Ευχαριστω και παλι .... @OMAN Επειδη ειμαι ασχετος με το Ali αν επιλεξω free shiping δεν θα φτασουνε???? Θα πρεπει να βρω πωλητη που να εχει επιλογη belgium post????
κλαησπερα σε ολους...Αν παραγγειλω μπαταριες για ενα μικρο drone απο banggood θα ερθουνε η θα φαμε καμια πορτα???? Παρηγγειλα απο ebay αρχες του χρονου και δεν ηρθανε ποτε....
Ειναι κάποιος που να γύρισε σε miui9 και αν ναι σε ποια Ρομ???? Γιατι βαρεθηκα τα fr .....ειναι και αυτην η gcam που μου λείπει..... Τι χρειάζεται για την επιστροφή???? Ξεχασα να αναφέρω οτι ειμαι με την Αρωμα 8.8.16.....
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Ειμαι με την Αρωμα 8.7.26 beta miui 10.. Την πρωτη 10αρα που βγηκε για το kenzo..... Μπορω να παω κατευθείαν στην τελευταία Αρωμα???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Καλησπέρα σε όλους...... Έχει βάλει κανείς την τελευταία ελληνική Ρομ 8.8.23 dev να μας πει εντυπώσεις????? Είναι με την πρώτη miui10 που βγήκε για το kenzo .... Χωρίς προβλήματα απλά έχει αδύναμο σήμα wi-fi συγκρίνοντάς το με το Jason......
Παράθεση από Panos21t: “εγω παιδια δεν ειχα με καμμια προβλημα με τα μαυρα. τωρα ειμαι με την τελευταια. αλλα βαζω τις eu. ” Με φρ τις βάζεις?? Νομιζω οτι eu μόνο είναι για το jason... Δεν βγήκε ακομα global....
Παράθεση από kwstpap: “Εκανες factory reset? ” Οχι....Ειχα κανει στην προηγούμενη.... Τωρα εβαλα την 8.8.3 και κατι κρασαρει συνεχώς....οποτε παω για φρ.....
Καλησπέρα σε όλους...Υπαρχει λυση για αυτά τα μαυρα στις ρυθμίσεις????Μολις εβαλα την 88.8.16...Αρωμα.....Μπορω να παω πισω στην 8.8.3 που δούλευε καλα η θα εχω προβλήματα???
Καλησπέρα σε όλους... Αγόρασα ένα bluetooth και όταν Κρατάς πατημένο το κουμπί σου ανοίγει η αναζήτηση της Google... Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό και να ανοίγει η αναζήτηση των επαφών?????
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από manousakas: “ ...versteckter Inhalt... Οντως καλη δειχνει η 8.8.3 EU..... Το μοναδικό που είδα ειναι οτι δεν ανοιγει το Atmos.... Ενω δουλεύει κανονικά κρίνοντας απο τους ήχους.... ” Το Dolby plus είναι module του Magisk και για να δουλέψει θα πρέπει να βάλεις και το Magisk.Αν δεν το επιλέξεις από την ARΩMA και βάλεις την απλή XTRV, να θυμάσαι πως πρώτα θα κάνεις flash το zip του Magisk και μετά το zip του Dolby από το Twrp recovery. ” @Stelios Stelaras
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Και εγω στην 8.7.26 ειμαι.... Ο file manager δεν δουλευει σωστα... Οταν επιλεξεις ενα αρχειο και πατησεις more δεν εμφανίζει τιποτα στο αναδυόμενο μενού.....