Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 401.
-
Παράθεση από kwstpap: “Παιδια είμαι με mi note 3 . Δουλεύει σωστά το GPS.?δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω το high accuracy αλλά μόνο το save battery ” Σε μενα (jason) δουλεύει μια χαρά το gps....
-
Καλησπερα σε ολους... Σε Mi Note 3 Jason ειμαι με την προτελευταια Αρωμα 9.5.16 Για να παω στην τελευταια η οποια ειναι xtrv και οχι Αρωμα πρεπει να κανω Fr ή περναω και με απλο wipe τις cache?????
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι, με εντολές fastboot. Ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα το βρεις. ” Ευχαριστω για την απαντηση... Υπαρχει ελληνικη ρομ για το Mi A2 ? Μπορεις να δωσεις κανενα λινκ γιατι εχω μπερδευτει... στην αναζητηση δεν βγαζει κατι.....
-
Καλησπερα σε ολους.... Σε Mi A2 μπορουμε να ξεκλειδωσουμε bootloader και να βαλουμε xtrv ???? Edit:Τι αθλιο ειναι αυτο το αντροιντ!!!
-
Καλησπέρα σε όλους.. Δεν μου δουλεύει η φωνητική πληκτρολόγηση στο Gboard. Οταν παταω το μικροφωνακι μου λεει ''κανε ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Google,για να ενεργοποιήσεις την φωνητική πληκτρολόγηση.'' Ποια εφαρμογή ειναι αυτήν γιατί δεν βγαζω άκρη.... Μπορεί κανεις να βοηθήσει???
-
Παράθεση από spideman3: “Σημαίνει ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί το 2api. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να περάσεις το twrp - root την συσκευή - έναν file root - και να μπεις στο system να δώσεις την εντολή. Ή δες εδώ [MAGISK][PORT] WEBDINGO's MIUI Full Camera P… | Xiaomi Mi Note 3 μέσω magisk & module. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λοιπον ή στραβος ειναι ο γιαλος ή στραβα αρμενιζουμε.... οτι και αν κανω στο τελος δεν δουλευει η στοκ καμερα, η gcam ουτε που ανοιγει και το κινητο …
-
Δεν εχω προβλήματα... Μόνο αυτό που αναφερω... Να μην περιμενω την επόμενη????? Γράψε λάθος... Μπερδεψα τα topics....
-
Καλησπέρα σε όλους... Εβαλα την 9.4.25 σε Jason ολα καλα.. Εκτός οτι δεν κλείνει με τιποτα το Wi fi...Απο τη μπάρα δεν κανει τίποτα και απο τις ρυθμίσεις κλεινει και ξανανοιγει μόνο του... Ημουνα με την 9.1.17 και εκανα μονο wipe τις cache..Μπορω να κανω κάτι??? Με επανεκκίνηση στρώνει για λιγο...
-
Παράθεση από gkalen: “@manousakas Δοκίμασε αυτή .. StackPath Και θα δούμε εμείς τι πρόβλημα μπορεί να έχει η δικιά μας και θα διορθωθεί , φαίνεται ότι κι ο eu έχει σταματήσει το cactus και θα πρέπει να δούμε για source .. ” καλησπερα και παλι.. ουτε με αυτην γινεται κατι... αυτην δεν περασε καθολου εβγαλε αυτο το σφαλμα που μου εβγαζε και η stable.... Υπαρχει καποιος οδηγος για να ξαναγυρισω στην official ?????