Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 274.

• Παράθεση από gkalen: “@Tassos Πρέπει να βάλεις twrp recovery και μετά να φλασαρεις την XTRV με factory reset .. ” Ευχαριστώ πολύ, δε το ήξερα. Αν δε κάνω λάθος, εγώ ακολουθήσω αυτόν εδώ τον οδηγό : TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. έπραξα σωστά; Όπως βλέπω εδώ όμως : Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi εφόσον μετά, μέσω του TWRP Recovery έκανα εγκατάταση και την stable από αυτό εδώ το θέμα, θα πρέπει να ελέγξω και αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος; Upd…

• Ωραίο ενημερωτικό θέμα.

• Καλησπέρα σας. Όπως προανέφερα, προέρχομαι από ένα βαρύ μπλοκάρισμα της συσκευής μου Xioami Mi3 και έτσι από ότι μου ανέφεραν ( για καλύτερα ), κατέβασα πρώτα την : Xiaomi Mi 3 CDMA/WCDMA **Latest** Global Stable Version Fastboot File Download rom (cancro_global_images_V8.1.4.0.MXDMIDI_20161201.0000.00_6.0_global_fcd6394ed1.tgz) και την πέρασα επιτυχώς μέσω του Mi Flash Tool. Άνοιξα το κινητό για να δω τι παίζει και έκανα τις πρώτες ρυθμίσεις. Εκεί παρατήρησα πως πλέον είχε και τα Ελληνικά να επ…

• Encryption

Tassos - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από papouz: “Προσπαθώ άκαρπα εδώ και καιρό να κάνω κρυπτογράφηση στο κινητό. Κάθε φορά που την ξεκινάω, κάνει επανεκίνηση και επιστρέφει στα ίδια, χωρίς encryption. Έχω το redmi pro με εγκατεστημένη την XTRV/GTV_6.12.29 MIUI V8. ” Με τι προσπαθείς να κάνεις και πως;

• Παράθεση από iAmLiakos: “Εγώ θα έλεγα να περάσεις την τελευταία official fastboot πρωτα (με το MiFlash) και μετα να περασεις την ελληνικη για να γινει καθαρή εγκατάσταση. Μη φοβασαι παντως. Και βλακεια να γίνει, τα προβλήματα με το software λυνονται. Εδώ θα είμαστε. Μπράβο που βρήκες λύση στο πρόβλημα Καλή χρονιά να έχεις φίλε μου. ” Φφ.. πάλι με το Mi Flash.. ( το έχω συνδέσει με κακές αναμνήσεις.. ). Όταν λες πάντως να περάσω την τελευταία official fastboot , μπορείς να μου δώσεις έναν σύνδεσμ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Αυτά είναι καλά νέα. Δοκίμασες να το φορτίσεις με ανοιχτή τη συσκευή ; Δεν άλλαζε το ποσοστό της μπαταρίας; ” Δηλαδή τι, εκεί που θα το ανοίξω χωρίς να έχω συνδεδεμένο το chip της μπαταρίας με τη μητρική ( η μητρική νομίζω είναι εκεί ), για να είμαι περισσότερο κατανοητός όταν αναφέρομαι σε αυτό το "κλιπς" ( δε ξέρω πως λέγετε (?) ) , αυτό τέλος πάντων που συνδέει την μπαταρία με την μητρική, εννοώ αυτό εδώ που αποσυνδέει αυτός : youtu.be/iLHVLXH0G9Y?t=144 Αυτό λοιπόν, δ…

• Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Θέλω μονάχα να ρωτήσω το εξής ( για να μην κάνω κανένα λάθος - επειδή μόλις προέρχομαι κιόλας από ξε-μπλωκάρισμα της συσκευής, μην ξανά πάθω τα ίδια ) : Εγώ έχω αυτή την έκδοση : SNQsj4o.png τι πρέπει να κάνω ώστε να εγκαταστήσω σωστά την έκδοση που δίνεται εδώ ; ( Το ρωτάω επειδή αναφέρετε πω η διαδικασία είναι διαφορετική σε διαφορετικές περιπτώσεις ) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή χρονιά να έχουμε και ότι μα ότι καλύτερο για την κοινότητα μας!

