Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 401.

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από manousakas: “μπορεις να μου δωσεις συγκεκριμενα links απο την ρομ (lollipop) ” Lollipop εχεις τωρα μα τη stable.Δουλεύουν ολα κανονικά ? WiFi BT Sim? ” το ξερω οτι εχω lollipop αλλα επειδη δεν εχω υπομονη να περιμενω να δω αν κατι δεν παει καλα και επειδη πριν ειχα ΜΜ ελεγα να βαλω κατευθειαν αυτην που μου ειπε ο gkalen.....την 6.9.29 ''Μπορείς τώρα να βάλεις TWRP και να προχωρησεις , πιθανώς όμως να πρέπει να βάλεις την 6.9.29 τώρα .. Δεν είμαι σίγουρος ότι θ…

• sorry που σε πρηζω αλλα εχω μπερδευτει.... μπορεις να μου δωσεις συγκεκριμενα links απο την ρομ (lollipop) και απο τα αλλα δυο αρχεια?????

• @derveni σου εστειλα πμ.....

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από manousakas: “Λοιπον κερναω μπυρες αν ποτε ερθεις προς τα εδω...Λαρισατο κινητο ανοιξε κανονικα και εχει αυτην την ρομ Screenshot_2016_10_11_12_11_29_604_com_android_s.png ” @manousakas Της μπύρες έρχομαι εγώ να της ποιο εγώ, και εγώ Λάρισα μένω @gkalen θα τις ποιο στην υγεία σου,Υ.Γ. @manousakas στείλε μήνυμα ” παω σε ΜΜ ΔΗΛΑΔΗ??? κατεβασα αυτην Kenzo THUNDER MiUi8-6.9.29 και αυτο το clean zip Kenzo-Clean-2gRam-6.9.9.zip | by gkalen for Redmi Note 3 ειμαι οκ??…

• Παράθεση από gkalen: “@manousakas Χαχα , αυτή ήταν ή τελευταία ρομ που φλασαρες λοιπόν , χαχα .. Αυτή είναι ή THUNDER , χαχα .. Λοιπόν , τώρα έχεις πάει από Marshmallow σε Lollipop , βάση των ποστ που έχεις κάνει πιο πίσω είπες ότι φοραγες την 6.9.29 πριν απότη THUNDER ... Τσεκαρε ότι δουλεύουν όλα καλά γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα όπως σου είπα αν γυρίσεις από Marshmallow σε Lollipop ( δε δουλεύει το wifi , ή δεν δουλεύει ή σιμ και χάνεται το IMEI , κ.λ.π. ) .. EDIT Να βάλεις TWRP ξανά ή τσ…

• Παράθεση από gkalen: “@manousakas Ναι , έτσι γίνεται , τώρα το τηλ.. θ'ανοιξει στη τελευταία ρομ που είχες φλασαρει .. Θα πρέπει να μπεις σε fastboot να βάλεις TWRP ξανά .. Αυτό συνέβη γιατί πηγές σε Marshmallow και μετά φλασαρες άλλη ρομ χωρις να ξεκλειδωσεις bootloader ξανά , το έχουμε πει αυτό , ότι μετά την αναβάθμιση σε Marshmallow πρέπει να ξεκλειδωσεις bootloader .. Μπορείς τώρα να βάλεις TWRP και να προχωρησεις , πιθανώς όμως να πρέπει να βάλεις την 6.9.29 τώρα .. Δεν είμαι σίγουρος ότι …

• Παράθεση από gkalen: “@manousakas Κρατας και τα δύο πλήκτρα του ήχου .. Vol+ και Vol- και power .. EDIT Να μπεις σε fastboot και να συνδεθείς με το miunlock να ξεκλειδωσεις bootloader αν δε μπαίνει σε TWRP ή αν δεν μπορείς να περάσεις ξανά TWRP γιατί σου λέει ότι "device is locked" .. ” εκανα unlock τον bootloader μου εγραψε οκ εκανε reboot και τωρα μου φορτωνει android....

• Παράθεση από gkalen: “@manousakas Αν έχεις ξεκλειδωτο bootloader μη φοβάσαι τίποτα .. Αυτό συμβαίνει στις τελευταίες συσκευές , σε όλες μάλιστα , μόλις βάλεις TWRP πρέπει να φλασαρει και ρομ κατευθείαν , αν πας σε reboot system τότε το τηλ.. δεν ανοίγει .. Θα μπεις ξανά σε TWRP και θα κάνεις το format data .. Μετά θα φλασαρεις τη ρομ .. ” δεν μπαινει σε twrp... μονο σε fastboot..... αυτη τη στιγμη ο bootloader ειναι παλι κλειδωμενος....

• Παράθεση από geoanto555: “Το έίχες ξεκλειδώσει ή όχι; Μην αγχώνεσαι ..... ” ναι το ειχα ξεκλειδωσει ...ετρεξα και αυτο τον οδηγο που λεει πως να τσεκαρεις αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος και μου εγραψε true κανονικα.... μετα εβαλα το twrp και μου ζητουσε ενα κωδικο .... ελεγε κατι για encrypted files.... να πω οτι απο την ωρα που εβαλα το twrp δεν ξανανοιξε το κινητο.... κολλουσε στο logo και δεν εκανε τιποτα αλλο ....την internal memory δεν την εβλεπε καθολου μεσα στο twrp...μετα πατησα forma…

• παιδια καλημερα....μετα απο μια δυσκολη νυχτα καταφερα να κανω brick το κινητο μου.... αυτη τη στιγμη πατωντας το power δειχνει για ενα sec το MI logo μετα κλεινει και μετα απο 2-3 sec δειχνει παλι το logo ακαριαια και ξανακλεινει.... οταν το βαλω στο φορτιστη αναβοσβηνει κοκκινο λαμπακι ..... μπαινει σε fastboot mode και τιποτα αλλο..... καμια βοηθεια.... συνδεοντας το στο pc κλειστο οπως ειναι ακουγεται ο ηχος απο τα windows οτι κατι εχει συνδεθει και στη διαχειριση συσκευων μου το βγαζει στις…

• βαζοντας το twrp μου ζητησε ενα κωδικο..... ποιο κωδικο θελει???? πως καταλαβαινω αν μπηκε σωστα το twrp???? και μετα ποια ρομ να βαλω??? μπορω ας πουμε να βαλω αυτη Kenzo-Clean-2gRam-StableV8.0.1.0.zip | by gkalen for Redmi Note 3????

• Παράθεση από gkalen: “@manousakas Αν συνεχίσεις να περνάς μ'αυτο το τρόπο ρομ τη μία πάνω από την άλλη , Stable πάνω από developer , developer πάνω από Stable , Lollipop πάνω από Marshmallow και Marshmallow πάνω από Lollipop κ.λ.π. .. να'σαι σίγουρος ότι δεν θα φτιαξει τίποτα .. Kαι λίγα προβλήματα έχεις , θα μπορούσε να ήταν περισσότερα .. Ή θα το κάνεις όπως πρέπει ή θα συνεχίσεις να έχεις προβλήματα .. Οδηγίες υπάρχουν παντού στο φόρουμ , παρτο λοιπόν από την αρχή και φλασαρε μία ρομ μέσω TWR…

• συνεχιζω να εχω προβλημα με το αλμπουμ οταν προσπαθω να περασω μια φωτο σε επαφη.... και τις φωτο μου τις βγαζει αλλα....νταλτον να πω οτι εκανα αλλαγη ρομ απο 8.0.5.0 global stable σε 6.9.29 global beta.... επισης δεν μου δουλευει η open camera....παρατηρησα οτι οταν επιλεγω οι φωτο απο την open να αποθηκευονται στην sd τοτε δουλευει η εφαρμογη κανονικα... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.... γινεται απο αυτην την ρομ που ειμαι τωρα να ξαναπαω σε καποια stable χρησιμοποιωντας τον updater του κινητου κα…

• Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από Thracia: “@manousakas Κατέβασε τον es explorer δώστου δικαιώματα ρουτ και στις ρυθμίσεις του τικαρισε το εμφάνιση κρυφών αρχείων. ” Πως δινουμε δικαιωματα ρουτ????κατεβασα τον es explorer αλλα δεν μπορω να κανω τιπ.Επισης καθε φορα που ανοιγω το κιν. μου βγαζει ενα μην. να κανω εξαγωγη την sd καρτα.... Η αποστολη φωτο μεσω viber έφτιαξε αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να βαλω μια φωτο σαν φωτο επαφής..... ” Το ίδιο πρόβλημα έχω …

• Παράθεση από Thracia: “@manousakas es explorer ρυθμίσεις Εξερεύνησης root. Στο μνμ για την sd μετα απο reboot απλά πάτα το ΟΧΙ στο eject. ” Πατωντας εκει στις ρυθμισεις root μου λεει οτι δεν γινεται στην συσκευη μου..

• Παράθεση από Thracia: “@manousakas Κατέβασε τον es explorer δώστου δικαιώματα ρουτ και στις ρυθμίσεις του τικαρισε το εμφάνιση κρυφών αρχείων. ” Πως δινουμε δικαιωματα ρουτ????κατεβασα τον es explorer αλλα δεν μπορω να κανω τιπ. Επισης καθε φορα που ανοιγω το κιν. μου βγαζει ενα μην. να κανω εξαγωγη την sd καρτα.... Η αποστολη φωτο μεσω viber έφτιαξε αλλα μου βγαζει σφαλμα οταν παω να βαλω μια φωτο σαν φωτο επαφής.....

• καλησπερα σε ολους.... μετα απο αναβαθμιση απο 8.0.5.0 global stable εβαλα την 6.9.29 global beta μεσω του updater του κινητου... εχω προβλημα με το αλμπουμ(gallery)στην αρχη δεν μου εμφανιζε καθολου τις φωτο τωρα μου τις εμαφανιζει αλλα οταν επιλεγω να στειλω μια φωτο μεσω viber μου βγαζει σφαλμα.... επισης δεν μπορω να βαλω μια φωτο σαν φωτο επαφης..επισης μου βγαζει σφαλμα.... εκανα αυτα που γραφει ο gkalen πιο πανω αλλα δεν γινεται τιποτα.... δεν μπορω να βρω αυτον τον φακελο .....sd card/DC…

• Οκ....σε ευχαριστω... μου φαινεται λιγο βουνο ολη αυτη η διαδικασια.... οποτε θα περιμενω λιγο ακομα και μετα βλεπουμε....

• Για να μην ανοιγω αλλο θεμα..... το κινητο μου θα εχει καποια στιγμη ελληνικα??? Screenshot_2016_10_05_22_35_05_499_com_android_s.png Ευχαριστω εκ των προτερων......

• Καινούργια θηκη

manousakas - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

υπαρχει περιπτωση μια απο τις τρυπες που εχει η θηκη για το ακουστικο να πεφτει πανω στον αισθητηρα και να τον κανει να μην δουλευει σωστα????? γιατι ανοιγοντας το πορτακι για να τερματισω μια κληση δεν ενεργοποιειται παντα η οθονη.... οταν ομως καλυπτω τον αισθητηρα με το δαχτυλο δουλευει μια χαρα.....