Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 274.

• και εμένα Η+ δείχνει.. αλλά όχι 3G για αυτό το λέω.. τι παίζει τελικά; και νομίζω ενεργοποιημένο το έχω το 3g ( το έχω βάλει να το προτιμάει.. τι λέει τέλος πάντων )

• sar value for Mi3

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tasos01: “Είναι πολύ το 1,29 το 0,8 παλεύεται.” Αυτό νομίζω και εγώ, πως είναι αρκετό το 1,29...

• Παράθεση από Tilemaxos42: “« στην ερωτηση σου την 2 αυτο το πραγματακι ειναι wifi... το βαζεις στον υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος στο internet... και εχεις wifi στο σπιτι... τωρα θα μου πεις τι να το κανω αφου εχει το ρουτερ μου... απλα εγω το αγορασα και το περιμενω » « το to2c.com απλα να ξερεις το εχει ακριβα.... »” δλδ παίρνει και δίνει; και μόνο για windows και ούτε ( νόμιζα ) πως έστω ενισχύει το σήμα.. Πάντως από που αλλού το έχεις βρει και πιο φθηνά.. για να το ξέρουν και άλλοι ;

• Παράθεση από SomniusX: “φτάνει ±18mbit με το HSPA+ τι να το κάνεις το 4G να τρώει μπαταρία σαν τρελό. μια χαρά κάνω hd skype calls και άλλα.. μην τρελαθούμε ρε παιδιά :P” Μεγάλε, αν θες ( επειδή σε βλέπω -νομίζω- λίγο ψαγμένο με την παραπάνω απάντηση σου ) κάνε μας όποτε έχεις χρόνο, ένα νέο θέμα για τα δίκτυα κινητής και εξήγησε μας μερικά πραγματάκια ώστε να μάθουμε και εμείς 3,4 πραγματάκια. Α! και κάτι σημαντικό που ξέχασα να αναφέρω.. 3G δεν έχω πιάσει πουθενά μέχρι στιγμής και δε νομίζω να…

• Συγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος μέρος ( αν είμαι, μετακινήστε την απάντηση μου σε ένα νέο θέμα ). Αλλά ήθελα πάρα πολύ να ρωτήσω εσάς τους έμπειρους και να πάρω την γνώμη σας και αν γίνεται σας παρακαλώ και την όσο γίνεται βοήθεια σας. Έχω ένα παλιό Sony Ericsson Xperia Neo V που κολλάει απίστευτα και μου φαίνεται είναι στα τελευταία του. Πριν όμως θα ήθελα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια να το "αναστήσω". Σκέφτομαι να βάλω μια άλλη ROM στο κινητό. Μια καλύτερη, ελαφριά και να είναι και στα Ελλην…

• Από τα δύο μοντέλα που αναφέρεις μόνο το Mi4 έχει και 4G. Μπορείς να το δεις και ο ίδιος βέβαια για επιβεβαίωση στα στοιχεία συσκευής. Τα κακά για το Mi3 ( που πρόσφατα απόκτησα και εγώ -και είμαι πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένος όμως- ), είναι δύο : 1 : Δεν έχει το Mi3 4G. 2 : Δεν παίρνει εξωτερική sd card για αποθήκευση δεδομένων. Όσο για τον δείκτη sar των συσκευών έχεις δίκιο και νιώθω και εγώ καχύποπτος και δυσαρεστημένος που δε το δείχνουν. Για το Mi3 έχει ξανασυζητηθεί και σε αυτό εδώ το θέμ…

• 1) Καταρχήν, γίνεται - μπορώ να συνδέσω το Mi3 μου με μια τηλεόραση που παίρνει HDMI ή έναν προτζέκτορα ; ( Γιατί λέγονται και ακούγονται διάφορα.. ) Αν ναι, μπορείτε να μου πείτε με ποιον μετατροπέα; ( Μου έχουν πει πως και σε Sony συσκευές ακόμη ενώ βρήκαν και αγόρασαν χωρίς να το ψάξουν... αγόρασαν 2,3 που δεν έκαναν - δεν λειτουργούσαν - και τελικά το έψαξαν και ήθελε ειδικό -μοντέλο ας το πω - για την συσκευή. Για αυτό ρωτάω και εγώ, μην πληρώνω στα χαμένα. ) 2) Αυτό εδώ τι είναι; Δεν έχω κ…

