Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 595.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από venioni: “Resurracrion remix με radon kernel 3.9 πέρασε, ειναι η καλύτερη που υπάρχει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν η απάντηση πάει σε μένα μπορείς να δώσεις λινκ για Ρομ και για κερνελ;” Link: Resurrection Remix OS - Browse /kenzo at SourceForge.net Radon kernel:Update Radon V3.9 - - Post #7917 Ολα μαζι τα φλασαρεις: Rom, gapps, radon kernel. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Δεν υπάρχει ούτε καν για την china και ο λόγος είναι γιατι είναι beta stable ακόμα.... Οπότε εάν θες 8.2.1 για το kenzo, η xtrv είναι μονόδρομος! Ειδαλλιώς αναμένεις.......” China υπάρχει και έχει βγει, εχω και την ROM. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsakal0s79: “@venioni δεν με άφηνε χθες να μπω στο κινητό ενώ μου εμφάνισε το wallpaper που είχα κανονικά το μπακαπ έγινε κανονικά και μετά από αυτό μπήκα twtp και έκανα καθαρή εγκατάσταση την 7.2.9 τώρα το κινητό δουλεύει κανονικά το γιατί συνέβη με ταλανίζει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πρέπει πάντα σχεδόν να σβήνεις του παλιούς κωδικούς μεσω twrp.Μου το κάνει σχεδόν πάντα οταν κάνω restore το backup. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsakal0s79: “Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πρέπει να σβήσεις τους κωδικούς μεσα απο το twrp για να ανοίξει μετα απο twrp backup. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@mindtrapper αν έχεις το kate τοτε μην φλασαρεις τον radon kernel που σου έδωσα, είναι για το Kenzo. Η διαδικασία είναι να φλασαρεις πρώτα custom rom + gapps και αφου τελειώσει το φλασαρισμα κάνεις wipe cache /dalvik, reboot recovery και flash τον radon kernel, reboot system. Αν θες να φλασαρεις το firmware μπορείς να το κάνεις ταυτόχρονα με το flash της custom rom + gapps + firmware. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk