Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 274.
-
Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! [SOLVED]
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Το ίδιο έπαθε και ένας φίλος μου αλλά επανήλθε με αυτό που έκανες.. Θα τον ρωτήσω τι ακριβώς έκανε και θα σε ενημερώσω μήπως σε βοηθήσει! ” Κρέμομαι από τα "χέρια" ( χείλη ) σου τότε φίλε.. Να δω τι θα μου πεις και αν θα πιάσει σε εμένα... Παράθεση από Bodai: “Την επόμενη φορά μην το αποσυνδέσεις απο τον η/υ σου, όχι τουλάχιστον μέχρι να μπουτάρει για 1η φορά μετά το φλασάρισμα .. ” Νομίζω πω το δοκίμασα και αυτό, αλλά δεν έκανε κάτι.. Παράθεση από dnomikos: “Απο ότ…
-
Mi3 δεν ανοίγει καθόλου! - Boot loop - Τελείως νεκρό, ούτε fast boot , ούτε recovery! [SOLVED]
Tassos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΧαιρετώ την κοινότητα! Δυστυχώς από ότι καταλαβαίνεται από τον τίτλο, βρίσκομαι σε μία πάάάάρα πολύ δύσκολη κατάσταση με το Xiaomi Mi3. Αρχικά θέλω να αναφέρω πως επειδή καταλαβαίνω πως ο χρόνος για μερικούς είναι πολύ πιεσμένος και δε θέλω να αποθαρρύνω την προθυμία τους να με βοηθήσουν αλλά ούτε να τους κουράσω με ένα μακροσκελεί θέμα, αναλύοντας & εξιστορώντας με το πως έχω φτάσει σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση (αν και πιστεύω πως και αυτό έχει την σημασία του), θα βάλω σε sploil ιστορικά…
-
Δεν ανοιγει το κινητο!!!
ΜήνυμαΠαράθεση από dennis: “Ευχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον αλλα τα καταφερα με αλλο τροπο! ” Αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο πρόβλημα, μπορείς να μου πεις τι έκανες στην δική σου περίπτωση και το διόρθωσες; Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, εγώ έχω ένα Mi3 όπου για το οποίο ας αφήσουμε τον λόγο που έπαθε ότι έπαθε ( ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς - ήταν σε άλλα χέρια - ), τώρα τι γίνεται. Απλώς ανοίγει και εμφανίζει το logo της mi και που γράφει από κάτω mi.com ( καταλαβαίνεται νομίζω.. ). Ότι και να πα…
-
Ήθελα να ρωτήσω, αν ο κώδικας της εφαρμογής "Σημειώσεις", που είναι προ-εγκατεστημένη στην MIUI ROM, είναι διαθέσιμος. Αν είναι ανοιχτού κώδικα να θα ήθελα να την επεκτείνω για αυτό και ρωτάω. Αν είναι λοιπόν, που βρίσκεται ; Επίσης και γενικά οι εφαρμογές τις MIUI, είναι ανοιχτού κώδικα; Ευχαριστώ πολύ.
-
gps.conf για mi4 cancro
ΜήνυμαΚαταρχήν επειδή βρήκα αυτό εδώ το θέμα, εφόσον έλυσα το πρόβλημα μου, ήθελα να το παραθέσω και εδώ για λόγους πληρότητας και βοήθειας. Έχω και μερικές απορίες για τους πιο ψαγμένους αν μπορούν να μου τις λύσουν. Καταρχήν οι NTP_SERVERs τι είναι ; Μπορώ να έχω πάρα πολλούς ( ακόμη και όσους θέλω ) σε ένα αρχείο ρυθμίσεων ; ( gps.conf ) Παράθεση από ntel0s: “Δεν ειχα ποτε θεμα με το mi 4 μου. Κλειδωμα δορυφορου στην Λαρισα σε περιπου 8 δευτερολεπτα. Κλειδωμα στην Γερμανια σε 4-5 και σε Αυστρια το …
-
Παράθεση από Bodai: “Οσον αφορά το αρχείο:...... ........................................... και μετα reboot την συσκευή σου.. ” Το έκανα και αυτό, αλλά τίποτα.. Εσένα πως ακριβώς είναι το αρχείο σου; ( μπορείς να το ανεβάσεις; ) Επίσης όταν λες : Παράθεση από Bodai: “Απο το screenshot του CIT φαίνεται ότι ο δέκτης δουλεύει αφου σου μετράει και SNR ” το "CIT" είναι το test που κάνω από το μενού που εμφανίζεται έπειτα από την πληκτρολόγηση του " *#*#64663#*#* " ; Όντως εκεί για να είμαι ειλικρινή…
-
Όλα πάρα πολύ καλά! Πήγα στο Mi4 ( 2GB RAM ) άψογα! Να είστε καλά! Όλα τέλεια! Υ.Σ. : Μόνο ένα κακό που προηγούνταν στο κινητό μου, είναι ένα πρόβλημα με το GPS που πίστευα πως ίσος λυνόταν με το upgrade, αλλά τελικά συνεχίζεται. Αναφέρω σχετικά εδώ.
