Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 274.

• Ας μη σχολιάσω την είδηση..................................... Αλλά ρε παλικάρια γαμώτο.. έστω ότι οκ γίνεται.. κάνουν τι κάνουν οι π0@$+!Δ€$... δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα εμείς έπειτα ώστε να αφαιρούμε τα λογισμικά αυτά ;

• Πολύ υπερβολή δεν είναι ρε παιδιά τώρα αυτό; Τι να το κάνεις στο smartphone.. νομίζω ότι ξεφεύγουν πλέον μόνο και μόνο για το marketing. Έχω άδικο;

• Παράθεση από eltsil: “Απο vifocal την παρηγγειλα φιλέ μου. 35$ πάντως αν θες δες βίντεο στο youtube και πιστεύω το καταφέρνεις κ μόνος σου. Εγώ τουλαχιστον ετσι έχω καταφέρει τρεις οθόνες αλλων φίλων με κινέζικα που τις είχαν σπάσει! Απλα την πρωτη φορά στο mi3 είπα να εκμεταλευτω την εγγύηση κ να το αφήσω στους ειδικούς. Α... Και πληροφοριακά... Η xiaomi δίνει 1 χρονο εγγύηση για την οθόνη. Απλα καλό είναι μα το στείλει μέσω του reseller που το αγορασες .” Από αυτή τη σελίδα : http://vifocal.co…

• Παράθεση από Jongou: “Τάσο από το να μπλέξεις με κίνα στη θέση σου θα παράγγελνα μια οθόνη και θα την άλλαζα... Μπορεί να σου βγει πιο οικονομικά από το να το στείλεις στην κίνα και να σου ζητήσουν και χρήματα!” Εγώ να την αλλάξω, δε νομίζω.. Αν εννοείς να πάω σε ένα μάστορα που να γνωρίζει από τέτοια.. ναι θέλω να ψάξω για να βρω κάποιο και να ρωτήσω. Παράθεση από nicolasch2: “Μου έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα. Στειλτο πίσω στην Κίνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πληρώνεις μόνο τα έξοδα αποστολής. Θα μεί…

• Παράθεση από spirosmeg: “ Και βεβαια η τελευταια stable εχει θεματα κατσε οπως εισαι να βγει η επόμενη αν θα διαβάσεις λιγο απο πανω τα παράπονα θα καταλάβεις....” Ουπς!! Την έβαλα... Τι θέματα ; Πριν λίγη ώρα την έβαλα και λίγο που το είδα δε διαπίστωσα κάτι..

• Αυτό πιστεύω και εγώ.. Τι γίνεται και άποψη χρημάτων + το χρονικό διάστημα που θα μείνω χωρίς κινητό..

• Έχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα στην τελευταία σταθερή έκδοση για το Mi3 ; Διότι θέλω να την βάλω τώρα.. ( Είμαι ακόμη στην miui 5 εγώ. Απλώς τώρα θα κάνω καθαρισμό και έπειτα εγκατάσταση από το αρχείο που κατεβάζω; )

• Κάποια βοήθεια;

• Μπορείς κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω; Με το merimobiles.com υπάρχει και κάποια σύνδεση με το site εδώ; @MIUI_ART Μήπως γνωρίζετε κάτι παραπάνω; ( Αναφέρομαι περισσότερο, για θέμα εγγύησης, μήπως μπορώ να το στείλω και να μου το επισκευάσουν...... ;;; ) Ευχαριστώ πολύ.

• Σύνδεση με TV

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Αυτό που λες εδώ, δε το καταλαβαίνω : Παράθεση από NikosChandolias: “....Κοίτα, αν έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις laptop δεν το συζητάμε, δεν συγκρίνεται καν με το dongle. Κάνεις ότι θέλεις και χωρίς θέματα ασύρματου κλπ. ....” Εγώ θέλω να μπορώ να συνδέω και το λάπτοπ πλέων σε αυτή τη συσκευή αντί να έχω ένα καλώδιο όλη την ώρα. Αυτό ρωτάω αν γίνετε. Επίσης σε κάτι βίντεο που είδα, διαπίστωσα ότι σου δίνει κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές - δυνατότητες να κάνεις προβολή. Ισχύει; Δηλαδή αν εγώ …

• Σύνδεση με TV

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Από ότι βλέπω εδώ, λέει συγκεκριμένα κιόλας πως παίζει και σε mi3. Σκέφτηκα όμως αυτό που είπα παραπάνω, να συνδέω και το laptop σε αυτό και γενικά αντί καλωδίου πλέον να χρησιμοποιώ αυτό. Απλώς εγώ έχω, linux ubuntu , windows 7 και από κινητά android και συγκεκριμένα και το mi3. Θα με καλύψει για όλα αυτά πιστεύεις ; Α! και σε προτζέκτορα, θα παίζει η συσκευή ;

• Σύνδεση με TV

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Ένα παρόμοιο πήρα εγώ και παίζει μια χαρά. Googlαρε measy a2w, το πήρα από Κίνα στα 19 ευρώ. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Ναι το βρήκα, σε ευχαριστώ για την πρόταση. Πολύ καλό τελικά που υπάρχουν τέτοιες συσκευές, βολεύουν και διευκολύνουν πολύ νομίζω - ειδικά εμάς τώρα μας λύνουν τα χέρια και με το mi3 είναι η μοναδική μας κιόλας λύση. - Ώστε αυτό έχεις δοκιμάσει εσύ ; - Αξίζει, είσαι απολύτως ευχαριστημένος ; - Από εμβέλεια πως τα πά…

