Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 595.
-
RE:
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από steve_B: “καλησπέρα παιδιά εχώ και εγώ θέμα με το ΙΜΕΙ μ δεν ξέρω ποια ειναι η τελευταία Rom που πρέπει να βάλω help me plz” Τι προβλημα έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ αλλα με wind έχανε το σήμα σε αντίθεση με την cosmote που ειχε κανονικά σήμα, αυτο συνέβαινε οταν ημουν σπίτι, οταν πήγαινα στην δουλειά είχα κανονικα σημα με την wind. πολυ πιθανόν να είναι θέμα της εταιρείας κινητής που έχεις, δοκιμασε σε αλλο μέρος να δεις αν επανέρχεται το σήμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@nakis93 προσπαθησε με αυτο να μπεις σε edl mode και να φλασαρεις Dropbox - Fastboot_edl-v2.zip
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην 6.7.21 fastboot rom φλασαρε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@nakis93 έχεις το kenzo η το Kate, και ποια ρομ πηγές να φλασαρεις και σου έχασε τον αριθμό IMEI, πολυ πιστεύω οτι φλασαρες λάθος ρομ και σου εκανε ολα αυτά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@nakis93 αν έχεις το rn3 Kenzo δοκιμασε να περάσεις την 6.7.21 fastboot rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Συνεχώς ολοι τα ίδια λάθη κάνετε και έχετε αυτα τα αποτελέσματα (brick device), παντα μα πάντα και ιδίως σε Windows 7 θα πρέπει πρωτα να βάζετε σε Test Mode το pc και ύστερα να εγκαθιστάτε τους οδηγούς (drivers) και μετά το φλασαρισμα της ρομ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@panos_bad εισαι σίγουρος ότι έχεις το kenzo; Πολύ φοβάμαι οτι φλασαρες λάθος ρομ και σου κανει όλα αυτά το τηλέφωνο σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@prekasg μια χαρα είναι η ρομ που εχεις για να ξεκλειδώσεις...το πρόβλημα είναι ότι τα μπερδεψες με το account!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠέρασε global stable σε edl mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από panzaxa: “Καλησπερα και παλι επειδη ακρη ακομα δεν εχω καταφερει να βγαλω με το rn3 kenzo του ανηψιου μου τα συνοψιζω ολα απο την αρχη μηπως βρουμε μια λυση 1. ο πιτσιρικας κλειδωσε το τηλ και δεν θυμαται τον κωδικο 2. το τηλ δεν ξερω τη rom φοραει παντος ειναι στα αγγλικα 3. οταν το συνδεω στον υπολογιστη το Mipcsuite δεν το βλεπει οταν ανοιγω ο υπολογιστης μου το βλεπει σαν rn3 αλλα χωρις αρχεια 4. δεν εχει κανει Mi account τι μπορω να κανω για να το ξεκλειδωσω αν μπορω αλλιως να …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Teo teo: “ακομα νεκρο το κινητο μονο αναβοσβηνει το λαμπακι κοκκινο,τι κανουμε?” Πες μας τι ενέργειες έχεις κάνει εως τωρα ποια ρομ πηγες να περάσεις και ποιο μοντέλο έχεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk