Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 274.
-
@gkalen Δηλαδή στο Mi-3 ποια είναι η διαφορά με το TWRP Recovery ; Να μην εγκαταστήσω αυτό που μου έδωσε ο @MIUI_ART για το Mi-4 ;
-
Παράθεση από derveni: “@Tassos Ποιο προσεκτικός από εμένα αμφιβάλλω, το δικό μου το έχω νυφούλα και όμως έχω κιτρινίλα αλλά το έπαθε από μεγάλη χρήση συνεχόμενης λειτουργίας της οθόνης. ” Τι είδους συνεχόμενη χρήση του έκανες δηλαδή ; Παράθεση από NasDriver: “Οι κιτρινίλες στην οθόνη είναι φαινόμενο όλων των συσκευών και όλων των εταιρειών... ” Όντως!
-
Παιδιά πολύ κακό αυτό με τις κιτρινίλες και για εμένα αδικαιολόγητο! Προσωπικά το θεωρώ εργοστασιακό λάθος, αλλά επειδή είναι όλα πάντα προς το μέρος των εταιριών δεν βρίσκεις ποτέ άκρη και ιδιαίτερα για αυτό το πρόβλημα. Προσωπικά δε το προσπάθησα καν, διότι και δεν τις είχα πάρει από ελληνικά καταστήματα και επρόκειτο για παλιές συσκευές ( Mi-3 & Mi-4 ). Παράθεση από derveni: “@Natasa Pnevmatikou Και θα διαπιστώσεις ότι η εγγύηση δεν σε καλύπτει θα σου απαντήσουν ότι το έβαλες στην τσέπη σου κ…
-
Παράθεση από gkalen: “@Tassos Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους launcher .. είναι φυσιολογικό εφόσον δεν έχεις επιλεξει ποιος launcher θα είναι ο default σε κάθε επανεκκίνηση να σε ρωτάει με ποιον launcher θέλεις να γίνει εκκίνηση.. Καλά έκανες και τον έσβησες , προσωπικά προτιμώ κι εγώ μόνο miui launcher , σε άλλου τύπου ρομς εκτός miui για αρκετούς είναι καλός launcher , εμένα δε μ'αρεσει ... Με τον updater υπάρχει ένα bug στις stable , καλά έκανες και έκοψες τις ειδοποιήσεις .. Τη Ρομ θα τη…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@Tassos Πάτα το Power μέχρι να κάνει Reboot και είσαι οκ... ” Όντως φίλε! Αμήν όλα καλά! Το άφησα κάπου στα 25+ λεπτά εκεί στο 94% και μόλις πήρα και το οκ από εσένα είπα οκ το κλείνω και να δούμε τι έγινε. Το ανοίγω και περίμενα πάλι αρκετή ώρα εδώ : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52571/ Μέχρι που είπα ρε γαμώτο πάλι κάτι δε πήγε καλά.... Αν και θυμόμουν από παλιά, από άλλες συζητήσεις μας, πως θέλει καμία φορά αρκετή ώρα μέχρι να εκκινήσει την πρώτη φορά, αλ…
-
@MIUI_ART Α! όντως φίλε πρέπει να το είχα κάνει flash.. Οκ, σύνδεσα το κινητό, έβαλα ξανά μέσα και την «cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz» και την έκανα εγκατάσταση. Εδώ να πω πως θέλει επανεκκίνηση μετά την εγκατάσταση του TWRP Recovery, διότι εγώ είπα να μην κάνω επανεκκίνηση απλώς πήγα πίσω κάνοντας απλώς "Cache & Dalvik Wipe" και έπεται όμως στην εγκατάσταση τη ROM κόλλησε και με έκανε επανεκκίνηση. Οπότε, πήγα ξανά έκανα Flash το TWRP Recovery, έκανα επανεκκίνηση ( έπειτα έκανα ίσος…
-