• Παράθεση από Bodai: “ Τις περισσότερες φορές εμφανίζεται σαν "σημάδια" και όχι σαν μια ενιαία περιοχή όπως στην περίπτωση σου. Υπάρχουν κάποιες τεχνικές για την διόρθωση του προβλήματος που είναι απο πολύ απλές και εύκολες έως και "εγχείριση" της συσκευής. Ψ'αξε λίγο στο διαδίκτυο Google Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση” Να ακριβώς τέτοιου τύπου είναι.. κοιτα να δεις δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου.. Θα το δώ.. Λοιπόν πάμε για ανάσταστη, καλή ανάσταση σε όλους παιδιά, καλό Πάσχα και αγάπη σε όλους! Συγνώμ…

• Σύνδεση με TV

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “ Ρυθμίσεις => ΔΙΚΤΥΟ & ΣΥΝΔΕΔΗΜΟΤΗΤΑ => Περισσότερα => Προβολή WiFi => Ενεργοποίηση ασύρματης οθόνης Πρέπει βέβαια και η TV να υποστηρίζει WiDi... ;)” Αυτή η λειτουργία μπήκε πρόσφατα; ( Διότι έχω ακόμη την miui 5 και δεν βλέπω αυτή την ρύθμιση κάπου. ) Κατάλαβα ότι πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση, σε ευχαριστώ πάντως που μου το υπογραμμίζεις. Κυρίως αυτή όμως τη λειτουργία, εμφανίζετε σε "έξυπνες" τηλεοράσεις, σωστά; Τώρα την βλέπω εντωμεταξύ. Όπως αναφέρετε εδώ…

• Ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση και το χρόνο σας. Για την συσκευή μου, το γνωρίζω πως είναι γνήσια, δεν έθεσα τέτοιο θέμα. Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ που το υπογραμμίζεις και αυτό το θέμα. Από αυτά που μου λες, το έχεις ξανά ακούσει δηλαδή αυτό το πρόβλημα στης οθόνες LCD ; ( Δηλαδή δεν είμαι εγώ που έκανα κάτι και την χάλασα ή ο πρώτος σε τέτοιου είδους πρόβλημα ; ). Όσο για την αποστολή της συσκευής, εννοείτε πως δεν είμαι ακόμη σε αυτό το στάδιο. Αρχικά είπα να το κουβεντιάσω εδώ μαζί σας κ…

• Δυστυχώς από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να το συνειδητοποιήσω, αντίκρισα τυχαία και έπειτα παρατηρώντας την οθόνη του κινητού μου ( mi3 ), μια κίτρινη γραμμή. Δεν ξέρω από που, πότε και πως εμφανίστηκε, αλλά μια μέρα όπως προανέφερα, εκεί που ήμουν μια χαρά με την συσκευή μου. Συνειδητοποίησα αυτό. Για να σας δώσω να καταλάβετε, έβγαλα ένα στιγμιότυπο της οθόνης σε αρκετό άσπρο - ώστε να φανεί - και είναι η παρακάτω φωτογραφία. Όμως αυτό που με κάνει να είμαι σίγουρος πλέον - πως είναι θέμα υ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “ H αλλαγή στις ROM είναι πως υπάρχουν διαθέσιμες και οι 2 εκδόσεις (Developer - Stable), και το Source από Κίνα σημαίνει πως οι ROMs έχουν σαν βάση τις αυθεντικές ROM της Xiaomi-Miui από την Κίνα και όχι από κάποιες άλλες μονταρισμένες.” Μάλιστα, και πέφτε πάνω όμως και η ωραία σας δουλειά για εμάς του Έλληνες, έτσι; Πολύ ωραία, ευχαριστώ πολύ, για την τόσο άμεση απάντηση! A! ενημερώσει πλέον;

• Σύνδεση με TV

Tassos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Δυστυχώς το Mi-3 δεν υποστηρίζει MHL :huh:” Αυτή την απάντηση έψαχνα εδώ και καιρό. Και κυρίως αυτό που ρώτησε παραπάνω ο φίλος : Παράθεση από alexis9: “Μπορω με κάποιο καλώδιο να συνδεσω το κινητό με την TV ?” Τελικά το mi 3 δεν υποστηρίζει σύνδεση με HDMI καλώδιο έτσι; Και με κανένα άλλο τρόπο πέρα από το να το συνδέσουμε ασύρματα ( δεν έχω δει πουθενά αυτή την ρύθμιση, αλλά για την λέτε κάτι θα ξέρετε.. ), δε γίνετε ; Ευχαριστώ πολύ

• Συγνώμη, αλλά είχα χάσει λίγο την επαφή. Τι αλλαγές έχουν γίνει; Πέρα από μερικές εμφανισιακές στο site ( ωραίο ), τι έχει αλλάξει σε σχέση με τις rom ; Πλέον δίνεται κάποιες πιο σταθερές ας πούμε εκδόσεις, και κλασικά και τις εβδομαδιαίες; Το "source από την Κίνα", τι σημαίνει;

• Η τελευταία ενημέρωση της MIUI 5 για mi3 πως σας φαίνεται;