Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-274 από 274.

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από nicolasch2: “Φαντάζομαι αν ειχε 4G θα ψηναμε παΐδακια στο πίσω μέρος..” Τι εννοείς;

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “ Τι εννοείς "όχι μόνο 3G"?” Έχει μόνο 3G το Mi3 ήθελα να πω.. ( και είναι ένα μείον για μία τόσο καλή συσκευή )

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Tassos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Aπό τα 16GB σου μένουν περίπου 12 διαθέσιμα. Εγώ δεν μπόρεσα να το γεμίσω αλλά μην λογαριάζεις εμένα, γιατί το τηλέφωνοarrow-10x10.png είναι πάντα σε test mode για τις νέες ROM.” Φφ.. τώρα το είδα αυτό για την κάρτα επέκτασης και αμέσως ρώτησα γιατί με χαλάει.. :/” Φυσικά πάντα υπάρχει η επιλογή να ανέβεις "κατηγορία" στα GB και να αγοράσεις την έκδοση με τα 64GB (και να μην πονοκεφαλιάζεις για τον αποθηκευτικό χώρο πιά), με το …

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Aπό τα 16GB σου μένουν περίπου 12 διαθέσιμα. Εγώ δεν μπόρεσα να το γεμίσω αλλά μην λογαριάζεις εμένα, γιατί το τηλέφωνο είναι πάντα σε test mode για τις νέες ROM.” Φφ.. τώρα το είδα αυτό για την κάρτα επέκτασης και αμέσως ρώτησα γιατί με χαλάει..

• Αύριο θα αγοράσω - παραγγείλω το Μi3 από την merimobiles.com και είπα να σας ρωτήσω εδώ, για τυχών λεπτομέρειες ή πράγματα που έχετε να μου προτείνεται κατά την παραγγελία. Δεν έχω ξανακάνει ποτέ μου παραγγελία από την εν λόγο εταιρία και ούτε από εξωτερικό και για αυτό το λόγο, προσπαθώ να μην κάνω κάποιο λάθος τώρα και πληρώνω και στα χαμένα λεφτά. Οτιδήποτε θα ήτα χρήσιμο και οτιδήποτε για εσάς είναι δεδομένο, για εμένα δεν είναι οπότε παρακαλώ διαφωτίστε με ( π.χ. για κούριερ ( ποιο δε θα με…

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Από την στιγμή που φεύγει μία παραγγελεία για Ευρώπη, ΠΑΝΤΑ βάζουν αντάπτορα μπρίζας και ας μην το ζητήσεις. Οσο για SD Card, δεν υποστηρίζει εξωτερική SD Card !!!” Γίνεται όμως να το πω και κάπου για σιγουριά; Οο.. το ότι δεν παίρνει SD Card για να έχω περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο κινητό μου με πονάει λίγο..:/ Εσύ έχεις φτάσει ποτέ κοντά στο να το φουλάρεις; γιατί κιόλας λέει 16GB , αλλά ξέρω πως αν είναι 12.. 10 καθαρά καθαρά..

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “θα ζητήσεις Ευρωπαϊκή πρίζα , αλλιώς 2 ευρώ περίπου από μαγαζί εδώ” Που θα το ζητήσω φίλε; Είδες λεπτομέρεια; και θα το ξέχναγα ( σου περνάει τίποτε άλλο από το μυαλό που ίσος έχουμε ξεχάσει να το θίξουμε φίλε; ) Επίσης να σε ρωτήσω, εξωτερική κάρτα μνήμης sd παίρνει έτσι; ( Αύριο πρωί πρωί το παραγγέλνω )

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Κάτι ακόμη που μόλις σκέφτηκα, θα παραγγείλω από το merimobiles.com , για φορτιστή θα είμαι οκ; Μήπως έχει φορτιστή που δεν είναι για Ελλάδα και πρέπει να τους το πω ;

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ Όταν το πάρεις δεν χρειάζεται να κάνεις backup τις εφαρμογές σου γιατί δεν θα προλάβεις να βάλεις εφαρμογές , απλά θα φλασαρεις Αν αργότερα κάνεις backup , θα το κάνεις μόνο για τις δικές σου εφαρμογές και όχι του συστήματος Σε recovery είπαμε μπορείς να πάρεις όλη την rom backup Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οπότε εγώ μονάχα κατεβάζω και κάνω εγκατάσταση την ROM μου ; Ο! και εσύ φίλε το Mi3 έχεις ; Πως σου φαίνεται; Η εφαρμογή Tapatalk τι είναι; μπορ…

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

1) Τέλεια, δε χρειάζεται να αλλάξω ούτε sim. 2) α) Οκ είμαι ανάμεσα τώρα στο merimobiles.com vs ibuygou.com Και στα δύο, αν δε κάνω λάθος θέμα αξιοπιστίας δεν έχει τεθεί ποτέ ( αν κάνω λάθος παρακαλώ πολύ διορθώστε με! ), η τιμή είναι η ίδια, τώρα το θέμα μου είναι ένα και μοναδικό, ποια από τις δύο δε θα με επιβαρύνει ( με όσο γίνεται μεγαλύτερη σιγουριά γιατί νομίζω 100% δε μπορούμε να είμαστε ποτέ ), με επιπλέον χρεώσεις τελωνείων κτλπ και ποια θα μου το φέρει ποιο γρήγορα; ( Ωραία η σελίδα π…

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

1) Άλλη μια απορία : με την sim μου, που είναι ελληνική από της κλασικές και τώρα τελευταία βλέπω, πως υπάρχουν και κάτι πιο μικρές. Με το Mi3 θα έχω κάποιο πρόβλημα; Τι κάρτα sim παίρνει; Να πάω να αγοράσω μια από τις καινούριες τις μικρότερες; 2) Αυτό το site, που από ότι είδα στα "σχετικά θέματα" που μου έδωσες ( ευχαριστώ δε το είχα δει αυτό το topic ), το προτείνεται. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω, διότι και ένας φίλος μου που έχει το Mi2 από εκεί έχει αγοράσει και είναι πλήρως ευχαρισ…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από spideman3: “Ξανά ερώτηση πως ρυθμίζουμε το κινητό για internet από την wind? Γιατί ενώ το γύρισα σε 3g δεν μπορούσα να μπω στο internet & FB?” 1. Internet Wind Όνομα: Wind Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: default Ρυθμίσεις Internet | WIND wind.gr/files/1/Q Site/WIND_settings.zip Cosmote Όνομα: Cosmote Wireless Internet APN: Internet MCC: 202 MNC: 01 Τύπος APN: default Vodafone Όνομα: Internet APN: internet.vodafone.gr(για καρτοκινητή ε…

• Παράθεση από papakitou: “Σιγά το πράγμα, έχει γίνει τόσες φορές θέμα και με Samsung και Apple..” Με συγχωρείται, αλλά όχι "σιγά το πράγμα", είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά τον χρήστη και την προστασία της ιδιωτικότητας του. Θα ήταν ότι καλύτερο να είχαμε περισσότερη έγκυρη ενημέρωση περί του θέματος ώστε να γνωρίζουμε. Παίζει ίσος και ο αθέμιτος ανταγωνισμός, αλλά μη τα ρίχνουμε όλα εκεί Η κίνα άλλωστε δεν είναι και μια χώρα με απόλυτη ελευθερία....... Μακάρι να έχουμε περισσότερη ενημέρωση περ…

• Να αγοράσω το Mi3 ;

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλώς βρήκα ( με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση ) την κοινότητα σας και όλη την ελληνική προσπάθεια που γίνεται εδώ. Είναι το λιγότερο, αλλά οφείλω έστω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όσους βοηθάτε στην ελληνική ανάπτυξη. Θα ήθελα αυτή την στιγμή να πάρω ένα καλό κινητό και σχετικά φτηνό. Έτσι εδώ και καιρό μου έχουν δείξει την xiaοmi και έχω σχεδόν αποφασίσει ( την τελική απόφαση θα την πάρω από εσάς εδώ ) να αγοράσω το Mi3 16Gb. Λοιπόν οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής : 1) Αξίζε…