Παράθεση από jokerakos: “Ωραία την ξανακατεβάζω. Μετά αφού ολοκληρωθεί η λήψη θα περαστεί μόνη της μόλις κάνω επανεκκίνηση ή πρέπει να κάνω και κάποια wipe πρώτα; ” Mπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις σε ΠΜ το ονομα του αρχειου της ενημερωσης(8.2.3.0) που βρίσκεται στον φακελο downloaded_rom?
Κοίτα στον φάκελο downloded_rom να δεις αν υπάρχει εκεί, συνήθως μετά την ενημέρωση διαγράφεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ψάχνεις για καλύτερες επιδόσεις σε κατανάλωση για το Kenzo, κατά την γνώμη μου η καλύτερη είναι η RR 5.7.4 MM + radon kernel 4.5 η ελληνική miui v8.1.1.0 και η official global miui v 8.1.1.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η CM-AOSP ROMS ειναι καθαρές rom και ως εκ τούτου εχουν λιγότερη κατανάλωση αλλά και κάποια μειονέκτημά... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε θα με τρελανετε όλοι σας, τι αρχείο και κουφά χρειάζεται για μετάβαση από aosp rom η RR 6 K 7.1 σε miui εχω αλλάξει 200 rom κι εχω περάσει απο RR 6-7.1 σε ελληνικές miui και original και πότε δεν είχα θέμα, κάποιοι να διαβάζουν καλύτερα τους οδηγούς φλασαρισματος. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την κάναμε και την παραγγελία για την θήκη απο το aliexpress στα 7.5€, τωρα αναμένω να έρθουν στα χέρια μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από spideman3: “@venioni Θήκη και tempered glass επιβάλλεται. Το πίσω μέρος γλιστράει σαν χέλι και το άλλο για το κακό μάτι.” Βρήκα στο aliexpress original flip cover στα 12€ μάλλον αυτή θα παραγγείλω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έχει κάποιος εμπειρία αγοράς από eglobal.eu ας μας ενημερώσει κάποιος αν όντως δεν περνάνε τελωνείο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν έκανες επαναφορά rom πρέπει να μπεις στο twrp recovery και να σβήσεις κάποια αρχεία, αυτό συμβαίνει συνήθως όταν κάνεις επαναφορά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk