Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 288.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαγια mi4c (ισως και άλλα μοντελα) δειται και εδω unlock mi4c
-
μετα απο συμβουλη ενος φιλου που εψαχνε και ο ιδιος μια βδομαδα, εκανα το εξης με ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! μετα το sign in στο mi cloud ξανακανεις δευτερο sign in (sign in to upgrade) με αποστολη sms απο xiaomi για επιβεβαιωση, ενεργοποιειται το τηλεφωνο ως online και ξεκλειδωνεις σε 5 λεπτα με την επισημη διαδικασια, αν εχεις παρει απο πριν το οκ απο την xiaomi (αιτημα για unlock, και εχεις βαλει και την τελευταια κινεζικη dev rom). εκει που γραφει 1 connected παταμε για να δουμε αν το τηλεφωνο φαιν…
-
Dear Sir/Madam, Thank you for your support and attention towards XiaoMi. Please change different computers to have a check, it's better to use Windows 7 system, and please re-download the unlock tool for checking. Please restart the phone for several times and see if it’s helpful. The unlocking tool will refresh gradually, so if you failed to unlock bootloader, please wait a week and try again, see if you can succeed then. We appreciate your understanding and cooperation. If you have any further…
-
τωρα με dev 6.7.14 μου βγαζει μηνυμα ''current account is different from the account info on the device'' οταν παω να κανω unlock, ενω μπαινω παντα με τον ιδιο λογαριασμο (δεν εχω κι αλλον) ο οποιος ειναι πιστοποιημενος με την xiaomi 100%. οταν τον ειχα δημιουργισει ειχα την 7.3.2 με ελληνικα οπως ηρθε απο aliexpress, αλλά αφου ζητανε να βαλεις dev rom για να το ξεκλειδωσεις official, δεν μπορω να φανταστω το λογο για τον οποιο το συστημα μουλαρωσε... ζαβαρα κατρανεμια χαρη, που ελεγε κι ο χαρυ …
-
αν θελεις την ψυχικη σου ηρεμια, μην κανεις τιποτε. ασε το τηλεφωνο ησυχο! αν θελεις να πας γυρευοντας τρεξε πρωτα αυτο τον οδηγο καλου κακου. αυτη η διαδικασια δεν προκειται να πειραξει το τηλεφωνο σε κατι. ειναι ενας απλος ελεγχος.
-
Παράθεση από movieland: “Παράθεση από amigagr: “μπα, το official unlock δεν πετυχαινει ουτε με την dev 6.7.7 εγκατεστημενη... υπαρχει τροπος τουλαχιστον να ριξω τιποτα miui gapps για αυτη την rom? ” Για να πετύχει θα πρέπει να απαντήσεις στο email που σου έστειλαν με αυτά που σου ζητάνε, και να δοκιμάσεις ξανά όταν σου στείλουν ok ή μετά από 4-5 ώρες. ” το εκανα το μεσημερι. αναμενω. εν τω μεταξυ φορτωνω την dev 6.7.7 με διαφορα καλουδια, μπας και ξεμεινω με αυτην...! unsure.png
-
εν τω μεταξύ μου εστειλε μηνυμα και η xiaoming για το unlock Dear Sir/Madam, Thank you for your support and attention towards XiaoMi. Please do ensure the mobile device current update to the latest developer version for this process. Please try “Settings – About phone” and send us the MIUI version of your phone for checking. Please check unplug the cable and then re-connect the mobile device with computer for the process check again. We appreciate your understanding and cooperation. If you have …
-
το ξεκλειδωμα ηταν μερος της διαδικασιας και γινετε μετα που θα περασει η κινεζικη ρομ. εβαλα τελικα την τελευταια κινεζικη 6.7.7 απο τον updater και το τηλεφωνο ξανακλειδωσε. ξανα ετρεξα ολο τον οδηγο ξεκλειδωματος και τωρα αντιγραφω στο τηλεφωνο την ελληνικη gtv 6.7.7 για να δοκιμασω. μπηκα σε ενα περιεργο recovery και οχι στο twrp και ζηταει να κανει install update.zip. αλλαξα το ονομα της ρομ και ξαναδοκιμαζω. fail. update.zip is corrupted. μπεεεεε δεν επρεπε να κανω wipe user data. εσβυσε τ…
-
λοιπον... ακολουθωντας τον οδηγο και εγκαθιστωντας την ρομ ''libra_images_6.1.7_20151221'' βρεθηκα απο την ''εργοστασιακη'' V7.3.2.0.LXKCNDD να εχω τωρα 7.1.7.6 beta αγγλο-κινέζικη. λογικα εχει ξεκλειδωθει το τηλεφωνο και επισεις περασα twrp3.0.2-0. so far so good!!! ...και φαινεται πως εγινε φορματ η μνημη (sd). ευτυχως εχω backup αλλα δεν ξερω εαν ειναι χρησημο σε αλλαγη απο miui 7 σε 8 ή να τα βαλω ολα απο την αρχη. παντως ο updater εμφανιζει πλεον την επιλογη για εγκατασταση της 6.7.7! να βά…
-
Παράθεση από movieland: “ Όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή μπορείς να βάλεις τις official κινέζικες ρομ αν δεν μπορείς ή κάτι κάνεις λάθος ή το κινητό σου έχει πειραγμένη ρομ, έχεις Ελληνικά? Δες εδώ: Νέος στη Xiaomi; Διάβασε εδώ πριν ρωτήσεις. ” η συσκευη ειναι κλειδωμενη το ελεγξα. δεν μπαινει με το MiPCSuite και την official διαδικασια ουτε η κανονικη ουτε η developer rom. εχω εργοστασιακα την ρομ V7.3.2.0.LXKCNDD η οποια εχει ελληνικα. προφανως την βαλανε στο aliexpress πριν το στειλουνε.