Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 595.

• Για να μην τρελαινεστε.. το χάνει το σήμα (GPS) ... όλα καλά με το τηλ αλλά έχει κάποια θέματακια.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ακόμα και έξω αργεί να κλειδώσει το GPS αυτό λέω σε αντίθεση με το παλιό πολύ παλιό lumia 735.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το πρόβλημα είναι ότι το GPS μέσα σε κλειστούς χώρους δεν πιάνει, έπρεπε να βγω έξω στην αυλή του σπιτιού για να δουλέψει, σε αντίθεση με το παλιό lumia 735 που έχω εντόπισε την τοποθεσία μου κατευθείαν μέσα στο σπίτι, αυτό βέβαια με το GPS μπορώ να πω ότι λύθηκε.Ενα άλλο πρόβλημα είναι το WiFi του οποίου το σήμα είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το Redmi note 3 που έχω αλλά κι αυτό πάλι δεν με πειράζει τοσο όσο το ότι στο σπίτι συνδέεται κανονικά με το WiFi ενώ στην δουλειά δεν μπορεί να συνδεθεί. …

• Εννοω δεν μπορει να πιασει το location μου βγαζει no gps satellite στον ελεγχο cit που κανω και στο google mabs δεν μπορει να εντοπισει την τοποθεσια μου,εσυ προφανος το εχεις με wifi,δεδομενα και χρηση GPS, οταν βαζεις στις ρυθμισεις μονο GPS δουλευει κανονικα χωρις προβλημα?

• Δε νομιζω να συμβαινει κατι αλλο, γιατι απ οτι εχω διαβασει και στο miui.com forum παρα μα παρα πολλοι εχουν θεμα με το GPS κατι αλλο παιζει....

• Το μονο μειον που βλεπω ειναι οτι τελικα το MI 5 εχει σοβαρο προβλημα με το GPS ,δεν ξερω αν ειναι θεμα rom η hardware.εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις ρομ και ακομα δεν βρηκα μια που να δουλευει...

• Τις έχω δοκιμάσει όλες τις MM 6. Θα σου πρότεινα να μείνεις στην 8.2.2.0 Nougat. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι, γίνεται, ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις την 8.2.2.0 είναι με fastboot rom καθαρή εγκατάσταση. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• έχει πρόβλημα με το GPS η Dev xtrv γιατί δοκίμασα την ελληνική stable 8.2.1.0 και είχε θέμα το GPS όπως και με τις official global stable που δοκίμασα πάλι τα ίδια... γενικά έχει θέμα το mi 5 με το GPS... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπορει καποιος να μου πει για να μην παιδευομαι να βρω ποια ειναι πιο σταθερη και με λιγοτερα bugs καλυτερη stable rom για το MI 5 gemini ?

• Ναι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• είναι πάρα πολύ καλή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• δεν το γνωρίζω αυτό, ψάξε στις ρυθμίσεις .πολύ πιθανόν να μην έχει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω πως όχι, η περνάς την 8.1.6.0 και κάνεις αναβάθμιση σε 8.2.3.0 η κατέβασε την full recovery rom και περνα την μεσα απο την εφαρμογή της ενημέρωσης.κρατα backup πρώτου κάνεις οτιδήποτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redni note 3 (kenzo) full recovery rom miuiv8.2.3.0 global stable link: miui_HMNote3ProGlobal_V8.2.3.0.MHOMIDL_96eaa8d7fa_6.0.zip Απ΄οτι δειχνει η καλυτερη σταθερη που εχει βγαλει η xiaomi για το redmi note 3.

• Αν έχει όντως τόσο χαμηλή τιμή 200€ το mi5s τότε την πάτησα με το mi 5 που παρήγγειλα απο το eglobal.eu 230€. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγω βλέπω οτι υπάρχει ακόμα στο duang top και μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχει τόσο χαμηλή τιμή (200). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

venioni - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από panzaxa: “Καλημερα αφου την κατεβασω στον υπολογηστη με ποιον τροπο την βαζω στο τηλεφωνο ? να πω οτι εχω την 8,2,2,0” Πρέπει να έχεις την 8.1.6.0 για να την περάσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απ οτι φαινεται ειναι πολυ καλη...μαλλον θα γινει απο τις καλυτερες global stable miui v8.2...

• Οσοι ενδιαφερεστε εδω ειναι το λινκ για official stable global ota update για το kenzo miui 8.1.6.0 σε miui 8.2.3.0 link: miui-blockota-kenzo_global-V8.1.6.0.MHOMIDI-V8.2.3.0.MHOMIDL-85a767da6d-6.0.zip