Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 595.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@gfrago81 το τηλεφωνο σου ανοιγει,μπορει να μπει σε fastboot mode?
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@Alexis_7 με την 8.0.6.0 ξερω σίγουρα οτι διορθώνει το προβλημα με τις σιμ κάρτες, γισ την 8.1.1.0 δεν γνωρίζω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμε την τελευταια θα κανεις το φλασαρισμα.
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexis_7: “@venioni δυστιχως μου βγαζουν error και το flash tool. Object references not set to an instance of an object =============== Δεκ 24th 2016, 9:11pm =============== @venioni νομιζω δεν ειχα rom για fastboot. κατεβαζω αλλη ξανα και δοκιμαζω ” ποια εκδοση miflash εχεις? πρωτου ξεκινησεις να φλασαρεις κανε ελεγχο bootloader.
-
RE:
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexis_7: “@venioni evala thn miui global stable 7.2.5.0 (LHOMIDA) den douleyei wifi oute sim” Αν το τηλεφωνο σου είναι το Kenzo, τοτε δοκιμασε να βάλεις σε fastboot mode την global stable miui v8.0.6.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@Alexis_7 ποια ρομ εβαλες?
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΘα σου στείλω λινκ στο inbox σου με κατι εργαλεία (drivers 9008, και fastboot mode) να τα δοκιμάσεις, απλα προτού κάνεις εγκατάσταση τους drivers πρέπει να απενεργοποιησεις την ψηφιακή υπογραφή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔοκίμασε να δεις αν μπορεί να μπει σε fastboot mode. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε ποιο καλώδιο πηγες να φλασαρεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Brick!!!!!
Μήνυμα@vixos εαν δεν έχεις ακόμα πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα bootloader και δεν μπορείς να φλασαρεις ρομ, πες μου να σου δωσω λινκ να κατεβάσεις drivers 9008 για να βάλεις το τηλ σε edl mode και να περάσεις μια official rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
venioni - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@zurabi_97 για δες και εδώ. [MIUI Device Team] Unbrick - Stuck & Bootlooping - Redmi Note 3 Qualcomm - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι ενα αρνητικό που έχει η χιαομι,αναγκάζει στην ουσία τους πελάτες της να τους παρακαλάει για να πάρουν έγκριση ξεκλειδωματος του bootloader, ώστε να μπορέσουν να φλασαρουν μια Ρομ της αρεσκείας τους, η ακόμα πιο χειρότερα στην περίπτωση που τους έχει χαλάσει το τηλ και θέλουν να βαλουν μια official rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk