Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 595.
-
189€ redmi 3s και 229€ redmi note 3 αυτες θα ειναι οι τιμες απο αυριο στο infoquest,η πηγη ειναι απο το site insomnia.
-
Εγω νομιζω η τιμες ειναι εντάξει στο λινκ που εδωσε πιο πάνω sylvester Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το zcx-twrp υποστηρίζει MM-Nouhat και ota updates αν θες να βάλεις official rom, μεχρι στιγμης έχει βγει για το kenzo. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@chrisnik το zcx-twrp υποστηρίζει mm 6 και nougat 7 μεχρι στιγμης έχει βγει μονο για το kenzo Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
3€ ειναι τα έξοδα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Souits ποτε δεν ειχα θεμα με καμια επιλογη,ειτε με global stable miui v 8.x.x.x ειτε με dev global ουτε ειχα προβλημα με το ξεκλειδωμα σε stable (τωρα μολις ξεκλειδωσα official global stable miuiv 8.0.6.0) και περασα την τελευταια ελληνικη stable xtrv1 beta miuiv8.1.1.1.0 επισεις ποτε δεν ειχα θεμα και με custom roms cyanogenmod13 και στο καπακι nougat 7.1.1 resurraction remix και καπακι downgrade official stable global miui v8.0.6.0,τι να πω.....
-
@Gkontos10 εχεις πολλες επιλογες η 1)ειναι να βαλεις twrp και να περασεις την τελευταια ελληνικη miui v8.1.1.1.0 XTRV Beta 1 και η δευτερη ειναι να ξεκλειδωσεις bootloader να περασεις μια official global stable (miuiv 8.0.6.0 ) και να κανεις αναβαθμιση μεσω του update app την τελευταια ΜΜ 6 miui v8.1.1.1.0 οπου εχει και ελληνικα + ota updates διαλεγεις και περνεις...
-
Bootloop
ΜήνυμαΔιαβασε το λινκ που σου ειχα δώσει πιο πίσω γραφει πως να κάνεις καθαρη εγκατάσταση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bootloop
ΜήνυμαΚαποια spflash ειχαν θεμα, το παθαινα κι εγω στο παλιο μου τηλ ulefone Paris Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bootloop
ΜήνυμαΚανε καθαρη εγκατάσταση την τελευταία ρομ με spflash. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bootloop
ΜήνυμαWipw/data/dalvick /CACHE/system Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bootloop
ΜήνυμαΔοκιμασε να την βγάλεις και ξαναμπες στο twrp και κανε wipe Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bootloop
ΜήνυμαΕχεις sdcard στο τηλεφωνο σου; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν ειναι το kenzo κατέβασε μια τελευταία fastboot stable global rom (miui v8.0.6.0) και κανε την extract στην επιφανια εργασίας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατι κάνεις λάθος αν εκανες καλώδιο deep flash και δεν στο αναγνωρίζει παλι ως 9008 δεν εχει περάσει σωστα τους drivers Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk