Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 401.

• Μια απο τα ιδια και εγω χωρις κολληματα.... Ολα καλά... Μια ερωτηση μονο....υπαρχει περιπτωση να πειραξω το build.prop χωρις root???. Για να παιξει η gcam....

• Ειμαι με την 8.4.26. Arωma dev... και θελω να βαλω την τελευταια dev 8.7.19.... Βαζω το twrp 3.2.2 a8 ???? Ποια wipe πρεπει να κανω???? Επισης αν βγει rom με source απο global για το jason θα πρεπει να ξανακανω fr????

• Ναι το ειδα το βίντεο...Μου τραβηξε σκόνες απο το liner και επισης μου εκανε και κατι γραμμες στη μεση μαλλον απο την καρτα που εχει για να την πατας... Θα δοκιμασω την άλλη... Ασχετο....Εχει δει κανείς καποιες θήκες οι οποιες είναι βιβλιαράκι αλλα η μπροστα μερια ειναι διάτρητη και φαίνεται μεσα η οθονη???Ειχα δει για redmi note 4... Οχι αυτες που εχουνε το παραθυράκι... Ολη η μπροστινή μεριά εχει πολλές πολλές τρυπουλες....

• Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από linuxilakis: “Τσουι και τα μυαλά στα κάγκελα..... Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk Μπρος πισω ” Εεεεεε; Με την πρωτη; ” Ε ναι υπάρχει εμπειρίαΚαι τα δύο μπροστινά καβατζα Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk ” Για δωσε καμια συμβουλη γιατι εγω απετυχα στην πρωτη και τωρα περιμενω να περασει το καλοκαιρι.....

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• @giannisv6 στο kenzo της συζυγου εχω βαλει την τελευταια Arωma stable και κοιτωντας προχθες την μπαταρια βλεπω καταναλωση απο το android 70%... Λεω παει το κινητο...Θα το βγαλει off... την προηγουμενη μερα εντωμεταξυ ητανε πανω στο τραπεζι και απο το ηχειο σταζανε νερα.... τελως παντων να μην τα πολυλογω ξαναπερασα μια φορα την ρομ απο πανω και εστρωσε... τωρα το android ειναι στο 10% και sot 4 ωρες στο 40% της μπαταριας....

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από manousakas: “Αλλα δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε..... Δεν το έβαλα καθόλου.... ” Το έβαλες και το έβγαλες? ” Οχι δεν το εβαλα καθόλου......Ετσι απο πανω το εβαλα και αφηνε πολυ κενο ....

• @tziortzisi Εχθές μου ηρθε ενα τζαμακι nillkin που ειχα παραγγείλει πριν απο 10 ημέρες περίπου... Αλλα δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε..... Δεν το έβαλα καθόλου.... Τωρα θα περιμένω τις μεμβράνες τσιου(chyi)... Απο οτι είπανε τα παιδιά πιο πανω ειναι οτι καλύτερο.....

• @geoanto555 Εννοείται οτι σε ολα τα ποστ μου αστειεύομαι όσον αφορά τις αναζητήσεις και τις ερωτήσεις απλα πολλες φορές κολλαει το μυαλό και μπορεί όντως κατι να είναι ακριβώς μπροστά σου και να μην το βλέπεις. Παρεμπιπτόντως να αναφέρω οτι το twrp 3.2.1-2 ενω φλασαρα κανονικά την ρομ και δούλευε κανονικά κάνοντας επανεκκίνηση δεν δουλευε καθόλου... Σαν να μην επαιζε η οθονη... Τελικα εβαλα το 3.1.1-1 το οποίο δουλεύει παρα πολυ καλα...

• @Thracia Ευχαριστώ πολύ ... Είσαι και ο πρώτος.... Αν θέλω κάτι θα σου στέλνω π.μ. γιατί εδώ πέρα μην δούνε κάποιον να κάνει ερωτήσεις.... Αμέσως να πέσουνε να τον φάνε.....

• @Thracia Εχουμε κανενα λινκ να την παραγγειλουμε αυτην την μεμβρανη τσιου ??? Γιατι απο γαλλικα και απο aliexpress δεν σκαμπαζω και πολλα πραγματα.... Θηκη πηρα μια απο ebay βιβλιαρακι ελπιζω να ενεργοποιει και την οθονη....

• τζαμακι και θηκη δεν του εχει βαλει κανεις???? Δεν σας νοιαζει αν σας πεσει κατω ο jason???? Σε τι καπιταλιστικο κοσμο ζουμε θεε μου....

• Εχει παρει κανεις θηκη τετοια σαν βιβλιαρακι???? Επισης τζαμακι προστασιας μπαινει στο συγκεκριμενο κινητο?????

• Τελικα εβαλα το twrp 3.2.1-2 και φλασαρα την τελευταια Xtrv Arωma 8.4.26 Και ολα καλα.... τωρα μενει να μας πει ο @Antretng ποια εκδοση της gcam να βαλουμε και να αρχισουμε τις φωτο....... Ελπιζω να μην αρχισει να μαλωνει παλι ο @geoanto555 που δεν ψαχνουμε και τα θελουμε ολα ετοιμα στο χερι... Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους.....

• @geoanto555 Εβαλα το 3.2.1.0 και μου ζηταει ενα password... Ποιο password πρεπει να βαλω????

• Παράθεση από geoanto555: “Ψάχνοντας όμως μαθαίνεις καλύτερα .. Από τα 4 twrp που βλεπεις εκει ειμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον το ενα δουλεύει σωστά. Αν δοκιμασεις ( ενα απλο boot δλδ) θα το βρεις. ” Οκ θα τα δοκιμάσω....

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από manousakas: “Ποια ειναι η τελευταια xtrv arωma για το jason????\ Γιατι εχω μπερδευτει .... Και ποιο twrp να περασω γιατι ενα που εβαλα δεν δουλευει???? ” Μια αναζητηση στο φόρουμ και θα έπεφτες πάνω σε αυτόXiaomi-Mi-Note-3-Jason Όσο για το twrp σαν beta tester που είσαι θα μπορούσες να απαντήσεις σε ποιο δεν δουλεύει η αφή σε sharp οθονη. Τόσες επιλογές έχει...Δοκιμασε και θα την βρεις την άκρη. ” Αυτά τα ειδα....Ελεγα μηπως υπάρχει κατι πιο φρέσκο.... Οσο …

• Ελληνική ROM σε Mi Νote 3

manousakas - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

@Antretng Με ποια ρομ εισαι τωρα στο mi note 3 ???? Και με ποιο twrp???

• Ποια ειναι η τελευταια xtrv arωma για το jason????\ Γιατι εχω μπερδευτει .... Και ποιο twrp να περασω γιατι ενα που εβαλα δεν δουλευει????

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

manousakas - - Recoveries

Μήνυμα

Ποιο twrp να βαλω σε mi note 3 (jason)???? Εκανα μια προσπαθεια προχτες να βαλω το 3.2.1-X και απετυχε... Μετα την επαννεκινηση ανοιξε κανονικα με ρωτησε κατι για modified partition και πριν προλαβω να πατησω κατι εκανε reboot και πηγαινε να ανοιξει κανονικα... Εβγαζε android και τις τρεις τελιτσες... μετα με reboot μεσω adb ανοιγε το twrp στην αρχικη οθονη αλλα δεν εκανε τιποτα.... Ειμαι με την 9.5.3.0 (NCHMIFA) global stable... θελω να βαλω την τελευταια arωma.....