Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 135.
-
Αποσυνδέσεις WI-FI σε MI4S
ΜήνυμαΤο έχω κάνει αυτό και μετά προχώρησα σε εγκαταστάση της xtrv και άρωμα από twrp... έπρεπε να μείνω στην official?
-
ΜήνυμαΕννοείς εγκατάσταση stable rom από pc ;
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους , εδώ και μήνες έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις του mi4s από το ρούτερ που είναι συνδεδεμένο, δοκιμασμένο σε διαφορετικά ρούτερ, περίμενα μήπως στρώσει με τα update αλλά τίποτα,το έκανε στο miui 8 και τώρα στο 9,έχω περασμένη την τελευταία άρωμα rom 7.9.21, αποσυνδέεται και πρέπει να πάω να συνδεθω πάλι, άλλες φορές μου βγάζει και πρόβλημα ταυτοποίησης ενώ είναι ήδη αποθηκευμένο δίκτυο,ξαναβάζω το κωδικό και απλά γράφει αποθήκευμρνο χωρίς να συνδέεται,είμαι σε απόσταση 3-10 μέτρα…
-
Σε mi 4s έχω συνδεση-αποσυνδεση wi-fi ,δοκιμασμένο σε διαφορετικά ρούτερ, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Είναι πολύ εκνευριστικο,το έκανε και σε προηγούμενες rom και ήλπιζα ότι θα έστρωνε αλλά τίποτα
-
Σε mi4s έβγαλε md 5 σφάλμα σε aroma, την κατέβασα από λινκ και μετά είχα πρόβλημα με την κάμερα, έδειχνε ανάποδα και στο messenger δεν δουλεύε καθόλου... ξαναπεράσα την 7.9.14, να κάνω κάτι άλλο? πέρασα και την xtrv ,το ίδιο θέμα με κάμερα
-
Είναι διαφορετικές, να κάνω μόνο την τελευταία version?
-
Καλησπερα σε όλους?Σε mi4s να περιμένω το νέο recompile σε rom? ρωτάω γιατί ο updater δεν έχει δουλέψει σωστά με σφάλμα md5,αν ενσωματωθεί και mod 160 sms , θα βοηθήσει πολύ, =============== Σεπ 22nd 2017, 8:57pm =============== Καλησπέρα!!Περνω ειδοποίηση από ota για 7.9 16 ενώ στο μαιλ έρχεται για 7.9.21ποια να περάσω?
-
Σε mi4s δεν κατέβηκε από τον updater με σφάλμα md5,έκανα εγκατάσταση από το mail και όλα δείχνουν οκ, ευχαριστούμε και πάλι και είμαι σίγουρος ότι θα λυθούν όλα.
-
Παράθεση από thanag7: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thanag7: “Εχω πρόβλημα με ΟΤΑ, βγάζει σφάλμα md5 και όταν προσπαθώ μέσω του email σταματάει το download στο 11-15 % κάθε φορά. Η σύνδεση μου είναι οκ. Τι παίζει? ” Κατέβασε την ROM από το VIP mail που στείλαμε και κάνε την εγκατάσταση από το TWRP Recovery. ” Το έκανα αυτό και δούλεψε, ένα bug που μάλλον υπήρχε στη ρομ και τη σταματούσε από το να κατεβάσει ήταν ότι έπεφτε η ταχύτητα στο WiFi όταν έμπαινε σε lock screen. Αυτό παρατήρησα ε…
-
Σε mi4s δεν ήταν δυνατή μέσω ota , έγινε από το mail και όλα δουλευουν οκ,αν κάποια στιγμή ενσωματωθεί και το mod 160 sms θα είναι πολύ χρήσιμο, ευχάριστω ομαδάρα!!
-
Έκανα εγκατάσταση και τα 2patch στο mi4s και μετά από ένα μικρό διάστημα 5-10 λεπτών όλα δουλεύουν κανονικά,αν σας κρασαρει η αναβάθμιση απλά περιμένετε 10 λεπτά και όλα σούπερ Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υποστήριξη από τον Διαχειριστή
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos01: “τώρα όμως δεν ανοίγει η αναβάθμιση ” Ποια ROM Version έχεις εγκατεστημένη στην συσκευή σου ? ” την 7.8.31 που κατέβασα από Π.Μ που μου στείλατε
-
Όλα οκ τώρα =============== Σεπ 6th 2017, 10:36pm =============== τώρα όμως δεν ανοίγει η αναβάθμιση
-
Το ίδιο και σε εμένα
-
Παράθεση από giorgos01: “Παράθεση από MIUI_ART: “[label] ” ----------------[/label]Εμφανίζεται μόνο αν έχεις επιλεγμένη την Ελληνική γλώσσα. ” Έχω επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα αλλά τίποτα......τι άλλο μπορώ να κάνω? [/quote]οκ αναμένω, ευχαριστώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εμφανίζεται μόνο αν έχεις επιλεγμένη την Ελληνική γλώσσα. ” Έχω επιλεγμένη την ελληνική γλώσσα αλλά τίποτα......τι άλλο μπορώ να κάνω?
-
Παράθεση από ktsak: “Για δες εδω (θα πας Ρυθμισεις, Εφαρμογες Συστηματος, Επαφες, .... κατω κατω ” Δεν υπάρχει σε εμένα αυτή η επιλογή? Γιατί όμως?
-
Εγώ απλά το έκανα ξανά flash από το twrp,πως ενεργοποιητε φίλε μου(Hidden Content) Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από giorgos01: “Κατεβάσα την rom από το link του πμ που στειλατε,όλα καλά με την εγκατάσταση σε mi4s, περιμένουμε το επόμενο update για να δούμε την ειδοποίηση ota. Θα ήθελα επίσης να προτείνω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενσωματωθεί στις rom το mod 160 sms για να μην χρειάζεται κάθε φορά να το κάνουμε εγκατάσταση, ............................ ” Φίλε μου, δεν χρειαζεται εγκατασταση το …
-
Κατεβάσα την rom από το link του πμ που στειλατε,όλα καλά με την εγκατάσταση σε mi4s, περιμένουμε το επόμενο update για να δούμε την ειδοποίηση ota. Θα ήθελα επίσης να προτείνω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο να ενσωματωθεί στις rom το mod 160 sms για να μην χρειάζεται κάθε φορά να το κάνουμε εγκατάσταση, συγχαρητήρια και πάλι για την προσπάθειά και την πολύ καλή δουλειά-υποστηριξη!!--- ---
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos01: “Κάνω έλεγχο βρίσκει την rom αλλα όταν πατάω download μου βγάζει Μν ότι είμαι update και δεν κατεβάζει το αρχείο,έχω ήδη την 7.8.31 άρωμα, σε mi4s ” Θα έχεις προφανώς εγκατεστημένη την ποιο πρόσφατη Rom ή εκτός αν έχεις βάλει καμία ROM από το xiaomi.eu. Να υποθέσω πως όλα πήγαν καλά με τα OTA, καθώς έχουν ήδη φύγει περισσότερα από 1,5 TB από τον server μας σε downloads μέχρι τώρα. ” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από giorgos01: “Έχω εγκαταστήσει …