Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 401.
-
Παράθεση από geoanto555: “Με official rom δεν μπορεις να έχεις twrp ,τουλάχιστον χωρίς να κάνεις κάτι άλλο. Εσυ θες να κρατησεις την official και να έχεις και twrp? ” Οχι θελω να βαλω την τελευταια arωma stable και να το παρκαρω στα χερια της συζυγου γιατι εχουμε και ενα mi note 3 να ασχοληθουμε.....
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από manousakas: “Εκανα μια προσπαθεια να περασω το τελευταιο twrp 3.2.1.0 του @geoanto555 αλλα μετα το κινητο δεν ανοιγε καθολου.... ” το πέρασες ή όχι? Εκανες μια προσπάθεια λες ... πες μας και το αποτέλεσμα. ” Περασα πρωτα με την 2η μεθοδο το 3.2.1.0 αλλα το τηλ. δεν ανοιγε ... στο twrp ομως εμπαινε κανονικα... μετα περασα το 3.1.1.1 με την πρωτη μεθοδο επισης το τηλ. δεν ανοιγε αλλα παλι στο twrp εμπαινε κανονικα... μετα ξαναφλασαρα την fastboot ...... οταν …
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό ---> Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση ” Τι πρεπει να κανω τωρα για να βαλω την τελευταια δικια μας stable??? Τωρα το κινητο ειναι με την 8,5,17 global beta.... ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος.. Εκανα μια προσπαθεια να περασω το τελευταιο twrp 3.2.1.0 του @geoanto555 αλλα μετα το κινητο δεν ανοιγε καθολου....
-
Καλησπερα σε ολους.... Υπαρχει καποιος οδηγος για να καθαρισω τελειως το kenzo μου γιατι ηρθε η ωρα να περασει στα χερια της συζυγου????? θελω να βαλω μια δικια μας stable και να μεινει ετσι ωστε να εχουμε χρονο να ασχοληθουμε με το νεο αποκτημα... Αυτην την στιγμη εχει την τελευταια Arωma dev .....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@thiras Ανοιγεις το ζιπ με διπλο κλικ (οχι unzip) πηγαινεις στο φακελο που λεει σβηνεις το αρχειο που υπαρχει μεσα και μετα πατας add files και προσθετεις το νεο αρχειο. Η το πιανεις και το σερνεις μεσα..... μετα ξαναπερνας το zip στο κινητο και φλασαρεις.... Σε μενα δουλεψε κανονικα και εκανε εγκατασταση .....
-
Παράθεση από Agelosalex: “Μπηκε και η τελευταία ενημέρωση σε RN3 KENZO και μέχρι τώρα δουλεύει καλά Μπράβο παιδιά. ” Ποια έβαλες????Γιατι εκανα μια δοκιμη να περάσω την Αρωμα με προσαρμοσμένη εγκατάσταση και δεν μπηκε..... Στο σημείο που λεει πατήστε επόμενο για να γινει εγκατάσταση δεν δείχνει την μπαρα που φορτώνει και αμεσως παει στο επόμενο βήμα. ... Αλλά λέει ότι εγκαταστάθηκε με επιτυχια ... Edit: Ξανά δοκίμασα και δεν γίνεται καμία εγκατάσταση.... Η ρομ κατέβηκε μέσω ota και εγινε προσπάθ…
-
Καλησπέρα σε όλους... Περάστηκε στο kenzo με επιτυχια..... Όλα καλά.... Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά....
-
@amavroudis Το εκανα δύο φορές αλλά δεν γίνεται τίποτα.....Δεν την διαγράφει...
-
@kritikosg3org3 Αν εισαι ρουτ κανε το απεγκατασταση.... Εγω πηγα και απενεργοποιησα ολα τα δικαιωματα και δεν μου το ξαναεβγαλε αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου...
-
@amalag Πως την απεγκατεστησες??? Εισαι ρουτ?? Υπάρχει άλλος τρόπος???
-
Μου χτυπάει συνέχεια μια εφαρμογή ''yellow pages'' Μπορώ να κάνω κάτι??
-
Σε Kenzo κατεβηκε μεσω updater και εγκατασταθηκε και δουλευει μια χαρα..
-
@zattara Η πρωτη ειναι stable δηλαδη σταθερη ενω η δευτερη ειναι developer δηλαδη δοκιμαστικη ρομ οι οποια δινεται στους χρηστες για δοκιμη Η τριτη ειναι ιδια με την πρωτη απλα εχεις την δυνατοτητα μεσα απο το Arωma να επιλεξεις εσυ τι θα εγκαταστησεις και τι οχι... Αρωμα ρομ υπαρχει και στις stable και στις dev.... γενικα αν δεν πολυασχολεισαι και θελεις μια ρομ ωστε το τηλ σου να δουλευει απροβληματιστα βαλε μια stable .... Αν παλι θελεις καθε Παρασκευη να ζεις στον πυρετο των romοεξαρτωμενων …
-
Δεν θυμαμαι αν ειναι με την στοκ η με την gcam 39223044880_5cd0eaa536_z.jpgIMG_20180306_095429 by Ar Tsim, on Flickr 39223504070_6b3e5830cb_k.jpgIMG_20180209_170859 by Ar Tsim, on Flickr Η τελευταια ειναι με την εκδοση που εβαλε ο @Antretng στο αλλο θεμα για το kenzo 40321358774_15d473d7f9_z.jpgIMG_20180324_142957 by Ar Tsim, on Flickr