Παράθεση από gkalen: “@Tassos Ναι , πρέπει να είσαι ευχαριστημένος για την ναυαρχίδα του 2014 που βγήκε με android 4.4 kitkat και σήμερα έχει android 6.0 MM .. Μετά από 4 χρόνια η συσκευή έχει φτάσει σε 6.0 ΜΜ , μπορεί να μην αντέχει η μπαταρία το ίδιο όπως με kitkat αλλά σίγουρα θεωρείται επιτυχημένη συσκευή .. Δεν έπαιρνε για παραπάνω αναβάθμιση , μια χαρά είναι και με android 6.0 .. Κοίταξε να βάλεις τη Ρομ από global source που σου είπα και θα ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο .. ” χααχαχ τι ν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κακώς έκανες πάλι εγκατάσταση την FastBoot. H ARΩΜΑ δεν είναι 100% συμβατή με την συσκευή σου, και καμιά φορά δείχνει να κολλάει σε κάποιο σημείο αλλά η εγκατάσταση γίνεται κανονικά. Αν είχες κάνει Reboot και άφηνες την συσκευή να μπει στην Miui θα έβλεπες πως είχαν εγκατασταθεί όλα όσα επέλεξες, ακόμη και το Yutube που νόμιζες πως κόλλησε. Την επόμενη φορά θα το γνωρίζεις... ” Περίμενε, περίμενε, περίμενε! Δεν έχω κάνει ακόμη εγκατάσταση την FastBoot ROM. Έχω τη συσκευή …
-
@MIUI_ART Ωραία, καλά υπέθεσα λοιπόν πως δεν έχει γίνει καν η εγκατάσταση... Και να σου πω την αλήθεια, αναρωτιόμουν πως μάλλον το TWRP Recovery που έχω, δεν ήταν στην σωστή έκδοση - φαίνεται και από τις εικόνες που έχετε εσείς... Μάλιστα, ωραία δε το ήξερα το μάθαμε και αυτό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όχι βεβαίως, με συγχωρείτε, αλλά τώρα που έμαθα για την απίστευτη μαγκιά, λειτουργικότητα και ελευθερία που προσφέρει ο arΩma installer, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον χρησιμοποιήσω. Οπότε κατ…
-
Παιδιά προχώρησα σε αυτά που είπαμε.. πήγα και έκανα εγκατάσταση της τελευταίας FastBoot ROM και συγκεκριμένα της «cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz» μέσω του MiFlash, ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό. Έπειτα πήγα και εγκατέστησα την «xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_arΩma_Stable_V9.2.2.0_gb.zip» ROM. Αν και δόξα τον θεό όλα φαίνονται καλά, δεν έχω πάθει κανένα τρομερό κώλυμα της συσκευής, αντιθέτως λειτουργεί άψογα! Όμως δεν πρέπει να έχει γίνει σωστή εγκατάσταση της ROM. Αυτό καταρχήν μπορώ κ…
-
Παράθεση από gkalen: “@Tassos Mi3 και Mi4 , παρόμοιες συσκευές με ίδια κωδική ονομασία ( cancro ) , οι οποίες μοιράζονται την ίδια Ρομ , μόνο το twrp διαφέρει λίγο .. Παλιοτερες συσκευές , έχουν πάρει ήδη δύο updates όταν άλλες νεότερες συσκευές έχουν πάρει ένα ή κανένα update .. Τα mi4c και mi4s , νεότερες συσκευές , έχουν πάρει μια αναβάθμιση και δε βλέπω να παίρνουν πάλι , το ίδιο ισχύει και για τη δική σου συσκευή .. ” Οπότε πρέπει ίσος να νιώθω και λίγο χαρούμενος με αυτά που λες, αλλά εν τ…
-
@MIUI_ART Α! Πάει έτσι, οκ! Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την πολύτιμη βοήθεια σου! @gkalen Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τον προτροπή σου. Καταρχήν όμως, θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε κάτι ακόμη το οποίο αναφέρετε και στο αρχικό pots αυτού του θέματος. Ποια η διαφορά των ROMs από «Global Source» και «CN/xiaomi.eu Source» ; Οι κοινότητα μας εδώ, δημιουργεί την δική την δική της ROM για κάθε πηγή ξεχωριστά ; Εγώ λόγο ενός θέματος που έχω με το Mi-4, όπως είπα προς στιγμήν θα το χρησιμ…
-
A! Δεν το είχα παρατηρήσει! Έγινε, σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας!