• Να σας ρωτήσω μάγκες. Εγώ είμαι ακόμη στην miui 5 rom ( εντωμεταξύ θα μπορούσατε σας παρακαλώ πολύ να μου δώσετε ένα full rom από την τελευταία τελευταία ελληνική ενημέρωση της 5 ; ) Όσο για την 6 δεν έχω πάει ακόμη και μου φαίνεται θα καθίσω ακόμη λίγο στην 5 μέχρι να σταθεροποιηθεί η 6, η μετάφραση στην 6 σε τι επίπεδο είναι ; Που την έχετε φτάσει; ( π.χ. έχει μεταφραστεί εξολοκλήρου 100% και απλώς κάνετε βελτιώσεις ή μέχρι στιγμής δεν έχει μεταφραστεί πλήρως; ). Γενικά για την 6 πριν μεταβώ κ…

• sar value for Mi3

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Πάντως παιδιά, γιατί δε το λένε; Δε είναι καλό αυτό.. Εγώ βρήκα αυτή εδώ την ιστοσελίδα που αναφέρεται στα mi προϊόντα μαζί με άλλα πολλά. Αναφέρει πως το Xiaomi Mi3 έχει 1.29 . Το κατά πόσο είναι έγκυρη τώρα..

• Παράθεση από SomniusX: “εγώ πλέον στο Kitkat έβαλα το Mirror play.google.com/store/apps/det…d=com.koushikdutta.mirror και στέλνω μέχρι και livestreams στο Apple TV σπίτι σαφώς παίζει με όλα τα wifi streamers.. επίσης για ήχο και μόνο, π.χ. ράδιο ή αγώνα να τον ακούω τουλάχιστον κάνω το ίδιο αλλά με το AllStream play.google.com/store/apps/det…estudios.airtunes.android και πάλι σούπερ άνετος.. καλώδια δεν γουστάρω σόρρυ..” Σε εμένα αναφέρεσαι; Γιατί μιλάς για Apple TV. Εγώ μια απλή τηλεόραση έχω π…

• Παράθεση από Danielk: “Hellenic tv, Ice films και sportsdevil από plugins Κάνε μια αναζήτηση στο Google για το πώς να το σεταρεις, είναι αρκετά εύκολο. Όσο για το καλώδιο έχω έναν ανταπτορα usb to hdmi αγορασμένο από eBay, μαζί με ένα απλό καλώδιο hdmi που ήδη είχα. Αν ψάξεις τα παλαιότερα ποστς μου έχω δώσει και λινκ :rolleyes:” Φίλε όπως ανέφερα και σε ένα άλλο post πριν λίγο ( Xiaomi Mi3 live screen σε Full HD TV ? ('Oχι Smart TV) ), έχεις βρει και είναι συμβατό - δουλεύει, καλώδιο που συνδέε…

• Να ρωτήσω και εγώ σαν νέος σε αυτά. Το EZcast τι είναι; Και πέρα από αυτή την εφαρμογή με τον κλασσικότατο τρόπο με το HDMI καλωδιακή από κινητό σε tv ή προτζέκτορα ; Κάποιον είδα που το έκανε με ένα γκατζετάκι, που το σύνδεε στο κινητό του στην κλασική θύρα ( micro usb ή πως λέγετε ), και έβγαζε από την άλλη σε HDMI. Αλλά μου είπε πως δοκίμασε 3,4 για να καταλήξει σε αυτό, γιατί δεν ήταν συμβατά αυτά που έβρισκε ( φανταστείτε SONY κιόλας που ήταν το κινητό του ). Οπότε σε εμάς παίζει κάτι τέτοι…

• Xiaomi Mi3 Fake vs Real

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Geowrc: “1)Το αυτοκολλητο μποστα το εχουν και τα γνησια 2)Το γνησιο καλωδιο ΔΕΝ εχει σημα MI πουθενα” α! εντάξει, σε ευχαριστώ!

• Xiaomi Mi Band

Tassos - - Mi Band

Μήνυμα

Είναι συμβατό και για το Mi3 w, σωστά; Όσο για την τιμή φίλε, από merimobiles. com κάνει 30.44 € όχι 15. Α! στο ibuygou. com κάνει 22.80 €.

