Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 288.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από amigagr: “μαλλον το εκανε αντιγραφη μεσα σε καποιο φακελο. ” Και δεν μπορεί να μπει να το βρεί?? ” εμενα ρωτάς? εγω ισως να ειμαι και 600 χλμ μακρυα του!!!
-
@geoanto555 μαλλον το εκανε αντιγραφη μεσα σε καποιο φακελο.
-
Παράθεση από intheend: “Σε ευχαριστώγια την απαντηση. Επειδή δεν μπορώ να το εντοπίσω το superSU.zip ούτε μεσα στο storage ούτε στο /dir του recovery απο που μπορω να το κατεβάσω και να το περάσω χειροκίνητα? ” supersu
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγω δεν το ξερα ότι αν ξενυχτήσεις 4 βράδια ξεκλειδώνει κ μπαίνει κ η Ελληνική έκδοση, δε μου το είπε κανένας κερατάς κ παιδευόμουν τζάμπα, προσπαθούσα μέρα να το κάνω κ γι αυτό δεν έπιανε... ” μα δεν υπαρχει κανενας κερατας εδω μεσα, γι'αυτο δεν το εμαθες εγκαιρα
-
γενικα δεν μπορεις να περασεις rom σε mi4c αν δεν ξεκλειδωσεις πρωτα. αλλά με την official διαδικασια θα σου παρει καμια βδομαδα με σπασιμο νευρων στο full και αρκετα voodoo ή/και ταματα στον Αγ. Φανουριο, βοηθεια μας...
-
@balakof οταν σου βγαζει τη λιστα με τα διαθεσημα τραγουδια δεν υπαρχει κατω δεξια ενα + μεσα σε πρασινο κυκλο? αν ναι, πατας εκει και σου δινει δυνατοτητα επιλογης απο δικο σου φακελο.
-
οχι καμια σχεση. απλα κανε copy τη ρομ και τυχων clean.zip ή buildfix.zip στην μνημη του κινητου, μπες twrp και παιξε μπαλα! προτεινω την stable-gkalen 8.0.5
-
ρυθμηση τετοιων εφαρμογων στην ασφαλεια αλλά και στην μπαταρια. εγω εκει ειχα προβληματα κατα καιρους. η μπαταρια για οικονομια κλεινει οτι μπορει και δεν το εχεις επιτερεψει να τρεχει στο background.
-
τωρα που αρχιζει το εξαμηνο στο πανεπιστημιο και τα απογευματινα μαθηματα + την δουλεια, τρομερα δυσκολο. η επιλογη δε τοποθεσιας σε μερος που δεν εχει παρκινγκ και με τα λεωφορεια σε απεργια, κατα τη γνωμη μου ακυρη. ελπιζω στην επομενη και αφου υπολογισετε και αλλους παραγοντες για την διοργανωση ενος τετοιου event...
-
@GnF γιατι δεν βαζεις την stable-gkalen? η 8.0.5 που εβαλα χθες ειναι η καλυτερη ever. μετα απο 22 ωρες καλης χρησης ειμαι στο 75% μπαταριας. η ρομ γ... και δερνει. ετσι απλά.
-
να συμπληρωσω επισεις οτι και το ξυπνητηρι δουλευει σωστα ακομη και στην σιγαση.
-
@gkalen αρχικα, οταν ειπες πως μπορει να φταιει το mms.apk, ξεζιπαρισα το αρχειο mms.apk απο την gkalen-stable-8.0.4 rom, το αντεγραψα στο root της μνημης του τηλεφωνου και απο εκει το εκανα εγκατασταση με τον es explorer. δουλεψε μια χαρα. οταν μετα απο λιγο εστειλες το λινκ με το zip αρχειο, το αντεγραψα στο root και το εγκατεστησα με το twrp οπως κανουνε με το supersu και το clean.zip. κι ετσι δουλευει μια χαρα. το τηλεφωνο γενικα παει πολυ καλα μετα απο αυτο το μικρο φαουλ και δεν ξερω αν υπ…
-
εγω παντως που μιλαω ωρες καθε μερα και το 99.99% αυτων μονο με bluetooth, plantronics και κατα διαστηματα και με ενα nokia, δεν εχω προβληματα ειτε με τις dev ειτε με τις custom ή τις stable που βαζω τελευταια.
-
@gkalen το σχολιο για το αν αξιζει τον κοπο, αφορουσε το να ανεβασεις νεα ρομ απο την αρχη. οσον αφορα το mms στις ληφθεισες δεν εχει τιποτα. στις εφαρμογες υπαρχει ενα προγραμμα ''Μηνυματα'' v5.1.1 και στις εφαρμογες συστηματος ενα προγραμμα ''Μηνυματα'' στο οποιο δεν φαινεται η εκδοση και υπαρχουν ολες οι ρυθμισεις των μηνυματων. λογικα, εννοεις να ξηλωσω αυτο απο τις εφαρμογες?
-
δεν πιστευω να αξιζει τον κοπο η φασαρια αφου εντοπισαμε το προβλημα και την λυση, αλλά εσυ ξερεις καλυτερα!
-
@gkalen αψογος! δουλευει πλεον σωστα και με το zip. edit βρηκα και τα ''κρυμενα'' link για το κατεβασμα της εφαρμογης. το συστημα ειναι λιγο ψαροτικο!
-
πηρα το mms.apk απο την 8.0.4 και το εγκατεστησα. ειναι οκ, πετυχε. edit αυτο στο zip ειναι μεγαλυτερο σε mb, ειναι νεοτερη εκδοση? δοκιμαζω εν τω μεταξυ και με το zip σε λιγο