• Τελικά παιδιά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη σας την υποστήριξη!! Μόλις έβαλα την καινούρια μπαταρία και λειτουργεί άψογα!! Τελικά από ότι φαίνεται η μπαταρία ήταν το τελευταίο πρόβλημα που είχα με το κινητό ( και πάλι καλά ) πλέον λειτουργεί άψογα. Απλώς δυστυχώς εμένα vifocal.com δεν μου έφερε την μπαταρία. Την σταμάτησαν κάπου στην Ολλανδία. Τώρα είμαι στην διαδικασία να δω τι θα κάνω με τα χρήματα μου. Την αγόρασα όμως από το fixmobile.gr ( αυθεντική - κομπλε ) τ…

• Καλή μας επιτυχία και φέτος! Με το καλό να έρθει και το καινούριο έτος παιδιά! Ότι μα ότι καλύτερο εύχομαι στην κοινότητα μας! Να γίνει η πιο ενεργή σε όλο τον κόσμο! Υ.Σ.: "TassosDev" είναι το account μου εκεί. Πάντως το έκανα λίγο πιο περίπλοκο φέτος; Τουλάχιστον στο μάτι δεν είναι τόσο καθαρό όπως πέρυσι. Το έχουν κάνει περισσότερο για mobile έτσι;

• Παράθεση από maddoctor: “Μόλις βγήκε η 2.2.10 στο mi store. Εάν την βάλετε χάνετε τα έξτρα χαρακτηριστικά που σας έχω στην προηγούμενη ” Και πάλι ευχαριστούμε φίλε @maddoctor για την καταπληκτική αμερόληπτη δουλειά σου! Είσαι φοβερός, μου αρέσουν τα άτομα σαν και του λόγου σου. Συνέχισε έτσι φίλε! Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με αυτό που αναφέρεις παραπάνω, ποια είναι τα επιπλέον χαρακτηριστικά που μας έχεις;

• Παράθεση από iamosgr: “Καλημέρα. Στην έκδοση 2.2.9 υπάρχει μέσα στην καρτέλα play και επιλέγεις incoming call. Εκεί υπαρχει αυτό που ψάχνεις. Προσοχή όμως γιατί εμένα με τη νέα έκδοση έχω προβλήματα. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το MI band 2 το παρέλαβα και εγώ πριν μια βδομάδα. Όλα στην αρχή λειτουργούσαν τέλεια(δονηση στις εισερχόμενες, viper, sms). Δεν θυμάμαι τη έκδοση Mi fit είχα στο κινητό. Κατέβασα την τελευταία Mi fit από playstore 2.2.9 και αυτόματα έκανε αναβάθμιση το firmware του Mi ba…

• Χαίρεται παιδιά. Μόλις αγόρασα ένα Mi Band 2 και προσπαθώ να το μάθω. Κατάφερα μέσω της εφαρμογής που την κατέβασα από εσάς εδώ την 2.2.8.12 να το συνδέσω με το κινητό. Εντωμεταξύ σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την δουλειά σας, το ενδιαφέρον σας και την προσφορά σας στην κοινότητα! Πραγματικά μπράβο σας! Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι αν έχω κάνει σωστά τα update και του Mi Band. Firmware Version : V1.0.1.25 Στην οθόνη About δείχνει τα παρακάτω : App Version : 2.2.8.12 - Modded by Maddoctor Algori…

• Παράθεση από jefm: “Αυτό είναι το κατάστημα, εγώ με δωρεάν αποστολή δεν είχα tracking number και δεν ζήτησα, ρώτα τους μήπως δίνουν με μικρή χρέωση όπως αλλά καταστήματα αν και με paypal δεν ρισκάρεις ετσι και αλλιώς ” Οκ, μου είναι πολύτιμη η εμπειρία σου. Εγώ όμως θα τους ζητήσω και tracking number. Πάντως περίπου πόσες μέρες έκαναν για να σου έρθουν όσα έχεις παραγγείλει ; Και από ότι καταλαβαίνω είσαι ευχαριστημένος, μάλλον όλα ήταν κομπλέ. Σε ευχαριστώ.

