Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 288.
-
ναι, και οπως λενε, αν δεν εισαι με εμας εισαι με τους ''άλλους'' ασχετα αν τελικα εδω ειμαστε ''ολοι'' καλυτερα ξεχωριστα threads για να μην χασουμε τη μπαλα.
-
@demakhs μπα δεν ειναι θεμα ρομ. στο δικο μου δουλευουν με ολες τις ρομ. ισως εχει θεμα η συσκευη.
-
@djtutis εχεις ενεργοποιημενο το led και επιλεγμενα χρωματα αναλογα το ειδος της ειδοποιησης? το να αναβει με τη φορτιση ή οχι, ειναι ξεχωριστη ρυθμιση (στο ιδιο υπομενου βεβαια) απο τη ρυθμιση ''άλλων ειδοποιησεων'' ''προσθετες ρυθμισεις'' ---> ''LED ειδοποιησης''
-
κανε ελεγχο και τις ρυθμισεις της μπαταριας, σε σχεση με οποιοδηποτε προγραμμα εχεις προβλημα που θα επρεπε να ενημερωνεται ή να ξεκιναει αυτοματα κλπ.
-
Παράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από amigagr: “ερωτηση: οι stable που βγηκανε την προηγουμενη εβδομαδα ηταν stable-gkalen ή απλά οι επισημες stable και απο σημερα εχουμε επιλογη επισημη και gkalen? για να παμε σε stable-gkalen αν ισχυει η δευτερη περιπτωση, χρειαζεται και factory reset? ” Stable-gkalen? Από ποτέ έχουμε κάτι τέτοιο? Μόνο developer δεν υπάρχουν από gkalen? ” αυτη την εντυπωση ειχα κι εγω αλλά απο σημερα αλλάζουν τα πραγματα. πεταει η ομαδα!
-
ερωτηση: οι stable που βγηκανε την προηγουμενη εβδομαδα ηταν stable-gkalen ή απλά οι επισημες stable και απο σημερα εχουμε επιλογη επισημη και gkalen? για να παμε σε stable-gkalen αν ισχυει η δευτερη περιπτωση, χρειαζεται και factory reset?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμακαλη σκεψη. θα πρεπει να σημειωθει και στον οδηγο στα υπ'οψην.
-
τι να πω, εγω την 7 δεν την προλαβα παρα ελαχιστα μεχρι να ξεκλειδωσω. μετα, γεια σας!
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sw4lgt: “για redmi 3 ποτέ παίζει να βγει ” Ποια η διαφορα; Πραγματικά δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο... ” αν εννοεις απο dev σε stable (και ειδικα dev gkalen) και γω το ιδιο αισθανομαι. ''ε, και?'''
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ASXETOSSS: “δεν ήξερα ” Όλα φιλικά έτσι;Ξέρεις πως σου τα λέω// ” πατρικά!
-
Μήνυματην πρωτη ή την τελευταια αναλογα με τον επεξεργαστη που εχεις
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “ Συνέχεια λάθος διαφορετικού account ενώ το id είναι ίδιο ή cant connect to device...κόλλησα... ” να υπενθυμiσω κι αυτο (ελπιζοντας να μην γινω κουραστικος...) yet another unlock advice!
-
Μήνυμαναι ειναι σε developer mode. αυτο που λειπει ειναι το υπομενου Enable OEM Unlock
-
αναλογα το τηλεφωνο. στα περισοτερα ειναι android 5
-
Μήνυμαγυρνα το τηλεφωνο βορεια και προς τα δεξια του βαλε ενα φυκο προσανατολισμενο ανατολικομεσημβρινα κι αν δεν ξεκλειδωσει κι ετσι, τουλαχιστον θα εχεις διακοσμησει το δωματιο σου! αντε και καλα κρασια! btw αυτο εδω -Still if it is stuck on MI Logo, check below requisites :- i. Settings>>Additional Settings>>Developer Options>>Enable OEM Unlock/USB Debugging. στο δικο μου τηλεφωνο δεν υπαρχει ουτε στα ελληνικα ουτε στα αγγλικα. την ωρα που γραφω αυτα ηρθε και το mail για τη ρομ του gkalen. τι καλο …
-
Παράθεση από StasCo: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από amigagr: “Παράθεση από StasCo: “ ” ” ” ~~EDIT~~ δοκιμασα και το wipe delvik χωρις αποτελεσμα. Παραθετω παρακατω το error: mount: no partition named "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata" E: Error in /data/media/0/xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V8.0.2.0.zip (Status 0) Installation aborted. Επισης πανω πανω μου λεει root access possibly lost. fix? και μου δινει επιλογη -No -Yes - Fix root (/system/xbin/su) on system1 επιλογ…
-
Παράθεση από StasCo: “ 1.Περασα το zip στο κινητο και το μετονομασα σε update 2.Επανεκκινησα το κινητο σε recovery mode 3.εκανα wipe σε user data και partition 4.επελεξα το install from .zip 5.βρηκα και επελεξα το zip μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου γραφει Installation aborted δεν κρατησα τον λογο για να ειμαι ειλικρινης οποτε και πατησα reboot οπου ευτυχως ανοιξε το κινητο αλλα στην miui 6 εκδοση οπως οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο Σημειωση: ειχα περασει την Miui 7 απο το site μας (θυμαμαι αν ητ…
-
Μήνυμαενα λινκ με ολη τη διαδικασια για Redmi 3 Pro εν τω μεταξει βρηκα αυτη τη λιστα με οδηγους και ελπιζω να βγαλω ακρη.
-
Μήνυμααστα αυτα... δωσε λινκ
-
Μήνυμα@geoanto555 τελικα το τηλεφωνο του φιλου ειναι Redmi 3 Pro εχεις καμια καλη και γρηγορη συνταγη?