Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 288.
-
Παράθεση από efkolo: “Ευχαριστώ κι εγώ κατεβάζω για mi max και μια ερώτηση, υπάρχει δυνατότητα διαφορετικού κουδουνισμού σε κάθε sim? ” ναι στις ρυθμίσεις ήχου. ''Ήχος & δόνηση'' ''Ήχος κλήσης'' ''Ρυθμίσεις μονής SIM''
-
Παράθεση από hhanu: “Mi4c Când vom alege aspectul ecranului (4x5 / 4x6 / 5x5 / 5x6) , ecranul blocat și nu putem face nimic , atunci i reboot și să rămână tot ok ” καλά τα λες αλλά που να βρεις το δίκιο σου!
-
οχι, τρόμαξα με τα προβληματα των πρωτων ημερων και παρεμεινα στην stable
-
Παράθεση από gkalen: “@amigagr Δεν είστε ίδια περίπτωση .. Εσύ έχεις βάλει 7.0 και έχεις ξεκλειδώσει .. Δεν έχεις πρόβλημα , εσύ κάνεις ότι θες .. ” όχι, είμαστε ίδια περίπτωση. εχω 8.2.1.0 android 5.1.1 με ξεkλειδωμενο official bootloader.
-
Παράθεση από movieland: “@amigagr εσύ την πέρασες? ” όχι ακομα και όπως πάνε τα πράγματα από άποψης ελεύθερου χρόνου δεν βλέπω να το δοκιμάζω πριν το σαββατοκύριακο. δεν έχω άλλο τηλέφωνο και πέραν τις ώρες που θέλει η διαδικασία, αν μπλοκάρει και ο bootloader ζήσε μάη μου...
-
...και μετά, έχει ο Θεός!
-
η οποία όμως είναι πλέον android 7. φαντάζομαι ότι ίσως δεν την 'πετάμε' απλά πάνω από την προηγούμενη (5.1.1) αλλά -ίσως- ακολουθούμε διαδικασίες μετάβασης απο 5 σε 7 αντίστοιχες με αυτές της developer?
-
Παράθεση από thanospap1: “Καλησπέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς αύξηση θερμοκρασίας σε Mi 4c? ” απάντηση από ΑΡΚΑ: χέζουν οι αρκούδες στο δάσος?
-
Παράθεση από than73: “Παράθεση από amigagr: “Παράθεση από than73: “Καλημέρα ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα για τη δουλειά της. Να πω και τις παρατηρήσεις μου, όλα τρέχουν καλά μόνο λίγο παραπάνω κατανάλωση ράμ από τις προηγούμενες και ένα μικρό πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα. Το πρόβλημα που έχω σε όλες τις ρομ είναι με τα μηνύματα με τους χαρακτήρες. Σε μένα δεν έχουν διορθωθεί ποτέ. Υπάρχει λύση? sos ” δηλαδή φαντάσου να μην πηγαίνανε όλα καλά! ” Δηλαδή που σου φαίνεται το περ…
-
Παράθεση από than73: “Καλημέρα ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την ομάδα για τη δουλειά της. Να πω και τις παρατηρήσεις μου, όλα τρέχουν καλά μόνο λίγο παραπάνω κατανάλωση ράμ από τις προηγούμενες και ένα μικρό πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα. Το πρόβλημα που έχω σε όλες τις ρομ είναι με τα μηνύματα με τους χαρακτήρες. Σε μένα δεν έχουν διορθωθεί ποτέ. Υπάρχει λύση? sos ” δηλαδή φαντάσου να μην πηγαίνανε όλα καλά!
-
Long live Rock 'n Roll
-
@echaosad απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει τόσο καιρό!
-
@Antonios Gagas το ιδιο κι εδω
-
Παράθεση από gkalen: “@Takis@20VT Εφόσον έχεις το twrp για 7.0 .. Ξαναφλασαρε τη ρομ από την αρχή με factory reset .. Μετά θα έχεις ροοτ .. Βασικό να ξεκλειδωσεις bootloader τώρα που πήγες σε 7.0 .. ” αν καταλαβα καλα (μπορει να κανω και λαθος...) το super su το εβαλε απο το google play και οχι μετα το φλασαρισμα της ρομ... απο twrp...
-
μπορει. εξαρταται απο το προγραμμα. το nova go παντως δεν δουλευει και μετα αν ειναι root. και δεν ειναι θεμα τηλεφωνου ή ρομ. το ιδιο προβλημα το ειχα και παλαιοτερα με το cubot one.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanag7: “Λίγο εκτός θέματος. Αν κάνω unroot το κινητό μέσα από το SU. (Για να εγκαταστήσω apps που θέλουν το κινητό unroot.) Πρέπει να το ξαναρουταρω πριν εγκαταστήσω νέα ΡΟΜ? ” Απλά κάνεις πάλι Flash την ROM και έχεις και πάλι Root. ” ναι αλλά αν εχει παλι root δεν θα δουλευουν τα app που θελει να βαλει. θα πρεπει να φλασαρει χωρις το supersu μεσα στη ρομ
-
οχι, κι εγω το ιδιο εκανα για το nova go.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνετε εγκατάσταση της τελευταίας 6.12.22 ROM πριν αναβαθμίσετε σε Android 7.0 ” αυτη η ρομ ειναι xtrv ή απλη developer? που μπορω να βρω την σχετική με το mi4c?