Δηλαδή για να καταλάβω καλά... ολα είναι αδικα για σας, κανένας να μην πληρώνει φπα για τίποτα με πρόσχημα οτι είναι για ιδιωτική χρήση. Το οτι ίσως κάποια στιγμη να πουλήσουμε το χ,ψ αντικείμενο που πήραμε από την Κίνα δεν παίζει ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Thanos159 δοκιμασε να βάλεις τον φακελο adb στο C και ξαναδώσε την εντολή adb sideload update.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@3ftw το συγκεκριμένο twrp κάνει σχεδον τα πάντα, είναι το νουμερο 1 twrp για το kenzo. Μπορείς να κάνεις κατευθείαν install official miui rom.zip, ota updates + root, support nougat roms και συν οτι δεν τρώει κολλήματα με partitions, passwords και πολλά άλλα bugs που εχουν αλλα twrp. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Laknis λοιπον,ακου αν δεν το εχεις κανει ακομα.το δοκιμασα μολις τωρα στο δικο μου redmi note 3 pro και δουλευει μια χαρα, το θεμα ειναι να κανεις σωστα τα βηματα δεν χρειαζεται να κοψεις καλωδιο 1)ανοιξε cmd adminstrator και δωσε τις εντολες: 1a)bcdedit -set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS 1b)bcdedit -set TESTSIGNING ON 1c)επανεκκινηση το pc τωρα κανε ολα τα βηματα απο το λινκ που σου εδωσα Απενεργοποιηση του test mode στο pc 2a)bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS 2b)bc…
Εχει το τηλ σε fastboot mode και στήν συνέχεια ανοιγεις το script και συνδέεις το τηλέφωνο, μετα από όλο αυτο πρέπει να μπαίνει σε edl mode (αναβοσβήνει το κόκκινο led) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Laknis Λοιπον, αν μπαίνει σε fastboot mode ακομα το τηλ κατεβασε το λινκ που θα σου δώσω για να φλασαρεις σε edl mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από gfrago81: “Venioni το τηλέφωνο μπήκε σε fastboot mode.” Κανε έλεγχο bootloader και έλεγξε αν ειναι ξεκλείδωτος ο bootloader και φλασαρε μια προηγούμενη έκδοση dev Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk