Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 401.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από manousakas: “Ξαναρωταω γιατι μου την θαψατε την προηγουμενη ερωτηση... Μπορω να βγαλω συντομευση απο το Mi cloud στην αρχικη οθονη????Προχθες που με ρωτησε ειπα οχι.... ” Ρυθμίσεις > Λογαριασμός Mi > Mi Cloud > πάνω από τον χώρο που διαθέτεις γράφει με μικρά γράμματα "Add Mi Clou icon to home screen ?" και δίπλα έχει το "Add" ” Εκανα το λαθος να πατησω το χ και μετα δεν μου το ξαναεβγαλε...
-
Παιρνεις ενα screenshot απο το settinns==>About phone..... το μεταφερεις στο υπολογιστη αν μπαινεις στο φορουμ απο υπολογιστη πατας να γραψεις νεο μην. και στην κατω μερια σου γραφει imagebanana.com πατας εκει σου ανοιγει ενα παραθυρο ψαχνεις να βρεις το screenshot το επιλεγεις πατας οκ και ετοιμο... καπως ετσι πρεπει να ειναι.....Screenshot_20161011121129604_com.and.pngScreenshot_20161011121129604_com.and.png
-
εκανα εκκαθαριση αλλα τιποτα.... Δεν μπορει να συνδεθει στο Mi cloud....
-
Στο θεμα μας τωρα.... να πω οτι ξαναπερασα την stable απο την αρχη και δεν εκανα επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας... το κινητο δουλευει τελεια... να πω επισης οτι πρωτη φορα ειδα να γραφει πανω 4g ..δεν ξερω αν ειναι απο την ρομ η απο την wind... εχω και κανα δυο προβληματακια...Στην Open camera δεν μ΄αφηνει να κανω εγγραφη τις φωτο στην καρτα sd δεν ξερω γιατι ενω πιο παλια το εκανε . Επισης δεν μπορει να συνδεθει στο Mi cloud...μου βγαζει ενα μην.οτι αυτην η σελιδα μπορει να μην εμφανιζεται σ…
-
Παράθεση από derveni: “@manousakas Και τσικουδιά πίνω αρκεί να μην έχω υπηρεσία, απλά όταν ξανά κάνετε γλέντι Κρητικό κάλεσε μας αλλά ενημέρωσε πιο μπροστά όχι τελευταία ώρα. Να σε γνωρίσω και τον εταίρο Καππαδόκη @thanos485 που μαζί του βοηθάμε όσο μπορούμε και εμείς με τις λίγες γνώσεις που αποκτήσαμε από τους καλύτερους καθηγητές εδώ μέσα. ” Τωρα το ειδα το μηνυμα..Επιφυλασσομαι για την επομενη φορα.... τα υπολοιπα θα τα πουμε την Κυριακή...
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από manousakas: “Καλησπερα...Υπαρχουνε 2 εκδοσεις Mi band 2??? Global και κινεζικη????ποιο ειναι καλυτερο??? κανενα λινκ για αγορα??? ” Καμία διαφορά μεταξύ τους. Διαλέγεις από τα μαγαζιά που έχουμε στο φόρουμ ή εάν το βρεις κάπου αλλού αξιόπιστα και φθηνά. ” ευχαριστώ...
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΚαλησπερα...Υπαρχουνε 2 εκδοσεις Mi band 2??? Global και κινεζικη????ποιο ειναι καλυτερο??? κανενα λινκ για αγορα???
-
Παράθεση από derveni: “@manousakas Έχεις κίτρινη κάρτα από το tim της Λάρισας, πρώτον χάθηκες, δεύτερον δεν δήλωσες παρών στην συνάντηση που θα γίνει στην Λάρισα, τρίτων μπορούσες να με πάρεις τηλέφωνο να σου πω, και τέταρτον όχι δεν έχεις πρόβλημα, κάτι άλλο θέλεις να ρωτήσεις η να βγάλω και άλλη κάρτα ” οτι και να πεις εχεις δικιο... ειμαι αδικαιολογητος....θα ερθω στη συναντηση ... υ.γ. τις μπυρες δεν τις ξεχασα.....
-
Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.... και κατι ακομα να επισημανω... εκανα επαναφορα απο backup του mi cloud ολα κανονικα αλλα... δεν μου εμφανισε τις καταχωρησεις που ειχα στο ημερολογιο... και επισης πολλες εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες (here,my wind,team viewer,κ.α.) δεν λειτουργουσανε σωστα και τις εβγαλα και τις ξαναεβαλα ...
-
Καλη χρονια σε ολους... και συγχαρητηρια για τον οδηγο.... ολα οκ..... μια ερωτηση μονο.... δεν με ρωτησε αν θελω να εγκαταστησω το superuser.... οταν τελειωσε η εγκατασταση πατησα reboot και δεν με ρωτησε τιποτα για superuser.... εκανα κατι λαθος????
-
Ερωτηση MLS iqtalk
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους..... Ψαχνουμε θηκη για αυτο το κινητο MLS iqtalk COLOR 4G 5.5 μηπως γνωριζει καποιος αν ταιριαζει απο καποιο κινεζικο ??? μηπως το συγκεκριμενο κινητο ειναι ιδιο με καποιο κινεζικο????? ευχαριστω .....
-
Παράθεση από Thracia: “TWRP backup και τικαρισε τα όλα Αν θες μενεις σε αυτην. ” Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια για τις πληροφοριες κτλ. κτλ. να πω οτι τελικα θα μεινω σε αυτην που εκανα flash τελευταια και βλεπουμε... @gkalen η προσφορα ισχυει για τις μπυρες αν ποτε σε φερει ο δρομος προς τα μερη μας..... και εννοειται οτι θα πιουμε στην υγεια σου μαζι με τον @derveni.....
-
Παράθεση από gkalen: “Μπορείς τώρα να βάλεις TWRP και να προχωρησεις , πιθανώς όμως να πρέπει να βάλεις την 6.9.29 τώρα .. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύει σωστά ή συσκευή αν βάλεις κάποια Stable που ελεγες προηγουμένως. Ή Stable είναι Lollipop και έχουν αναφερθεί προβλήματα σε downgrade από MM σε LP .. ” Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από manousakas: “Ή Stable είναι Lollipop και έχουν αναφερθεί προβλήματα σε downgrade από MM σε LPΝαι Ν ” Ναι αλλα δεν μας λες Δουλευουν? Sim,WiFi, BT ? Σε αυτά…