Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 595.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@Zambetaki Marina άλλαξε ρομ, δοκίμασε μια αλλη έκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panzaxa: “Παράθεση από venioni: “@panzaxa λοιπον,εχεις το kenzo η kate και πες μου αν μπορεις να βαλεις twrp η αν εχει twrp ? ” Καλημερα και καλη χρονια εχει το kenzo δεν εχει twrp και δεν ξερω πως να του βαλω” Ξεκλειδώσεις bootloader και βάζεις twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Πως θα διαγράψει μόνο τον κωδικό μέσα από twrp; RN2 Official Global 8.1.2.0” Απο όσο καταλαβα έχει βάλει pin code η fingerprint, αν όντως έχει βάλει τέτοιο κωδικό μπορεί να το διαγράψει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panzaxa: “Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το τηλ του ανηψιου μου rn3 εβαλε κωδικο με το που ανοιγει το τηλ και τωρα δεν τον θυμαται το τηλ ειναι καινουργιο ο πιτσιρικας επαιζε και την εκανε την πατατα τι κανουμε σαυτη την περηπτωση ?” Ενα τρόπος είναι να περάσεις twrp και να διαγράψεις τον κωδικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από venioni: “θα σου πρότεινα ” Τι διαφορά έχει με το δικό μας?” Λιγότερο errors και συν οτι δεν εχει το bug που ζητάει password και ενα αλλο μεγάλο συν οτι μπορείς να κανεις flash-install official rom.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KARAGxrn3p: “Το έχω κάνει, και μετά επανεκίνησα ρούτερ και κινητό.......” Έβαλες την official rom και σου κάνει ολα αυτα η έχεις custom rom; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
special edition=KATE αυτη κατεβασε.
-
Παράθεση από Alexis_7: “εκει που κατεβασα την ρομ γαι snapdragon ελεγε kenzo. πωπωωωωωωωω ” Καλα το καταλαβα.....κατεβασε τη σωστη ρομ και ξανα φλασαρε το!!!
-
Παράθεση από Alexis_7: “redmi note 3 4g 2gb ram 16gb rom ” Για πες μας τωρα ποια ρομ κατεβασες και πηγες να περασεις στο κινητο σου....
-
Τσέκαρε την ρομ που περνάς, μήπως βάζεις ρομ απο αλλο μοντέλο και σου κανει ολα αυτα που μας λες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kaxri1: “Εγωτο αγορασα καινουριο γιατι τι κανουν αυτο? Απο gearbest . Δηλαδη εγω τι ειμαι τεχνικος για μα ασχολουμε με το κινητο! Αν ειναι δυνατον ! Εχει να πεσει κριτικη αρνητικη πολυ στo gearbest” Ασε την κριτική κτλ και κοίτα τωρα να δεις και να διαβάσεις καλα τους οδηγούς γαι το κινητό σου για να περάσεις μια official rom και έπειτα μια ελληνική ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk