Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 595.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ecsalos: “αν απλα φλασαρω την 8.1.1.0 global official stable με το TWRP τι θα γινει?? (παντα μιλαμε με ξεκλειδωτο bl) θα μπρικαρει ή θα ξαναγινει παλι οπως το αγορασα που λεμε?” Φλασαρε κανονικά την official rom αλλα μονο με zcx-twrp, ετσι εχω το δικο μου root + updates. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Re: RE:
Μήνυμα@Gkontos10 Οχι ειναι μόνο για official rom.
-
Παρτε να'χετε updates καλο φλασαρισμα σε οσους θελετε να δοκιμασετε ολοκληρο το update.zipppp της miui v8.1.4.0 (SD KENZO) οπoioς θελει το foul zip rom της miui v8.1.4.0 ας μου στειλει π.μ το εχω κατεβασει διοτι δεν υπαρχει ακομα το φουλ rom.zip ουτε στο mi.com.οσοι φυσικα προλαβατε και το κατεβασατε εχει καλως...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΟ bootloader ξεκλειδωνει με ολες τις ρομ miui v8 ειτε ειναι stable ειτε ειναι dev ,το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι κανετε του κεφαλιου σας...(για να ξεκλειδωσει ο bootloader πρεπει να εχουμε παρει αδεια απο την χιαομι και να εχουμε φτασει τον λογαριασμο μας στο miaccount στο 100%,να εχουμε συνδεση τον λογαριασμο μας στο τηλεφωνο μας και να ειναι ενεργοποιημενος και να εχουμε ενεργοποιηση το find device).
-
REDMI 3S Πρόβλημα IMEI
ΜήνυμαΜε τι πρόγραμμα φλασαρες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Δεκ 16th 2016, 3:42pm =============== ο μονος τροπος εφοσον δεν εχεις αδεια ξεκλειδωματος ειναι να μπεις σε edl mode και να φλασαρεις την τελευταια stable fastboot rom για το τηλεφωνο σου. @gdy190
-
REDMI 3S Πρόβλημα IMEI
ΜήνυμαΠληκτρολογισε στην εφαρμογη τηλεφώνου *#06# και δες τι σου βγάζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν έχεις το kenzo και θες να πας σε official τότε θα πας στην miui v8.0.6.0 για ελληνική θα πας στη τελευταία miuiv8.1.1.0 xtrv beta 1 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θες official rom η ελληνικη @maelko Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk