Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 401.
-
Καλημέρα... Δοκίμασα και μια Αρωμα αλλα ουτε αυτην δεν μπαίνει... Την ωρα που φτάνει στο σημείο της εγκατάστασης φορτώνει ακαριαία η μπάρα και μετα σου λεει να πατήσεις επόμενο... Δεν κάνει καθόλου εγκατάσταση...
-
@gkalen τα εκανα και ετσι αλλα τιποτα... περασα και την ρομ στην εσωτερικη μετα το format data και ξανα φλασαρα και παλι τιποτα... 16 λεπτα μετα το φλας το κινητο κανει μια δονηση και μετα απιο λιγο ξανακανει αλλες δυο τρεις μικρες δονησεις και μετα τιποτα.. δειχνει το logo και τις τελιτσες που αναβοσβηνουνε...
-
Εχει πεισμωσει ο κακτος και δεν λεει να ανοιξει με τιποτα.... Ειχα καλομαθει με τους snapdragon μου φαινεται...
-
@geoanto555 περασε η dev (xiaomi-miui-hellas-8.1_cactus_V10_XTRV_8.12.13) κανονικα... τσεκαρα bootloader οτι δεν κλειδωσε και τωρα βλεπω το logo XTRV και περιμενω...
-
Παράθεση από geoanto555: “Ανεβασε το log εδώ.. ” Μπορεις να βγαλεις ακρη απο αυτο???? Εχω βαλει να κατεβαινει και μια dev που βρηκα δικια μας...XTRV
-
Παράθεση από gkalen: “@manousakas Αν πας να βάλεις τη stable , ασ'τη και δοκίμασε και την developer .. Καλό θα είναι να δοκιμάσεις και με άλλο twrp για να δούμε τη συμπεριφορά θα έχει .. ” Καταρχην ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και για το χρονο σας... Twrp δοκιμασα και με άλλο που βρηκα στο νεταλλα κάνει ακριβώς το ίδιο... Τωρα για dev rom αν σου πω οτι δεν μπόρεσα να βρω μεσα στο φόρουμ θα με πιστέψεις???? edit: Υπαρχει dev rom για το cactus>??????
-
- Οχι δεν εκανα..Το log το βλέπω... - edit:Τα ξαναεκανα και εκανα και reboot system.. - δειχνει το mi logo και κλεινει..κανει συνεχως επαννεκινησεις... - εννοειται εβγαλε το ιδιο σφαλμα... Παράθεση από geoanto555: “Το log θα είναι χύμα στον αποθηκευτικό. Μετά το σφάλμα έκανες reboot system? ”
-
Παράθεση από geoanto555: “κάνε αντιγραφη την ρομ στον εσωτερικο χωρο να δουμε. Βασικά καλύτερα μετα το αποτυχημένο flash να κάνεις advanced/copy log και να μας το δωσεις,. ” Δεν γινεται τιποτα ... ξανακατεβασα την ρομ ,εκανα φορματ την sd ξαναδοκιμασα αλλα τιποτα. Μεταφερω την ρομ στην internal ξαναφλασαρω αφου εχω κανει τα wipe αλλα παλι βγαζει το ιδιο σφαλμα... το log πως μπορω να σου το στειλω???? Το οτι δεν βλεπει ο υπολογιστης το κινητο οταν ειναι στο twrp δεν εχει σημασια????
-
Παράθεση από geoanto555: “όπως εισαι μπες wipe/format data, μετα reboot bootloader. εκει fastboot format cache fastboot format userdata fastboot flash recovery xxx.img fastboot reboot με κρατημενο το vol + ” Τα εκανα οπως μου είπες εκανε και wipe μετα παταω install την ρομ και μου βγάζει αυτο...
-
Παράθεση από geoanto555: “κάνε το φορματ, μετα κάνε reboot bootloader, βάλε ξανα το twrp και δες συμπεριφορά. ” Εκανα οπως μου είπες δεν μου ζήτησε κωδικό οταν μπηκε twrp αλλα wipe παλι δεν έκανε..Σου βαζω prt scr
-
@geoanto555 Το εκανα αυτο που γραφει ο Αποστολης... το κινητο δεν ξανανοιγει σε twrp...Ανοιγει κανονικα μου γραφει οτι εγινε format data μου ζηταει τον κωδικο βαζω τον κωδικο και μετα μου λεει οτι εχουνε χαθει τα παντα και οτι πρεπει να κανει fr. Κανει fr και μετα ξανανοιγει και το στηνω παλι απο την αρχη χωρα,γλωσσα ,ενεργοποιηση συσκευης κτλ. edit:Να πω επισης οτι οταν βαζω twrp και μετα δινω εντολη ''fastboot boot twrp_cactus_3.2.3-3_miui-hellas.img'' το τηλεφωνο δεν ανοιγει στο twrp αλλα στο…
-
Παράθεση από geoanto555: “βαλε screen από το failed του format να δω. ”
-
Παράθεση από geoanto555: “κάνεις format data, reboot recovery και μετά αντιγράφεις την ρομ μέσα. ” Στο data format γραφει failed και το ,twrp χάνεται και πρεπει να το ξαναβαλω μεσα απο adb.... Την ρομ την εχω στην sd..
-
περασμα twrp.... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη... @geoanto555
-
Android Bootloader interfaceforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62662/
-
Παράθεση από amavroudis: “Ανέβασε Printscreen να δούμε το σφάλμα... ” Καλημέρα... Απο που θελεις printscreen????.Εκανα ξανα μια δοκιμη και το κινητο οταν ειναι στο twrp δεν το βλέπει καθολου ο υπολογιστής.. Επισης οταν βαζω το twrp δινω fastboot reboot μπαινει κανονικα στο twrp μου ζηταει κωδικό πατάω cancel παω να κανω τα wipe και δεν τα κάνει... Απο εκει αν κανω reboot μετα δεν ξανα μπαίνει στο twrp αλλα μπαινει στο μαμα recovery...Σαν να το χάνει..Αν το ξαναβαλω μεσα απο adb ξαναμπαίνει και κ…
-
καλησπερα σε ολους... Προσπαθω να περασω την xiaomi-miui-hellas-8.1_cactus_XTRV_Stable_V10.0.1.0 σε ενα cactus.. εχω ξεκλειδωσει κανονικα περασα drivers περασα το twrp αλλα δεν μπορω να κανω τα wipe... εκανα και format data αλλα παλι δεν μου κανει τα wipe... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη... ξανατσεκαρα bootloader ειναι οντως ξεκλειδωτος... περνωντας το twrp και δινοντας την εντολη fastboot reboot recovery.... μου εβγαζε ενα μην. οτι καποιος driver δεν εχει εγκατασταθει σωστα...
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι μπορείς. Για την εγγύηση ρώτησε στο κατάστημα που αγόρασες τι καλύψεις έχεις... ” Ευχαριστω για την απαντηση... Το redmi 6A ειναι το cactus σωστα? για να ξερουμε τι κατεβαζουμε χαχα....
-
Καλησπέρα σε όλους.. Ειμαι κατοχος ενος Redmi 6A αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα ( global). Μπορώ να ξεκλειδωσω κανονικα ακολουθωντας αυτο τον οδηγό???? Τι παιζει με την εγγύηση????
-
Παράθεση από Agelosalex: “Κανεις fr και φλασάρεις την τελευταία stable. Την έχω μια εβδομάδα και δουλεύει άψογα. Έχω την εντύπωση ότι είναι καλύτερη από τις developer. Καλή τύχη. ” Ευχαριστω για την απαντηση. Εχεις βαλει την αρωμα η την xtrv???