Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 135.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στο mi4s ενώ έκανα την εγκατάσταση του patch κανονικά μετά είχα τρεις ολικά αποτυχημένες προσπάθειες και δύο μετά από resume, έκανα ξανά εγκατάσταση το patch και μετά από ένα καθαρισμό δεδομένων της αναβάθμισης κατέβηκε Η rom αφού έκανε ένα μικρό resume στα 1.290 mb, στην εγκατάσταση όλα κανονικα, Είμαι σίγουρος ότι θα πιασουμε το τέλειο ευχαριστώ
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μόλις το έκανα και εγώ και όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστούμε και πάλι, πλέον νιώθουμε την υποστήριξη της ομάδας σε άλλο επίπεδο
-
Θα βρω υπολογιστή για σίγουρα πράγματα
-
Μπορώ να κάνω αποσυμπίεση το αρχείο zip και να τρέξω το image αρχειο από το twrp official, το κινητό μου)( aqua) είναι root και με αυτό το τρόπο έκανα εγκατάσταση twrp χωρίς υπολογιστή
-
Παράθεση από dnomikos: “Ενημέρωση @geozn8 @giorgos01 και όποιος άλλος αντιμετωπίζει πρόβλημα και δεν του εμφανίζεται η επιλογή για αποστολή 160 χαρακτήρων στα μηνύματα SMS, να διαβάσει το παρακάτω link Λύση στο πρόβλημα αποστολής 160 χαρακτήρων με την ενσωματωμένη εφαρμογή Μηνυμάτων ” Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανταπόκριση, θα το δοκιμάσω αύριο και θα στείλω
-
Παράθεση από geozn8: “Την εβαλα και εγω ολα καλα σε mi5s αλλα εξακολουθω να μην εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα... Μηπως παιζει ρολο που πριν βαλω την ελληνικη με καθαρη εγκατσταση ειχα fastboot rom την china dev και μετα ξεκλειδωσα κλπ?? Δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω !! ” Παράθεση από geozn8: “Την εβαλα και εγω ολα καλα σε mi5s αλλα εξακολουθω να μην εχω 160 χαρακτηρες στα μηνυματα... Μηπως παιζει ρολο που πριν βαλω την ελληνικη με καθαρη εγκατσταση ειχα fastboot rom την china dev και μετα ξεκλειδ…
-
Τελικά σε mi 4s του resume δουλεύει κανονικά, πολύ θετικό αυτό, έκανα την αναβάθμιση από τον updater όλα δείχνουν κανονικά, ευχαριστουμε για άλλη μια φορά
-
Σε mi 4s κατέβηκε από την αναβάθμιση με τη δεύτερη προσπάθεια, συνέχισε από κει που είχε μείνει από την πρώτη άραγε το αρχείο είναι σωστό? το σκέφτομαι να την κάνω εγκατάσταση γιατί έχει κάτσει πολύ καλά η 7.10.12
-
Επαναφορά από τοπικό αντίγραφο googl Παράθεση από demakhs: “Α, άμα έχει κάνει επαναφορά το παλικάρι ο @geozn8 από το mi cloud, καλά να πάθει!! ” Επαναφορά από Google τοπικό αντιγραφο
-
Παράθεση από Bodai: “@geozn8 το ξέρω ότι είναι κουλό όλο αυτό. Αλλά είσαστε λίγοι που έχετε προβλημα με τους 160 χαρακτήρες και προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει. Γιατί η rom δεν φταίει, αν έφταιγε θα είχε προβλημα και ο @MIUI_ART και ο @demakhs και πολλοί άλλοι. Φταίει κάτι (μάλλον συνδυασμός πραγμάτων) σε σας, και αυτό προσπαθώ να βρω. @giorgos01 πάρε το swiftkey μέσα απο το zip της rom ” Πώςτο κάνω ? είναι zip και το κάνω flash?
-
Αριθμομηχανες βρίσκουμε 160 χαρακτηρες????
-
Παράθεση από Bodai: “Ρυθμίσεις/Πρόσθετες Ρυθμίσεις/Γλώσσα και Εισαγωγή/Τρέχον Πληκτρολόγιο Και αν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει, θα πρέπει απο τις Ρυθμίσεις του Swiftkey να κατεβάσεις ελληνικά... ” Δεν υπάρχει επιλογή swift key ,κα Παράθεση από Bodai: “Ρυθμίσεις/Πρόσθετες Ρυθμίσεις/Γλώσσα και Εισαγωγή/Τρέχον Πληκτρολόγιο Και αν δεν το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει, θα πρέπει απο τις Ρυθμίσεις του Swiftkey να κατεβάσεις ελληνικά... ” Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή και κατέβασα ένα swift key αλλά δεν δου…
-
Παράθεση από Bodai: “Δοκίμασε να αλλάξεις το πληκτρολόγιο σε Swiftkey. ” Πώς το κάνω?
-
Παράθεση από Bodai: “Πήγαινε και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής . ”
-
Παράθεση από giorgos01: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geozn8: “Όπως έχουμε γράψει αρκετές σελίδες πριν και έγω με mi5s αλλά και ο @giorgos01 με mi4s δεν έχουμε την επιλογή @MIUI_ART για 160 χαρακτήρες.. Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει αυτό?? ” Έχετε κάνει Factory Reset καθόλου πριν περάσετε σε MIUI 9 ROM ?forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44503/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44504/ Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί είναι από το γεγονός πως δεν έχουν κάνε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geozn8: “Όπως έχουμε γράψει αρκετές σελίδες πριν και έγω με mi5s αλλά και ο @giorgos01 με mi4s δεν έχουμε την επιλογή @MIUI_ART για 160 χαρακτήρες.. Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει αυτό?? ” Έχετε κάνει Factory Reset καθόλου πριν περάσετε σε MIUI 9 ROM ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44503/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44504/ Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί είναι από το γεγονός πως δεν έχουν κάνει καθόλου Factory Reset …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμασμένο σε Mi-5S και MI-Mix τα μηνύματα είναι οκ σε ότι αφορά τους 160 χαρακτήρες... ” =============== Οκτ 14th 2017, 11:38pm =============== Παράθεση από akisjes: “Συγγνώμη ρε παιδιά όταν δηλαδή πάτε Ρυθμίσεις- Εφαρμογές συστήματος- Μηνύματα και κάνετε επιλογή Μηνύματα 160 χαρακτήρων δεν δουλεύ ” Παράθεση από akisjes: “Συγγνώμη ρε παιδιά όταν δηλαδή πάτε Ρυθμίσεις- Εφαρμογές συστήματος- Μηνύματα και κάνετε επιλογή Μηνύματα 160 χαρακτήρων δεν δουλεύει???? ” Δεν έχουμε…