-
Δυστυχώς έχω και εγώ στο mi 4 ( με 2GB RAM ), το ίδιο πρόβλημα με το GPS και το χρειάζομαι, μπορείτε να με βοηθήσετε ; Και σε εμένα ενώ το ανοίγω και προσπαθώ να κάνω διάφορες δοκιμές είτε με εφαρμογές τρίτων είτε με τις είδη υπάρχουσες όπως πληκτρολογώντας τον αριθμό : *#*#64663#*#* ( όπως είδα εδώ ), δεν λειτουργεί καθόλου. Δεν βρίσκει τίποτα απολύτως! Τι μπορεί να φταίει ; Υπάρχει η περίπτωση να φταίει το ίδιο το κινητό ( να είναι κάτι εργοστασιακά λάθος ; ) Βλέπω διάφορα από εδώ και από εκεί…
-
Με τι παρακάτω εφαρμογές τι παίζει ; Για τι ακριβώς είναι ; - TWRP 3.0 : αυτό είναι το recovery ; ( αυτό το μενού που μπορείς να μπεις πριν ανοίξει η συσκευή σου ; ) - Dolby Atmos : αυτό το πρόγραμμα γιατί είναι; Για καλύτερο ήχο ; - SMS MOD : αυτό είναι για να μην μας κοστολογεί παραπάνω τους ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα ; Επίσης όταν λέτε : "το supersu.zip, το οποίο και μπορείτε να το κάνετε Flash κατ'επιλογή από το TWRP Recovery." Τι ακριβώς εννοείται ; Ευχαριστώ πολύ!
-
Επειδή βλέπω τα παρακάτω : - Mi-4 (Cancro) => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-V7.1.3.0.zip - Mi-4i (Ferrari) => xiaomi-miui-hellas-5.0.2_ferrari_Stable-V7.2.1.0.zip - Mi-4C (Libra) => xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.2.3.0.zip Για το Mi-4 μήπως δεν έχει βγει ακόμη.. ή αυτές είναι οι τελευταίες αντίστοιχες για όλα τα κινητά; Επίσης θέλω να σας κάνω την ίσος χαζή ερώτηση.. το Cancro , Ferrari , Libra , είναι κωδικές ονομασίες της έκδοσης ή συνημμένου και κάτι παραπάνω ; Εμένα το Mi-4 …
-
Αυτές εδώ έχουν Android 6 ;
-
Χαίρεται παιδιά! Έχω στα χέρια μου ένα Samsung Duos GT-S7582 και αναρωτιέμαι αν γίνεται να βάλω την MIUI ROM. Γίνεται ; Αν γίνεται θα ακολουθήσω κλασικά τον οδηγό που ακολουθώ και για το Mi ; ( Αν και νομίζω πως δεν γίνεται ) Ευχαριστώ πολύ.
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Ευχαριστούμε πολύ! Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Διαγραφή των άχρηστων αρχείων
Tassos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Με τον ενσωματωμένο cleaner δοκίμασες? ” Το δοκίμασα, αλλά τίποτα..
-
Εγώ ρε παιδιά που έχω βάλει την 6.0.1 - GTV-6.1.28 στο mi3 μια χαρά φαίνεται σε όλα. Τι να πω δε ξέρω τι παίζει σε εσάς.. εμένα αρκετά καλή μου φαίνεται..