Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 274.

• Μπράβο και εις ανώτερα στην κοινότητα! Εύχομαι ολόκαρδα να φτάσει ακόμη μεγαλύτερες κορυφές! Η δεύτερη θέση ( και μάλιστα για τον λόγο που την πήραμε ) δεν πρέπει να μας στεναχωρεί αλλά να μας γεμίζει ενθουσιασμό ενέργεια & θέληση ώστε να ήμαστε ακόμη πιο δημιουργικοί! Πραγματικά δείτε το.. μόνο προοπτικές μπορεί να μας δώσει αυτή η θέση..!! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε την κοινότητα μας! Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς εδώ μέσα που στηρίζεται και προχωράτε μπρ…

• Έχω την εξής ερώτηση : Ενώ έκανα εγκατάσταση της νέας rom με βάση αυτόν εδώ τον οδηγό, παρατήρησα πως στο κινητό έπειτα εφόσον όλα πήγαν καλά, υπάρχουν ακόμη παλιά άχρηστα αρχεία από την προηγούμενη rom. Ενώ οι εφαρμογές έχουν απεγκατασταθεί έχουν μήνη είτε άχρηστοι φάκελοι άδειοι τελείως, είτε με ένα δύο αρχεία... είτε π.χ. στο viber φάκελος με όλες τις εικόνες που είχα... είτε επίσης ο φάκελος που έχω όλα τα τραγούδια έμεινε ανέπαφος. Τι γίνεται, γιατί δε διαγράφηκαν και δε καθαρίστηκε πλήρως …

• Ακολουθώντας κατά γράμματα τα βήματα του παρών οδηγού όλα κύλησαν ομαλώς και πολύ εύκολα. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλους σας που συντελείτε σε όλο αυτό το εκπληκτικό έργο που προσφέρετε και ιδιαίτερα τον φίλο @MIUI_ART. Το μόνο που έχω να αναφέρω είναι πως έπειτα από το δεύτερο restart που νόμιζα πως όλα ήταν πλέον εντάξει ( και όντως ήταν ) άρχισα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις. Να διαγράψω κάποιες εφαρμογές, να προσθέσω άλλες δύο... Και έπειτα από κάποια ώρα είπα ας κάνω ένα ακόμη restart. Μόλι…

• Παράθεση από spideman3: “Στο παρακάτω link θα βρεις πως γίνεται root: (Mi 3W/4) Root for MIUI7.1 7.1.1.0 KXDMICK and 7.1.3.0 KXDCNCK ” Ωραίος! Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε!

• Επειδή λέτε πως "Δεν είναι ROOT" , οι rom αυτές. Είναι δύσκολο να το κάνει κάποιος μόνος του; Υπάρχει μήπως και κάποιος οδηγός ;

• Πάμε ψηλά!! +1 Username : TassosDev Χρόνια πολλά υγεία , αγάπη & δημιουργικότητα σε όλους παιδιά! Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μας προσφέρετε!!

• Τέλεια έπειτα από αυτό κατάφερα επιτέλους να κάνω hotSpot το κινητό μου!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους!!

• wifi spot σε Xiaomi mi4

Tassos - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Να σε καλά ρε φίλε!!!! @iAmLiakos μας έσωσες όλους!!! Έπειτα από αυτά που είπες τα δοκίμασα και πλέων *επιτέλους* μπορώ να κάνω hot spot το κινητό μου!!! Σε υπέρ ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας και μας βοήθησες όλους!!

• MI 4 & MHL

Tassos - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Όντως θέλω και εγώ ένα τέτοιο αντάπτορα, θα κάνει όμως όποιον και αν παραγγείλω που να υποστηρίζει MHL ;; Ενώ εδώ : en.miui.com/thread-29399-1-1.html λένε πως υποστηρίζει, δεν υποστηρίζει τελικά. Σωστά; Mi4 MHL support - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum

• Caller ID apps, δουλεύουν?

