Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 274.

• Παράθεση από amavroudis: “Για τις κάμερες θα βρεις πολλά εδώ φίλε μου Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών ” Ενδιαφέρον! Θα το μελετήσω. Ευχαριστώ! Παράθεση από MIUI_ART: “Κάθε επιλογή έχει μία μικρή περιγραφή για το τι περνάει. Το καλύτερο είναι να κάνεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση ώστε να επιλέξεις εσύ τι ακριβώς θα εγκαταστήσεις και τι όχι. ” Ναι παρατήρησα την περιγραφή τους, εννοείται πως θα το κάνω προσαρμοσμένα.. Απλώς με τις κάμερες δεν ξέρω τι παίζει.. και είπα μήπως η default ε…

• Ευχαριστώ πολύ για την απάντησε φίλε ( και τόσο άμεση μάλιστα )! Καλά και εγώ τώρα έχω τρελαθεί με την arΩma και εγώ αυτή θα κάνω εγκατάσταση! Το συζητάς;! ( χαζή η τελευταία μου ερώτηση ) Παράθεση από MIUI_ART: “2. Όχι, έχει διαφορετικές προ-επιλογές. ” Πως και έχετε διαφορετικές προ-επιλογές εκεί; Είναι τυχαία ή για κάποιο λόγο; Σχετικά με την Google Camera και την προεπιλεγμένη της MIUI, αντικειμενικά ποια είναι καλύτερη; Τι παίζει με αυτές;

• @fog Ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστικότατη απάντησή σου! Εντωμεταξύ η δουλειά που έχουν κάνει με τον arΩma installer είναι απίστευτη!! Δεν υπάρχουν λόγια! Τα παιδιά είναι καταπληκτικοί! Την διαφορά μεταξύ των stables και των developer ROMs την ήξερα, απλώς πόσο πίσω πλέον είναι η μια με την άλλη δεν ήξερα. Ποια έκδοση MIUI έχει η τρέχουσα developer και ποια η stable.. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως και αυτό με την ημερομηνία - έκδοση δε το ήξερα για τις developer! Ευχαριστώ.

• Παιδιά έχετε τον αμέριστο σεβασμό μου με αυτό το έργο σας! Είστε φοβεροί και δείχνετε τα ιδανικά, τις αξίες καθώς και τις δυνατότητες αυτής την κοινότητας! Είσαι καταπληκτικοί! Μπράβο σας! Εύχομαι η όρεξη σας να είναι πάντα έτσι! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Έχω μερικές ερωτήσεις.. : 1. Αν κατεβάσω την arΩma και κάνω "Τυπική εγκατάσταση" είανι λες και έχω κατεβάσει την XTRV ; 2. Στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση, αν αφήσουμε όλες τις default επιλογές είναι λες και κάνουμε εγκατάσταση επιλέγοντας "Τυπική…

• @amavroudis Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. Όμως συγνώμη, αλλά εξακολουθώ να είμαι λίγο μπερδεμένος.. Καταρχήν βρε παιδιά, άλλη η XTRV και άλλη η arΩma ROM ; Και τις δύο όμως τις βγάζει η κοινότητα, σωστά ; Αν είναι έτσι τα πράγματα γιατί βγάζει δύο η κοινότητα ; Ποιες οι διαφορές τους; Για ποιο λόγο προτιμούν τι μία και για ποιο λόγο την άλλη ; Όσο τώρα για την «cancro», «ido», «omega», «aqua», «libra», «jason», «oxygen», «riva», «rosy», «song», «tiffany» και «vince», αυτά είναι η κ…

• Χαίρεται παιδιά! Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη σε όλους! Υγεία και αγάπη! Ήθελα να σας ρωτήσω, αυτή εδώ η ROM δεν είναι XTRV & ARΩMA ; Επίσης γιατί βρε παιδιά δε τα γράφετε και εδώ, έτσι όμορφα όπως τα γράφετε και εδώ ( εννοώ που εκεί αναφέρετε «Όνομα συσκευής», «Μοντέλο», «Κωδική ονομασία»..... ) ; Τώρα, σχετικά με εμένα, έχω ένα Mi3 και θέλω να βάλω την τελευταία stable ROM που υπάρχει, δηλαδή αυτή εδώ, σωστά ; Τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου μου είναι επακριβώς τα παρακάτω : forums.xiaomi-miui.…

• Αληθώς ο κύριος! Χρόνια πολλά αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλους! Και πολύ δύναμη σε όλους όσους προσφέρουν ώστε να συνεχίσουνε το θαυμαστό έργο τους! Χρόνια πολλά!! Ευχαριστούμε πολύ!

