Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 288.
-
στη σελιδα mi4c sms app δεν υπαρχει zip για να φλασαρουμε. να ξεζιπαρω το apk απο την προηγουμενη ρομ και να το τρεξω σαν κανονικη εγκατασταση?
-
πριν απο λιγο δοκιμασα να ξανατρεξω το buildfix, εκανα και dalvic-chace wipe αλλά τελικα κανει το ιδιο. μου το εβγαλε και οταν πηγα να αλλάξω φωτο στο background...
-
google
Μήνυμαδηλαδη η google (και οχι μονο) δεν καταγραφει ήδη τα παντα και δεν μας παρακολουθει...
-
@gkalen εχεις δικιο! μ'αρεσει που το εψαξα κιολας πριν γραψω για το προβλημα
-
το πρωι εγκατεστησα τη νεα stable gkalen 8.0.5. απο τοτε οσες φορες ψαχνω μια επαφη για να παρω τηλεφωνο, μολις διαλεγω το ονομα και εμφανιζεται η καρτελα με τα στοιχεια της επαφης, βγαινει το μηνυμα ''Δυστυχως, η εφαρμογη Μυνηματα εχει...'' και επιλογη για ακυρωση ή αναφορά. αυτο δεν εχει γινει ποτε μεχρι τωρα με καμια εκδοση ρομ, developer ή stable. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19760/
-
σερνονται σαν φιδια. υπομονη...
-
@aelarav βαζεις: 1) ρομ 2) supersu 3) buildfix εκανα εγκατασταση εδω και 3 ωρες. πολυ βολικο το reboot με ολες τις επιλογες. προς το παρον ολα καλα!
-
@MIUI_ART το email για τις stable εχει λαθος links για την developer
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από movieland: “τόσο που παραλίγο να εξαφανιστεί το τηλέφωνο ” Χαχαχα...Μπορεί όντως να μην είναι τόσο καλή η 4... Θα το δεις.. ” κι εγω κοντεψα να το χασω με την πρωτη εγκατασταση της 8.0.4 αλλά ξαναμπηκα twrp την ξαναπερασα και απο τοτε, εδω και δυο βδομαδες δουλευει εντυπωσιακα καλά. μιλαμε για την gkalen stable και οχι για την ''απλή'' ελληνικη stable.
-
μπορεις να το δοκιμασεις αυτο και απο pc στο mi account
-
mi4c stable 8.0.5 no mirrors found... btw το δε direct link αποτυγχανει μετα απο μερικα mb εφιαλτικα αργου download της ταξης των 50-60/kbs
-
δεν αλλαξες γλωσσα?
-
Παράθεση από gkalen: “@maikmaik Το Clean zip για 3g ram είναι πάντα το ίδιο , δεν αλλάζει .. Από βδομάδα δεν θα υπάρχει ούτε αυτό , θα φλασαρετε με τη μία χωρίς Clean zip .. Thanks στον @geoanto555 που βοήθησε στο να φτιαχτεί και αυτό το θέμα του Clean zip ... Στις συσκευές με 2g ram θα δημιουργηθεί ένα BuildFix για να γίνονται οι αλλαγές στο build.prop , θα τα πούμε από το επόμενο update αυτά .. ” όλα αυτά τα ωραία με το advanced reboot και το clean.zip θα τα περάσεις και στην stable-gkalen 8.x…
-
@gkalen Libra-Clean-2gRam-6.9.15.zip| by gkalen for Mi 4c 404 not found...
-
δες εδω το clean.zip δεν ειναι υποχρεωτικο. μπορεις να το βαλεις οποτε βγει.
-
ελα ντε, κι εγω αυτο λεω. εδω υπαρχουν ενας σωρος σαβουρες και απο google και απο xiaomi και δεν κανουμε κουβεντα. τα χρησιμα προγραμματα ενοχλησαν?
-
Παράθεση από shinig: “Συμφωνω μηπως @gkalen να εκανες ενα clean zip που να εσβηνε το gmail app που οι πιο πολυ γκρινιαζουμε(παρτακιας-χωστης alert!) γιατι υπαρχει? ” διαφωνω καθετα. εγω το δουλευω στο full. φανταζομαι και άλλοι χρηστες.
-
''κανονικα'' το κανεις install απο twrp μετα την εγκατασταση της ρομ. αποφευγεις δε install ή update apo to play store.