Tassos - - Google Play Store

Μήνυμα

Παράθεση από georgeth50: “Εγώ την χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια χωρίς να έχω πρόβλημα πουθενά. Βέβαια ο καθένας το βλέπει από άλλη πλευρά την κάθε εφαρμογή. Οπότε αδέρφια ότι σας βολεύει βάλτε. Την δουλειά τους να κάνουν και όλα καλά. Καμία εφαρμογή να τυπωσουμε κάνα euro δεν βλέπω!!” χααχαχ όντως.. Παράθεση από maddoctor: “ Όχι η εφαρμογή αυτή δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Αλλά τι να την κάνω, αφού την έχει η miui από μόνη της!?” Πάντως και αυτή δείχνει το ονοματεπώνυμο ( όπως λέει και ο @george…

• Παράθεση από maddoctor: “Επιτέλους φτιάξανε το security check στο site της xiaomi. Βγάλανε τα κινέζικα που ζητούσε και βάλανε νούμερα. Έτσι τσέκαρα τυπικά και την μπαταρία που είχα πάρει.... mi.com/verify/” Φαίνεται ωραία σελίδα και τα λοιπά.. και χάρηκα που και για την δική μου συσκευή ήταν η πρώτη φορά και άρα δεν "μούφα" :P. Σε ευχαριστούμε πολύ που μας ενημερώνεις δεν την ήξερα καθόλου. Αλλά με τρώει να η ερώτηση.... εντάξει τώρα αυτή η σελίδα δε μπορεί να παρέχει και 100% εξακριβωμένη απάντ…

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Κατ' εμέ καλύτερη είναι αυτή : play.google.com/store/apps/det…ineer.greekcallerid&hl=el Εάν πχ σε πάρουν από προώθηση προΪόντων ή εισπρακτική, στο λέει. Την έχω δοκιμάσει και την true caller, αλλά έμεινα στην άλλη τελικά.” Σε αυτή που προτείνει όμως ο @georgeth50 διάβασα πως έχει ακόμη και λειτουργία φραγής. Αυτή που προτείνεις εσύ έχει; Πάντως δείτε εφαρμογές τώρα.. Την λίστα αντιστοίχισης ονομάτων και τηλεφώνων να την έχουν αγοράσει λέτε;

Μήνυμα

Παράθεση από georgeth50: “Ναι” Ε αξίζει τότε να την δοκιμάσω. Αυτή εδώ είπες πως έχεις;

Μήνυμα

Παράθεση από georgeth50: “Εννοώ την ώρα που παίρνει κάποιος τηλέφωνο σε μένα δείχνει ποιος είναι άσχετα με το αν εγώ τον έχω στις επαφές η όχι.” Τι με ονοματεπώνυμο;

Μήνυμα

Παράθεση από georgeth50: “Εγώ έχω το truecaller και δουλεύει μια χαρά. Όσες φορές και αν με πήραν άγνωστοι τηλέφωνο μου εμφανίζει ποιος είναι. Μόνο στα τηλέφωνα με απόκρυψη δεν λειτουργεί.” Όταν λες σου εμφάνιζε ποιος είναι, τι εννοείς;

• Μπήκε πλέον επιτέλους και το Android 5 ?

• Παράθεση από maddoctor: “Γιατί την έχω κάνει decompile και ξέρω τι έχει. Εκτός αυτού, εάν πραγματικά θέλουν τα στοιχεία αυτά, νομίζεις είναι δύσκολο για όποια υπηρεσία θέλει !?” Α! οκ και εγώ ήθελα να ασχοληθώ κάποια στιγμή αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο. Πάντως είσαι σίγουρος φίλε πως το έχεις τσεκάρει εξονυχιστικά ; Πάντως έχετε βρει;

• Ακτινοβολία

Tassos - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Η άποψη μου είναι να μην αποπαίρνεται το παλικάρι, αν μη τη άλλο το θέμα το έκανε για το καλό και την ενημέρωση όλων μας. Δε το αναφέρει για το κακό μας. Συμφωνώ πως ο τόνος του προς του διαχειριστές τις κοινότητας δεν είναι τόσο ευγενικός και ενώ τα παλικάρια κάνουν τόση πολύ καλή δουλειά προσφέροντας εθελοντικά τόσο μοναδικά και εξαιρετικά τις γνώσεις τους. Αλλά ρε παιδιά για το καλό μας το λέει. Προσωπικά έχω και εγώ τις ενστάσεις και τις επιφυλάξεις μου για το θέμα αυτό που δυστυχώς όντως δε…

• Στην τελευταία MIUI 7 Rom ποια είναι τα κύρια νέα χαρακτηριστικά που την χαρακτηρίζουν; Ευχαριστώ πολύ.

• Από που εμπνέετε η τόση σιγουριά σου ;