Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-135 από 135.
-
Έχω εγκαταστήσει την άρωμα 7.8.31(πριν κάνω flash to patch)απο εδώ,πως θα περάσω την 7.8.31που βλέπω διαθέσιμη με το fixer updater?ακόμα πέρασα την 7.8.24 μετά έκανα flash το patch και παλι ενώ έβλεπα διαθέσιμη την 7.8.31 άρωμα όταν πατούσα download έβγαζε Μν ότι είμαι update Παρ όλο που είχα την 7.8.24,να περιμένω πιο καινούρια από την 7.8.31?αν το πρόβλημα ήταν ότι είναι ίδια version όταν έβαλα την 7.8.24 δεν έπρεπε να την κατεβάσει?
-
Κάνω έλεγχο βρίσκει την rom αλλα όταν πατάω download μου βγάζει Μν ότι είμαι update και δεν κατεβάζει το αρχείο,έχω ήδη την 7.8.31 άρωμα, σε mi4s
-
Καλησπέρα σε όλους έχω mi4s. Και μετά την εγκατάσταση του patch είναι όλα οκ με το εικονίδιο του updater,ποτέ θα σταλεί η δοκιμαστική rom
-
to patch θα σταλεί στο μαιλ που κάναμε εγγραφή?
-
Τέλεια νέα περιμένουμε με ανυπομονησία...
-
Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας,όλα σουπερ, περιμένουμε τα OTA updates MI4S
-
Καλησπέρα στη παρέα, σε Mi4s μετά απο wipe cache και χωρίς fr όλα δείχνουν ρολόι περάστηκε κανονικα, ευχαριστώ
-
MI 4S περάστηκε κανονικά και όλα δείχνουν τέλεια
-
Δοκίμασα και την xtrv 7.7.13 αλλά το ίδιο, θέμα, δεν ξεκινά μετά την εγκατάσταση, ανάβει το logo mi και σβήνει, πέρασα την 7.7.6 πάλι,θα υπάρξει κάποια αλλαγή για το mi 4s(aqua) επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η λειτουργία split screen σε αυτή η συσκευή? Ευχαριστώ εκ το πρότερον
-
Μετά το τέλος της εγκατάστασης arωμα σε mi4s δεν ξεκινά,αναβοσβηνει το σήμα mi και δεν ανοίγει το τηλ, να κάνω εγκατάσταση την άλλη ρομ,εννοώ όχι την arωμα ή είναι το ίδιο?
-
Καλησπερα στην πραγματικα άξια ομάδα, πέρασα την ARΩΜΑ rom ,στο Mi4s μου και όλα δουλεύουν τέλεια, συγχαρητήρια στα παιδιά, Ξέρει καποιος να με βοήθησει σε αυτό το προβλημα μου που δεν με αφήνει να χαρώ τη συσκευή μου .... μετά την αλλαγή της οθόνης μου αφού έσπασε παρουσιάστηκε πρόβλημα έντονο με το touch του mi4s μου, αφού δοκίμασα όλες τής Rom και αφού έχω κάνει Flash fastboot και την official δεν άλλαξε τίποτα, πέρασα 2η οθόνη και ακόμα τα ίδια,να τονίσω ότι γίνεται τρελλό το ghost touch ότα…
-
πως μπορω να κατεβάσω την rom miui 8?