Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 274.

• Καλησπέρα, έκανα αυτό το θέμα, ώστε να αναφέρουμε πραγματικά χρήσιμες εφαρμογές για τις κινητές έξυπνες συσκευές μας. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφέρομαι σε δημοφιλείς, ωραίες ή αγαπημένες σας εφαρμογές. Αλλά για εφαρμογές που έχετε συναντήσει για το λειτουργικό android και πραγματικά σας έχουν βοηθήσει σε διαφορές εργασίες σας. Θα πρότεινα επίσης όποιος αναφέρει μια εφαρμογή, να μην αναφέρει μονάχα το όνομα της. Αλλά να μας λέει και μερικά πράγματα για αυτή ( π.χ. τι κάνει ή γιατί την θεω…

• Caller ID apps, δουλεύουν?

Tassos - - Google Play Store

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “έκανα donate στον τύπο που έχει κάνει το Greek Caller ID και μου έδωσε οδηγίες για full access, παιδιά με 1€ σας το ανοίγει.. αξίζει όμως τελικά..” Γιατί αξίζει; Λέτε ότι : Παράθεση από caeser: “....Συνήθως ήταν αποτελεσματικό, όταν σε έπαιρναν απο σταθερό (το ελάχιστο που έλεγε ήταν η τοποθεσία, που ακόμα και αυτή η πληροφορία μερικές φορές μου ήταν χρήσιμη), αλλά με τα κινητά δεν τα πήγαινε και πολύ καλά... αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις το λόγο. Αργούσε ελαφρώς να δώσει…

• Caller ID apps, δουλεύουν?

Tassos - - Google Play Store

Μήνυμα

Με την παραπάνω εφαρμογή δηλαδή βλέπεις πληροφορίες για αυτούς που σε παίρνουν; Τους αναζητάει μέσω internet ( άρα πρέπει να έχουμε ανοιχτό wifi ή τα δεδομένα ) ; Δε μπορώ να καταλάβω όμως και πάρα πολύ την χρησιμότητα της. Εκτός και αν βρίσκει και αυτούς που σε παίρνουν με απόκρυψη ή κάποιος τον αριθμό του κινητού του τον δίνει στον κάθε έναν.

• Μην ανησυχείς εγώ τους έχω βγάλει πραγματικά την πίστη ( μη πω τίποτα χειρότερο ), με τις ερωτήσεις μου και ακόμη έχουν το κουράγιο και μου απαντάν -ευχαριστώ ειλικρινά-. Είναι μια πάρα πολύ ωραία κοινότητα. Ότι άλλο θες μοιράσου το μαζί μας.

• Παράθεση από Tilemaxos42: “// το αρχειο zip το κανω με το winrar συμπιεση αλλα με καταληξη .zip και μεσα στο τελικο update.zip υπαρχουν τα αρχεια χυμα ... \\ μου βρισκει το αρχειο οταν παω να φλασαρω αλλα κατι δεν παει καλα ή δεν κανω κατι καλα \\” Αν κατάλαβα καλά αυτό που μας περιγράφεις, το λάθος σου είναι το εξής, δε θα συμπιέσεις ξανά το συμπιεσμένο αρχείο που έχεις. Αυτό που απλώς και ακριβώς πρέπει να κάνεις είναι, να κατεβάσεις το αρχείο και όπως είναι απλώς θα αλλάξεις το όνομα του από …

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Συγνώμη, σε αυτές τις 7 ερωτήσεις αναφερόμουν. Παράθεση από Tassos: “Τώρα όσο για το σημερινό ναι ξέχασα κάθε Παρασκευή είπαμε βγάζει update η miui ( μαγκιά της αν είναι ουσιαστικό αυτό ). Τώρα αυτά τα update, επειδή εμείς έχουμε την ελληνική έκδοση που είναι από τους μάγκες εδώ, περιμένουμε να πάρουν αυτοί το update ( εμάς στην συσκευή μας ούτε καν θα το δούμε ποτέ, σωστά; ) ίσος να το μεταφράσουν κιόλας και έπειτα μας το δίνουν μέσω της εφαρμογής OTA Updater ή το κατεβάζουμε "με το χέρι" από ε…

