 4G ” Μολις βγηκα απο καταστημα Wind.... Εχει η Λαρισα 4g ..μου ειπανε αλλα οταν ρωτησα σε ποια μπαντα.... με κοιταξε οπως κοιταει η αγελαδα το τρενο.....

• Παράθεση από demakhs: “Εσύ θα πρεπε να χεις τουλάχιστον H+. Kάτι δεν έχεις πειράξει στις ρυθμίσεις των δικτύων. ” Δεν εχω πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις...ειναι ολα στο 4g... Μπαινω και με H+ και με H και με Ε.... Αλλα οχι με GGGG...... Ευχαριστω για τις απαντησεις.. Αν επιλεξω μονο 3g ειναι καλυτερα????

• Παράθεση από geoanto555: “Στην επαρχία σε μεγάλο ποσοστό χρησιμοποιεί την 800...Μεγάλο ποσοστο εννοώ σίγουρα πανω απο 70-80% ” Δηλαδη δεν θα δω ποτε εγω 4g με αυτο το κιν. που εχω τωρα????

• Παράθεση από gripas4: “Σχετικά με την 800άρα της wind λογικά είναι και θέμα τοποθεσίας. Μέσα στο σπίτι μου στο Ηράκλειο έχω σταθερά 4G και ταχύτητες που αγγίζουν τα 20 Mbps. ” η wind χρησιμοποιει μονο την 800αρα μπαντα για το 4g η χρησιμοποιει και τις υπολοιπες???? Ρωταω γιατι στη Λαρισα ενω στο 'ονομα παροχου'στο κινητο, μου λεει Wind GR 4g το κινητο συνδεεται με Ε.....

• Λαρισα τι παιζει με το 4g της Wind???? Ξερει κανενας να μας πει..????

• @derveni Χρηστο ολα ητανε πολυ ωραια... Με το καλο να γινει και η επομενη συναντηση.....