Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 274.

• Video Call & SMS 160characters

Tassos - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από nicolasch2: “1 third party apps 2 skype” 1) Όπως; ( Μια εφαρμογή που άκουσα από κάποιους το "8sms", το Handcent SMS ; ) 2) Άλλη επιλογή, όχι ;

• Επειδή είμαι νέος και τώρα θα παραλάβω το Mi3 ( το περιμένω πως και πως ), τι εννοείται εδώ παιδιά; Ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν έχω καταλάβει τελείως, αυτό που κατάλαβα είναι ότι δε μπορείς να αναζητήσεις ονόματα επαφών με ελληνικούς χαρακτήρες, αυτό ειναι το πρόβλημα; Υπάρχουν και άλλα προβλήματα που έχετε δει και θα δω και εγώ από ότι φαίνεται ; Απλώς για να είμαι ενημερωμένος. Ευχαριστώ.

• Πάρα πολύ ωραίο θέμα, ευχαριστούμε! Πραγματικά πάρα πολύ καλή δυνατότητα που μας την προσφέρει και το ίδιο μας το λειτουργικό, χωρίς εγκατάσταση περεταίρω προγραμμάτων. Πολύ ωραίο. Αυτό δηλαδή από εδώ και πέρα θα λειτουργεί σαν το Add Block που έχουμε στους περιηγητές μας, μόνο που επεκτείνεται και στις εφαρμογές;

• Ο σύνδεσμος για το ταχυδρομείο της Συγκαπούρης δε λειτουργεί. Όσο για την ΕΛΤΑ, αν δε κάνω λάθος, ορίστε ένας ακόμη λίγο πιο σταθερό σύνδεσμος. Ευχαριστούμε πολύ.

• Παράθεση από tora33: “χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω Γενικά , για να μπει κάποιος στην ομάδα μετάφρασης , θα πρέπει να είναι "καθηγητής" της Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας τα παιδιά απέδειξαν ότι είναι κορυφή σαυτό το είδος” Εκλιπαρούμε να μας δώσετε τότε λοιπόν ένα δείγμα ώστε να δείτε αν μπορούμε ή όχι να αντεπεξέλθουμε. Μόνο έχετε να κερδίσετε κάτι πιστεύω και πολύ λιγότερα να χάσετε.

• Παράθεση από thanos.k: “Σορρυ αλλα και η v5 ακομα beta ειναι με τοσα bugs βγαινουν βγαινουν εκδοσεις και ακομα Bugs” Για την ελληνική έκδοση αναφέρεις την δυσαρέσκιά σου ή την official Αγγλική - Κινέζικη ; Τα bugs είναι σοβαρού επιπέδου;

• Περιμένω απάντηση σε προσωπικό μήνυμα που απέστειλα στον @MIUI_ART , για να βοηθήσω και εγώ παιδιά. Πείτε μας το πως όμως παιδιά. XML αρχεία είναι που αλλάζουμε τα αγγλικά σε ελληνικά ;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Βρε μία Pre-Beta είναι που έτσι και την βάλει κανείς θα κολλήσει το σύμπαν. Απλά για να πάρουμε μία ιδέα από τι θα έρθει.... Ασε που έχει ΜΟΝΟ Κινέζικα και είναι αδύνατον να χρησιμοποιηθεί για μετάφραση....” Αν δε κάνω λάθος σου έχω στείλει ένα προσωπικό μήνυμα φίλε ( δε το βλέπω πλέον στα δικά μου για αυτό το αναφέρω εδώ ), θέλω να βοηθήσω και εγώ στην μετάφραση.

• Παράθεση από tora33: “Δευτέρα θα το ψάξουμε δουλεύει η ομάδα πυρετωδώς , για να έχουμε Ελληνικά στην V6 ,” Ευχαριστώ πολύ φίλε.. Τι οι μεταφράσεις έχουν αρχίσει ήδη ;

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Tassos: “Ανθρώπους για να σας βοηθήσουν στις μεταφράσεις των ROMs θέλετε; :)” τα Αγγλικά σου είναι καλά ? Μήπως ξέρεις και Κινέζικα ? θα σου απαντήσει ο Admin” Μπροστά στην θέλησή μου να βοηθήσω, τα παραπάνω λυπάμαι, αλλά είναι ελάχιστα. Υ.Σ.: Ο Admin έχει ήδη ένα προσωπικό μήνυμα από εμένα.