• Xiaomi Mi TV Box GREEK UI

Tassos - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Είσαι πολύ ωραίος μάγκας φίλε με μεράκι! Μπράβο σου απίστευτος! Στο ibuygou.com αυτό τώρα το βρίσκω σε τιμή 76.00 € . Δηλαδή για να καταλάβω, αυτό το μηχάνημα τώρα μπορεί να κάνει την τηλεόραση μας "smart" - TV ; Και θα μπορεί πέρα τον άλλων να συγχρονίζεται κατά κάποιον τρόπο και με το κινητό μας; Υ.Σ. : Παράθεση από SomniusX: “...μοιάζει με ένα Apple TV (ναι πέσ'τε κοράκια να φωνάξετε ) αλλά είναι μακράν πολύ πιο μακριά από ένα ” αχαχαχαχ άντε δε θα το σχολιάσω περαιτέρω..

• Παράθεση από MIUI_ART: “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (29-8) Οι ROMs για τη νέα GTV-3.22 θα αρχίσουν να εμφανίζονται από αύριο το απόγευμα. Οι ΝΕΕΣ MIUI V6 για τα Mi-3W & Mi-4 ίσως αργήσουν λίγο παραπάνω λόγο προβλημάτων στη διαδικασία του COMPILE, ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν βάλετε τη multilang του miuiandroid, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, και δεν θα μπορέσετε μετά να ξαναγυρίσετε εύκολα πίσω σε GTV ROM. Ελπίζουμε μέχρι την Κυριακή να σας δώσουμε την πρώτη MIUI V6 για τα Mi3W & Mi-4 Σταματάμε την υποστήριξη στις TDMA συσκευές, καθώς α…

• Xiaomi Mi3 Fake vs Real

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ευχαριστούμε πολύ! Όμως μου έβαλε φωτιές το βίντεο.. 1) Εμένα είχε το αυτοκόλλητο πάνω του το κινητό ( αυτό με τα κινέζικα γράμματα, όπως έχει και το fake αυτού ) 2) Και σημαντικότερο το καλώδιο usb δεν έχει πάνω πουθενά & κανένα σήμα την mi . Εγώ το παρίγγειλα από merimobiles.com , και σε αυτό εδώ το post μου, έχω παραθέσει φωτογραφίες από το CPU-Z.

• Παιδιά έχω κάποιες απορίες για το ημερολόγιο στο Mi3 w κινητό που πρόσφατα έχω πάρει και ακόμη μαθαίνω. Η πρώτη απορία μου έχει να κάνει με τις υπενθυμίσεις. Όταν δηλαδή πάω να βάλω μια υπενθύμιση - ένα συμβάν - σε κάποια ημερομηνία και θέλω εκείνη την ημέρα να μου το υπενθυμίσει. Μου βγάζει τις παρακάτω επιλογές, και αυτά που δε καταλαβαίνω είναι πάνω στην εικόνα : Screenshot_2014-08-30-01-34-16.png Κυρίως τις επιλογές, "Υπενθυμίσεις" & "Κατάσταση" δε καταλαβαίνω. Στις υπενθυμίσεις κάθε μια που…

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ναι συγνώμη φίλε, το ξέρω έχω κουράσει το καταλαβαίνω και συγνώμη. Το βασικά μου ερωτήματα ήταν : 1) Πότε χάνω ΌΛΑ μα όλα τα δεδομένα μου. 2) Πότε χάνω μόνο μερικά ( π.χ. της εφαρμογές ή τις εικόνες,βίντεο.. ) . 3) Ποια η διαφορά ανάμεσα στα δύο download που μας δίνουν με το που βγαίνει μια καινούρια rom. ( η μία λέει για OTA.. ) Τελικά έκανα σήμερα της περασμένης εβδομάδας ( να φανταστείς ) και την έκανα μέσο του OTA updater. Όμως τελικά φίλε και πάλι τις δύο εφαρμογές "wiftKey" & "Antifake (Aν…

• Ίσο λίγο άκυρο, αλλά για την εφαρμογή Youtube παίζει τίποτα παρόμοιο; Να μην μου βγάζει τις διαφημίσεις πριν από τα βίντεο.