• [V5 Theme] MIUI V6 Like

Tassos - - V5 Themes

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “στη lock το Orangina δίνει, και 2-3 ακόμα που έχουν ένα έξτρα layer στην lockscreen.. αν θες όμως πραγματικό Active Display τότε πας για το AcDisplay play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.acdisplay που είναι ότι καλύτερο και κόντά στου Moto G, επίσης μεταφρασμένο από εμένα και την ομάδα στο Crowdin..” Οπ, τι είναι αυτό μεγάλε; Κάνε το μας μια παρουσίαση όποτε μπορέσεις, σε ένα ξεχωριστώ θέμα, ώστε να μάθουμε και εμείς οι νέοι.

• Παράθεση από tora33: “την Παρασκευή που θα αλλάζεις rom , θα το αφήνεις μέχρι το 100% η επόμενη φόρτιση , όπως λάχει όταν θα είναι στο 100% κάνει μια φορά τον μήνα Battery Calibration play.google.com/store/apps/det….batterycalibration&hl=el” 1) Να το αφήνω μέχρι 100% να φορτίζει, πριν αλλάξω την rom? ( να είναι full δηλαδή και μετά να κάνω την αλλαγή της rom ; ) 2) Τις επόμενες φορτίσεις όπως λάχουν δε τίθεται και θέμα...; Παράθεση από tora33: “όταν θα είναι στο 100% κάνε(?) μια φορά τον μήνα Ba…

• Πολύ ωραίος. Ευχαριστούμε φίλε!

• αχαχχα οχι βρε παιδιά, απλώς τι να το έβαζα στο 40% να φορτίσει; Τώρα που είναι στο 20% το μεσημεράκι θα το βάλω Πάντως εντάξει τι, ούτε στο 100% να το αφήνουμε;;

• Παράθεση από caeser: “Στα xiaomi τουλάχιστον σε ενημερώνει η συσκευή (αναβοσβήνοντας το mi Logo και το κόκκινο led) για την έλλειψη (ή την εντελώς νεκρή μπαταρία) όταν τη βάλεις στο ρεύμα (φορτιστή). ” Όταν το φορτίζω θα το δείχνει - με ενημερώνει; ( ακόμη δε το έχω φορτίσει δεύτερη φορά.. :P ) Παράθεση από caeser: “ Η πλήρης εκφόρτιση μια μπαταρίας, έχει καταστροφικές συνέπειες για τα ιόντα της μπαταρίας. Συγκεκριμένα, πρέπει πάντα να υπάρχει κάποια ποσότητα φόρτισης, γιατί διαφορετικά μπορεί ν…

• Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε μεν αναβάθμιση, αλλά κυρίως αν πάθε οτιδήποτε το κινητό μας και δεν ανοίγει, με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να κάνουμε μια ( αντί για "επαναφορά" ) να βάλουμε - εγκαταστήσουμε μια έκδοση miui, ώστε να μπορούμε να έχουμε λειτουργική την συσκευή μας. Σωστά; Επίσης διαγράφονται τα πάντα από την συσκευή, δεν αφήνει τίποτα τα καθαρίζει όλα ;

• Παράθεση από caeser: “Το ίδιο ισχύει και για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που δουλεύουν με του ίδιου τύπου μπαταρίες.” Τι τύπου μπαταρίες είναι αυτές; Πως ονομάζονται.. ; Παράθεση από caeser: “Μετά εάν θέλουμε για λίγο να ξεκινήσουμε την συσκευή, ΟΝΤΩΣ υπάρχει πιθανότητα να μην ξεκινήσει (χωρίς καλώδιο φόρτισης εννοούμε πάντα!). Η πιθανότητα (το εάν θα ξεκινήσει πάλι ή όχι) έχει να κάνει με τον τρόπο αποφόρτισης της μπαταρίας και θα εξηγήσω τι εννοώ: Εαν η μπαταρία εξαντληθεί και η συσκευή σβή…

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Είπαμε να κάνω ένα full wipe γιατί δεν βλέπω τις εφαρμογές που είπαμε πιο πάνω.. Αν μπορείς φίλε ή οποιοσδήποτε άλλος όποτε μπορέσει, να μου απαντήσει λίγο, τις ερωτήσεις στο προηγούμενο post μου, θα μου έλυνε κάποιες απορίες. Ευχαριστώ