• Παράθεση από jefm: “Εχει μπαταρία και το vifocal που έχει και paypal. Εγώ από εκεί έχω πάρει μπαταρίες για 3 κινητά και ήταν όλες original ” Ωπ όντως! Και αυτό το site δε το γνώριζα καν! ( vifocal.com , σωστά; ) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες ( χαίρομαι για την εμπειρία σου ), μόλις επικοινώνησα και με την σελίδα ώστε να δω τι θα μου πουν και αυτοί. Έξοδα αποστολής για Ελλάδα, δεν έχει ; Βλέπω στο τρόπο αποστολής, έχει : - Free Shipping : Airmail (Delivery time is aroun…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Καλά έκανες και άνοιξες θέμα γιατί έτσι θα συζητηθεί το πρόβλημα σου και θα το μάθουν και μελλοντικά άλλοι χρήστες που θα έχουν τις ίδιες απορίες. Όμως απαγορεύονται τα links. Επομένως πρέπει να τα σβήσεις,κάνοντας edit το post σου, και να δώσεις στον κόσμο το πως θα γράφουν για να βρούν τα αποτελέσματα. Πχ "Βρήκα στο aliexpress γράφοντας "Mi3 Original Battery" κτλ κτλ" Και για να απαντήσω στο θέμα. Εγώ όπως σου είπα και στην προσωπική συνομιλία θα αγόραζα απο dragon-tt …

• Σπασμενη Οθονη σε Mi3

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Πέρα από την καθυστέρηση είσαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του προϊόντος που έλαβες ; Είναι αυθεντική ή όχι; Εγώ θα σου πρότεινα αν βρήκες καλό πωλητή, να έκανες υπομονή να ξανά έπαιρνες από εκείνον και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Στο λέω εντελώς φιλικά και επειδή σε καταλαβαίνω και την έχω πάθει.

• Έπείτα από αυτό εδώ το πρόβλημα : Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! Μάλλον ( αν και περιμένω και την άποψη και άλλων που έχουν την καλοσύνη, την ευχέρεια και την γνώση για βοήθεια ), έχω πρόβλημα με την μπαταρία του κινητού μου, οπότε και στρέφομαι τώρα να δω από που μπορώ να αγοράσω μια μπαταρία για το Xioami Mi3. - Ο @iAmLiakos τον οποίο και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, μου προτείνει να παραγγείλω από αυτήν εδώ την σελίδα : Original 3…

• Έτυχε να πέσει στα χέρια μου το Huawei P9 και είδα πως έχει rom μια ονόματι EMUI και πέρα από το ότι στην αρχή με μπέρδεψε, ξαφνιάστηκα και χάρηκα γιατί νόμιζα πως είχε και την δική μας, είπα μπράβο της η Huawei. - Τι παίζει με την rom της ; - Συναγωνίζεστε καθόλου την δική μας ; ( δε νομίζω ) - Μπορούμε μήπως να βάλουμε και την δική μας στα κινητά της ( π.χ. στο P9 ) ; - Έχει κοινότητα;

• Παιδιά σας έχω τελευταία νέα με την κατάσταση της συσκευής! Εχθές ενώ είχα πει οκ να το αφήσω όλη την νύχτα να φορτίσει και να δω το πρωί τι θα γίνει.. ΠΡΙΝ το κάνω αυτό, είπα ( εφόσον ακόμη το έχω ανοιχτό - δεν έχω κλείσει από πίσω το καπάκι ούτε το έχω βιδώσει ακόμη ), λέω δεν αποσυνδέω το κλιπς της μπαταρίας και να το βάλω στην πρίζα να δω τι θα γίνει. Και βουαλά!! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!! άνοιξε τα "μάτια" του! Επιτέλους το είδα ζωντανό παιδιά!! Έπειτα από αρκετές και πολύ συχνές επανεκκινήσεις ( σε μια …

• Παράθεση από Bodai: “Ασε το κινητό στον φορτιστή σήμερα όλο το βράδυ. Το 53% που είδες ήταν πλασματικό!! Είναι δυνατόν να έχει υποστεί βαθεία αποφόρτιση, να βλέπεις το ενδεικτικό led και να πιστεύεις ότι άνοιξε με 53% ?? Αφησε χωρίς να το πειράξεις καθόλου, και αυριο αν μπορείς να βρείς φορτιστή τοίχου με έξοδο > 2.0Α βάλτο για κάνα 2ωρο και μετά κάνε την όποια προσπάθεια να το ανοίξεις .. ” Οκ αυτό μου είπε και ο @iAmLiakos, να το κάνω έτσι.. θα το κάνω λοιπόν και για να δούμε.. μακάρι να φτιάξ…