Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 288.
-
Παράθεση από baiosss: “Διαβαζω καπου οτι στο Mi4c στις ρυθμισεις της καμερας υπαρχει η επιλογη για ληψη 4K video στην τελευταια gtv. Στο Mi4s γιατι δεν εχει αυτη την επιλογη ενω απο οτι ξερω το υποστηριζει αλλα ειναι και οι ιδιες συσκευες στο εσωτερικο τους? ” στην ρομ του gkalen, τουλαχιστον στο mi4c 2gb-16gb δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση
-
@gkalen let's rock 'n roll! thanks man
-
ξυλωσε το και κανε install με twrp το αρχειο supersu.zip αν το εχεις ακομα στην sd
-
Παράθεση από GEORGE13: “Βαση developer καποια στιγμη παιδια θα βγαλετε stable; ” θεωριτικα η πρωτη stable κυκλοφορει σε 6 μερες 16/8/16 miui 8
-
Παράθεση από gkalen: “Mi4c Libra , Clean zip και buildFix για 2g Ram Libra-Clean-2gRam-6.8.4.zip | by gkalen for Mi 4c INSTALLATION Απλό install και wipe cache and dalvik , όπως κάνουμε πάντα με το Clean zip . ” δεν υπαρχει προβλημα δηλαδη που ήδη κατα την εγκατασταση της ρομ ειχαμε τρεξει το clean.zip μπορει να ξανατρεξει εκ νεου. btw δεν περνας και το προγραμματακι του forum με καποιον τροπο να μην περιμενουμε κανα δυο βδομαδες? οσο προλαβα να το δουλεψω με την developer καλα πηγαινε!
-
@gkalen ναι ισχυει, το δικο μου mi4c ειναι 2gb-16gb
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαφιλτατε, μερικες μερες μετα το αιτημα σου για ξεκλειδωμα, θα σου ερθει ενα sms στον αριθμο τηλεφωνου που θα δηλωσεις, (καλο ειναι να ειναι ο αριθμος του νεου τηλεφωνου) που θα σου λεει οτι εχεις δικαιωμα να το ξεκλειδωσεις. απο εδω και περα, αναλογα με τη συσκευη που εχει ο καθενας, αρχιζουν τα γουστα, και πρεπει για να το επιτυχεις, να ακολουθησεις με ευλάβεια τις διαφορες οδηγιες που εχουν γραψει εδω κατα καιρους οι πιο εμπειροι χρηστες. με την ευχη μου
-
Παράθεση από gkalen: “@amigagr Γεια σου φίλε .. Είχα πρόβλημα με το upload χθες .. Λογικά πρέπει να σου ήρθε κι άλλο μήνυμα σημερα .. Πληροφορίες για τις Custom roms ή αν θες να ρωτήσεις οτιδήποτε , εδώ ... [ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.4] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM ” ναι, εβγαλα ακρη τελικα χαρη στις οδηγιες σου και το 2ο email να εισαι καλά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Βγάλαμε ένα FIX για το Mi-3 (Cancro) / Mi-4 (Cancro) / Mi-Note (Virgo) σε ότι αφορά τον Πλοηγό (Browser) και τις Λήψεις (Ενεργοποίηση επιταχυντή και ορίων) Το FIX Αφορά μόνο τις παραπάνω συσκευές, και το κάνετε Flash με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως την ROM. Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες συσκευές, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από το επόμενο Update. Τα παραπάνω προβλήματα προέρχονται από το Source του Xiaomi.eu. ” και στο mi4c συμβαινει το ιδιο με τις ληψεις, τοσο με τη νεα …
-
Παράθεση από user_1024: “Και από μένα οκ. Παραδόξως όμως έκανε να εγκατασταθεί 45 λεπτά. Πρώτη φορά τόσο πολύ ” ε, γεράματα βλέπεις
-
καλημερα κι απο μενα. μολις τελειωσε η εγκατασταση. το τηλεφωνο βραζει. το εκλεισα για λιγο για να κατεβασει θερμοκρασια. περισσοτερα εντος των ημερων. edit: ξεκινησε το flash με 48% μπαταρια και 37c και τελειωσε με 38% μπαταρια και 50c μετα απο 14 λεπτα.
-
οχι αλλά δεν προλαβαίνω κιόλας. αυτό συμβαινει μόνο την πρώτη φορά, μέχρι να το φορτίσω τρεις φορές βγαίνει νέα αναβάθμιση! που να τους προλάβεις και να κάνεις κανα extra πείραμα
-
Παράθεση από gthe: “Παιδιά καλημέρα, Έχει κανείς πρόβλημα με την 6.7.21 με τα στατιστικά της μπαταρίας του; Εγώ το βάζω για φόρτιση και ενώ φορτίζει "κολλάει" το ποσοστό και δείχνει το ίδιο (π.χ. 24% για πάνω από 30-40 λεπτά φόρτιση). Ξεκολλαει και αρχίζει να δείχνει κανονικά την φόρτιση μόνο αν κάνω shut down και reboot. Ο φορτιστής δεν φταίει, το έχω δοκιμάσει με διαφορετικούς Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κι εμενα συνεβει το ιδιο την πρωτη φορά που πηγα να φορτισω μετα…
-
ναι, θα το δουμε απο σεπτεμβρη, τωρα ειμαστε ολοι λιγο σκορποχώρι
-
εχω να τους δωσω αρκετα πραγματα αλλά τις ωρες/μερες που ανοιγουν ειμαι εκτός και δεν βολευει...