-
Παράθεση από fog: “O σωστός τρόπος για τις 2-3 περιπτώσεις "καθαριότητας" είναι ο εξής: 1. Καθαρισμός του κινητού από τις δικές μας εφαρμογές/ρυθμίσεις: factory reset=wipe στις cache και data. 2. Καθαρισμός του κινητού από οτιδήποτε δικό μας (φωτογραφίες, μουσική, εφαρμογές κλπ.): format data. 3. Καθαρισμός από τα πάντα: πέρασμα fastboot rom. ” Ευχαριστώ @fog για την κατατοπιστικότατη απάντηση σου! Όσο αφορά τον 1ο τρόπο που αναφέρεις - factory reset, εννοείς σε αυτό εδώ το μενού : Jd6MTW2.jpg ν…
-
Καταρχήν ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό το φοβερά χρήσιμο θέμα! Όσο αφορά τώρα της FastBoot ROMs, στις περισσότερες συσκευές βλέπω πως υπάρχει μόνο μια οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα σύγχυσης. Στα Mi-3W & Mi-4 όμως, ποια θα κατεβάσουμε ( την Stable ή την Developer ) και πότε ; Εγώ παραδείγματος χάριν, έχω αυτή την στιγμή στη συσκευή μου ( Mi-4 ) μια παλιά Developer ROM και θέλω να πάω στην τελευταία Stable, ποια FastBoot λοιπόν θα του περάσω πρώτα; Υ.Σ. : Μήπως θα πρέπει να ανανεώσετε τον σύνδεσμο …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@Tassos Το πρόβλημα που υπάρχει δεν είναι η απλή μετάβαση από Developer σε Stable, αλλά το γεγονός πως έχεις πάρα πολύ παλιά ROM που προφανώς έχει 2 ξεχωριστά System Partition. Θα πρέπει να βάλεις πρώτα μία Fastboot ώστε να σου συγχωνεύσει τα Partition σε ένα, και μετά να κάνεις Flash την ROM που θέλεις. Καλό είναι λοιπόν να κατεβάσεις την Stable FastBoot ROM από εδώ => Λίστα με Fastboot Roms για όλες τις συσκευές.. Στο ίδιο νήμα θα βρεις και οδηγίες για τον τρόπο που θα …
-
Τελικά παιδιά σκέφτομαι λόγο ενός προσωρινού θέματος που έχω στο Mi4 και το λειτουργώ σαν tablet ( και τώρα για τέτοια χρήση ουσιαστικά το θέλω ), λέω να βάλω σε αυτή τη συσκευή την τελευταία stable. Για να μην γίνει κανένα λάθος, έχω συγκεκριμένα αυτό το Mi4 με τις παρακάτω πληροφορίες : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52460/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52459/ Καταρχήν, αυτό είναι το Mi-4 (Cancro), σωστά; Ήταν από τα πρώτα, "καθάρα" Mi4 που είχαν βγει ( όχι τα επόμενα μ…
-
Με το απλό Mi-4 ( αυτό που έχω και εγώ - αν δε κάνω λάθος ), τι παίζει και φαίνεται να είναι ακριβώς στην ίδια κατηγορία με το Mi3 ; Γιατί στη ROM του δεν έχει πάρει μεγαλύτερη έκδοση του Android και τα Mi-4C & Mi-4S έχουν Android 7 ; Ευχαριστώ πολύ.
-
Αν στο προαιρετικό wipe που κάνεις ( μου αρέσει και εμένα να καθαρίζω το κινητό μου, οπότε θα το κάνω ) τικάρουμε τα πάντα ώστε να καθαριστεί πλήρως ( βεβαίως έχω κάνει backup τα αρχεία μου στον υπολογιστή μου ), με αυτόν τον τρόπο θα τα καθαρίσει όλα στο κινητό και δε θα μήνη τίποτα ; Θα υπάρξει τυχόν κάποιο πρόβλημα αν τα τικάρω όλα ( μήπως δεν πρέπει.. δε ξέρω.. ) ; Ευχαριστώ πολύ! Πολύ καλός, καθαρός και ευκολονόητος οδηγός! Εξαιρετικός! Ευχαριστούμε!
-
Παράθεση από NasDriver: “Το πρόβλημα που είναι ? ” Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από https://secnews.gr/164048/android-malware-huawei-xiaomi-samsung/: “Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κινεζική εταιρεία Tian Pai, η οποία δραστηριοποιείται στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, είχε διανέμει το μεγαλύτερο ποσοστό των μολυσμένων συσκευών, χωρίς ωστόσο οι ερευνητές να είναι βέβαιοι εάν η εταιρεία έχει άμεση συμμετοχή στην εκστρατεία αυτή. ” Αυτό το κοίταξε κανένας ?Είναι ένας από τους βασικότερ…