• Το διαβάσατε αυτό παιδιά ; Προεγκατεστημένο malware σε συσκευές Huawei, Xiaomi, Samsung κ.α.

• Με συγχωρείτε αν είμαι εκτός θέματος. Κατ' ουσία ο πυρήνας δεν είναι GNU/Linux ; Μετά τον παίρνει η εκάστοτε MIUI και τον διαμορφώνει και εκείνη και τον βγάζει με δικό της όνομα; Προσωπικά πιστεύω πως ο πυρήνας δεν φταίει σε κάτι αλλά όλα τα άλλα που μπαίνουν από πάνω φταίνε για την ομαλότητα της συσκευής. Σε κάτι όμως που θα ήθελα να σταθώ και να επιστήσω την προσοχή σας και πιστεύω πως θα πρέπει ασχοληθείτε διότι κατ' εμέ είναι το σημαντικότερο όλων, είναι να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμ…

• Έλεος πλέον.. να δούμε για πόσο θα ξεφτιλιστεί αυτό το πράγματα.. Και σαν δε ντρέπονται οι μαυραγορίτες... από 380, στα 900 - 1.000 ευρώ; Βρήκαν τώρα ευκαιρία και αισχροκερδούν και αυτοί..!!

• @Bodai Δεν έχεις άδικο, το έχω το κουτί ( δε τα πετάω ), αλλά εκεί που το έχω τώρα.... Αλλά από την άλλη βρε φίλε, αν δε μπορείς να το δεις και από τις ρυθμίσεις του κινητού.. τι στο καλό.. @MIUI_ART Είπα και εγώ βρε φίλε! Με τρόμαξες, λέω τι στο καλό.. δε το ανιχνεύει σωστά..; χαχαχαχ οκ με συγχωρείτε και σε ευχαριστώ πολύ!

• Παράθεση από NasDriver: “Dragon-tt , μέχρι στιγμής δίνει καλά ανταλλακτικά ” Ευχαριστώ, αλλά τι να σου πω ρε φίλε.. Μου είχατε ξανά πει εδώ πέρα να πάρω από αυτό και εν τέλει και τότε δε πήρα. Δε μου φαίνεται και πολύ της προκοπής.. ούτε η σελίδα ούτε οι μέθοδοι αποστολής τους. Βλέπω όμως πως έχει όντως πραγματάκια για εμένα και μάλιστα "αυθεντικά" λέει. Αλλά τον εμπιστεύεσαι εσύ τώρα; Καταρχήν δεν έχει και πληρωμή μέσω PayPal έχει από ότι βλέπω είτε κατευθείαν με την κάρτα σου, είτε μέσω "Payss…

• Ωχ, όντως φίλε; Δε το ήξερα! Όντως αυτό με τις τόσες διαφορετικές εκδόσεις συνεχώς με μπερδεύει και με συγχέει.. Γιατί εδώ τότε λέει απλώς Mi 3W ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48312/ Θα μπορούσα να βλέπω από κάπου αλλού πιο έγκυρα και αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του κινητού μου ( είτε από κάπου αλλού στις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές είτε και αν έχεις να μου προτείνεις κάποια εφαρμογή τρίτου ) ; Και μόνο από το ebay πλέον ε; Δεν παίζει να έχει κανένας άλλος.., μάλιστα. Όσο για τα π…

• Χαίρομαι πολύ φίλε που βρήκες και εσύ λύση στο πρόβλημα σου και έχεις ένα πλήρως πλέον λειτουργικό κινητό! Και εγώ άλλαξα μπαταρία στο Mi3 ( Αγορά μπαταρίας για Xiaomi Mi3 ( Συμβουλές ) ) γιατί το είχα διαλύσει λιγάκι.. ( Ίσος εν τέλει έχουν ένα θεματάκι η μπαταρίες τους.. ποίος ξέρει.. Διότι κατέχω και το Xioami Mi4 και τα είχα αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα σχεδόν το ίδιο και τα δύο κινητά - μπορεί και παραπάνω το Mi4 - αλλά όταν προσπάθησα να ανοίξω το Mi3, δεν άνοιγε. Το έβαλα λοιπόν στη…

• Χαιρετώ την κοινότητα. Κατέχω το Xiaomi Mi3 και θα ήθελα να αγοράσω μια «πίσω θήκη» - «καπάκι μπαταρίας» - «back cover case» δεν μου έρχεται η ακριβής του ορολογία, αλλά νομίζω πως με καταλαβαίνεται τι θέλω να πω. Επ' ευκαιρία ποια είναι η σωστή του ονομασία στα ελληνικά και ποια στα αγγλικά βρε παιδιά; Στην Ελληνική αγορά ( πέρα από το αν με συμφέρει ή όχι ), δεν έχω βρει κάτι.. Στο ebay όμως βρήκα αυτό εδώ. Λέτε να πάρω αυτό; Θα ήθελα και σε κάτι ακόμη την συμβουλή σας. Καθώς κάποια στιγμή άλλ…

• Χαιρετώ την κοινότητα. Έχω το Xiaomi Mi4 LTE ( έτσι γράφει στις ρυθμίσεις, ελπίζω να μην άνοιξα το θέμα σε λάθος ενότητα* ). Είχε σπάσει η οθόνη του και έτσι αγόρασα μια από έναν Κινέζο στο ebay και την έβαλα. Η οθόνη όμως δυστυχώς μου βγήκε ελαττωματική (μούφα που λέμε και στο χωρίο μου). Καταρχήν να σας πω, πως για λόγους ευκολίας (επειδή είχα αποφασίσει για να μάθω πως θα την άλλαζα μόνος μου), πήρα οθόνη μαζί με το με το γύρο γύρο πλαίσιο (frame). Οπότε και την έβαλα. Όμως υπάρχουν πολύ σημα…

• Ωραίο post, ευχαριστούμε! Μου αρέσει που μας λες και συμπυκνωμένα τι λέει στο βίντεο.. και παρόλα αυτά το βίντεο αξίζει να το δει κάποιος Ο «JerryRigEverything» είναι από τους λίγου που παρακολουθώ και είχα δει ήδη το βίντεο.. πιστεύω το παλικάρι αξίζει

• Συγνώμη, είμαι και εγώ λίγο πίσω στα νέα.. αλλά εκεί που παινεύαμε την MIUI πως είναι προς τιμήν της που δίνει ακόμη ενημερώσεις και τις νέες ROM και στα παλαιά κινητά.. τώρα έχετε να μας το χαλάσει ; Δηλαδή οκ άντε για τις developer εκδόσεις το καταλαβαίνω και να παίρνουν μόνο stable. Κατανοητό. Αλλά αυτό που λέτε «....ενώ σε μερικές μπορεί να μην υπάρχουν ούτε Stable GLOBAL ROM..» , το ότι μπορεί δηλαδή να πάψει πλήρως την υποστήριξη τους.. με στεναχωρεί πραγματικά πολύ και δε το περίμενα... Έ…

• Όλη η δουλειά γίνεται μέσω του GitHub ; Διότι μερικά αποθετήρια φαίνονται ανενεργά ( out of date ) Σε ποια δουλεύετε τώρα; Θα σας πρότεινα να δίνατε περισσότερες πληροφορίες στο GitHub ( να ενημερώνετε έστω στα README files ). Ευχαριστώ πολύ.

• Άντε για να δούμε επιτέλους με αυτή τη ROM πολύς ντόρος γίνεται, και φοβάμαι μη γίνεται για το τίποτα... Αμάν αυτά τα κόλπα του marketing... @Nuntius Δεν έχεις άδικο φίλε...Σωστός από την μία.