• Ανθρώπους για να σας βοηθήσουν στις μεταφράσεις των ROMs θέλετε;

• Δηλαδή η έκδοση που θα βγει στης 16, θα είναι ακόμη beta; ( Πέρα το bugs που υπάρχουν σε κάθε νέα έκδοση λογισμικού, αυτή στης 16 θα είναι beta ακόμη ; Νόμιζα θα είναι κανονική έκδοση και όχι beta, για αυτό ερωτώ. )

• Τελικά μόλις άλλαξε κατάσταση η παραγγελία μου και μου έστειλαν tracking number και στο e-mail μου. :)) Sigmatauiotagammamuiota3CC0tauupsilonpiomicronalphapi3CC02014-08-09091057.png Τώρα αυτό όπως μου είπατε : Παράθεση από tora33: “μόλις πάρεις track number , το ψάχνεις εδώ ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING και μόλις μπει στην Ελλάδα , εδώ ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου” Αλλά εδώ ακόμη στο πρώτο δεν υπάρχει καν.. τέλος πάντων θα μπει.. Παράθεση από tora33: “μπήκες στο My Account της merimobiles , View…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Να ελέγχεις το email σου για το tracking number της αποστολής. Με αυτό μετά θα παρακολουθείς την πορεία του δέματός σου.” Οκ, ευχαριστώ, απλώς επειδή η κατάσταση έχει τόσες μέρες στάσιμη είπα μήπως ευθύνομαι εγώ σε κάτι.

• Παιδιά η παραγγελία μου ακόμη έτσι είναι : 2ytppax.png Δε χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εγώ σωστά; Απλώς κάπου υπάρχει ένα κόλλημα μάλλον;

• Παράθεση από shinig: “Καλημερα!!ξερουμε ποιες συσκευες θα παρουν την V6?” Το λέει φίλε στο αρχικό post Παράθεση από MIUI_ART: “ Οι συσκευές που θα έχουν την τιμητική τους μιάς και θα πάρουν πρώτες την ΒΕΤΑ έκδοση, είναι οι ναυαρχίδες Mi-3 & Mi-4. Φυσικά σταδιακά θα ακολουθήσουν και όλες οι υπόλοιπες συσκευές της Xiaomi χωρίς καμμία εξαίρεση εκτός του Μi-1/S ......” Τέλεια, θα είναι και για Mi3! Φοβερά! Ευχαριστούμε!

• Παράθεση από tora33: “μόλις πάρεις track number , το ψάχνεις εδώ ALL-IN-ONE PACKAGE TRACKING και μόλις μπει στην Ελλάδα , εδώ ΕΛΤΑ > Εντοπισμός Αντικειμένου” Οκ φοβερός φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Οπότε έχει γίνει η παραγγελία, διότι αυτό το "This order is marked as Awaiting Fulfillment". Νόμιζα οφειλόταν σε εμένα, αλλά οκ πλέον η merimobiles έχει την παραγγελία. Οκ. Ευχαριστώ.

• Τώρα πλέον περιμένω από αυτούς, σωστά; 2ytppax.png

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από Tassos: “Μόλις το παράγγειλα από την merimobiles.com με EMS, μέσω Pay Pal πάντα και τους είπα να μου το στείλουν ως δώρο για να μην πληρώσω τελωνείο. Το μόνο εξτρά πέρα του κινητού που πείρα, είναι η θήκη και ένα προστατευτικό οθόνης. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Ας το ευχηθούμε όλοι μας!” σου το ευχόμαστε , θα είσαι από τους λίγους που θα πάρεις κινητό , και θα ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις”

• Παράθεση από Astrolabe: “- Να κάνεις την αγορά σου μέσω Pay Pal. - Να αγοράσεις μόνο το κινητό και όχι κάτι άλλο μαζί έτσι ώστε να μην είναι ογκώδες το δέμα και προκαλέσεις υποψίες στο τελωνείο. - Εγώ θα σου πρότεινα να επιλέξει απλή μεταφορική και όχι EMS. Υ.Γ. Εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες από Merimobiles με EMS και το δέμα μου εκτελωνίστηκε ( Κινητό και Power Bank ).” Μόλις το παράγγειλα από την merimobiles.com με EMS, μέσω Pay Pal πάντα και τους είπα να μου το στείλουν ως δώρο για να μην πλη…