• Παράθεση από tora33: “δεν αφήνουμε ποτέ το κινητό να κλείσει από μπαταρία , ίσως , μικρή πιθανότητα , να μην ανοίγει , χρειάζεται μετά να το επαναφέρουμε με τον τρίτο τρόπο” Τρίτο τρόπο; Πάντως έλα βρε φίλε.. υπάρχει πιθανότητα να μη μας ανοίξει ; Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός και σε εσένα έτυχε και ίσος ήταν και τίποτε άλλο..; Πάντως δε θα το ξανά αφήσω να εξαντληθεί τελείως. Σε εσάς δεν είπατε, πόσο περίπου κρατάει ;

• [V5 Theme] MIUI V6 Like

Tassos - - V5 Themes

Μήνυμα

Με την ελληνική έκδοση που έχουμε εμείς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα έτσι; Μπορούμε να το βάλουμε και εμείς..;

• Παράθεση από caeser: “"καλιμπράρει" =ρυθμίζει ή βαθμονομεί ή προσαρμόζει” Καταρχήν ευχαριστώ που μου εξήγησες και έμαθα τι σημαίνει η λέξη "κ α λ ι μ π ρ ά ρ ε ι" Πραγματικά μου έκανε εντύπωση και την διάβασα αρκετές φορές, αλλά χωρίς να βγάλω νόημα. Όσο για την πρώτη εφαρμογή "Battery Life Repair" : Παράθεση από caeser: “Η μεν πρώτη εφαρμογή "Battery Life Repair" είναι πιό αποτελεσματική κυρίως σε "πεσμένες" ή πολυχρησιμοποιημένες μπαταρίες και ουσιαστικά επαναφέρει τα "νεκρά" στοιχεία, έτσι ώσ…

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Οκ φίλε είσαι φοβερός! Αναλυτικότατος ευχαριστώ πολύ! Δε το έκανα ακόμη το βράδυ ίσος ( μόλις κατεβάσω την καινούρια rom ), είμαι σίγουρος πάντως πως τα βήματα σου είναι αναλυτικότατα Τώρα όσο για το σημερινό ναι ξέχασα κάθε Παρασκευή είπαμε βγάζει update η miui ( μαγκιά της αν είναι ουσιαστικό αυτό ). Τώρα αυτά τα update, επειδή εμείς έχουμε την ελληνική έκδοση που είναι από τους μάγκες εδώ, περιμένουμε να πάρουν αυτοί το update ( εμάς στην συσκευή μας ούτε καν θα το δούμε ποτέ, σωστά; ) ίσος ν…

• Παράθεση από caeser: “ Τέλος, και με αφορμή ένα ποστ του μέλους "tkvkp", να σας πω ότι θα ήταν χρήσιμο και κυρίως αποτελεσματικό (το έχω χρησιμοποιήσει στο Redmi 1S που ήδη έχει πολλές κακές κριτικές για την αυτονομία του) να χρησιμοποιήσετε κάποια στιγμή την εφαρμογή "Battery Life Repair" σε συνδυασμό με την εφαρμογή "Advanced Battery Calibrator", για να καλιπράρετε την μπαταρία σας. Μπορείτε να τις κατεβάσετε απο το Google Play. Και οι δύο εφαρμογές είναι αποτελεσματικές, αλλά με κάμποσες διαφ…

• mi3 προβλημα φορτισης

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Εμένα φίλε μια εκδοχή που μου περνάει από το μυαλό για το πρόβλημα σου είναι, βρε μήπως φορτίζει κανονικά μέχρι 100% και μετά ας το έχεις στην πρίζα δε δίνει άλλο, το σταματάει; Πάντως όντος το θέμα με την μπαταρία και την φόρτιση του κινητού μας είναι σοβαρό και έτσι πέρα από το παρόν θέμα - που αναφέρετε κυρίως στο πρόβλημα σου, είπα να το γενικεύσουμε εδώ : Συζήτηση γύρω από την Φόρτιση/Μπαταρία της mi3 συσκευής μας.