Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 595.

• θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος κάτοχος redmi note 8 global άλλαξε ρομ σε inda rom, διάβασα στο επίσημο φόρουμ της xiaomi οτι αυτο είναι εφικτό και επίσης οτι μπορούμε να κλειδώσουμε και τον bootloader. Το ρωτάω αυτο γιατί θελω να έχω το mi caller και κάποια άλλα apps της xiaomi γιατί πιστεύω ειναι πιο χρήσιμα απο αυτά της google. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι υποδομές κι όχι τα τηλέφωνα, ας φτιάξουν πρώτα αυτα οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και μετά βλέπουμε για τα οποία προβλήματα μπορεί να παρουσιάζουν τα κινητά τηλέφωνα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @andreasp Δεν νομίζω να είναι σοβαρός λόγος αυτός για να δώσεις το τηλέφωνο η να αλλάξεις μάρκα κινητού.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi box 3

venioni - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Έχει κάποια μικροπροβλήματα αυτή η έκδοση , πχ δεν μπορείς να κάνεις boot σε recovery mode απο το remote control, μόνο μέσω adb reboot recovery. Επίσης στην προβολή εικόνας είναι συνέχεια σε 720p πρέπει να το ρυθμίσεις χειροκίνητα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi box 3

venioni - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παρε το καινούργιο το Mi box S global έχει καλύτερο modem Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

venioni - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Το volte δεν χρεώνει δεδομένα. Μόνο χρόνο ομιλίας... Το vowifi δεν χρεώνει δεδομένα, μια και είσαι συνδεδεμένος σε wifi...” Μπορεί και να είναι έτσι όπως τα λες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @drivth Αυτό εξηγώ ότι δεν είναι δωρεάν όπως και οτι θα σου χρεώνει για κάθε κλήση και κάποια MB. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κλείσε το wifi και ξανακανε έλεγχο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις τώρα δοκίμασα το VOWIFI στο κινητό μου με λειτουργία πτήσης και δείχνει να δουλεύει, αλλα να τονίσω ότι η λειτουργία VOLTE και VOWIFI είναι καθαρά και μόνο για πιο ποιοτικές κλήσεις και τίποτα παραπάνω όπως επίσης κι οτι είτε είσαι με VOLTE η με VOWIFI παλι θα σε χρέωση ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας . Παραθέτω αποδεικτικά screen shot. Στο τελευταίο screen shot δείχνει καθαρά οτι μου χρέωσε τρία λεπτά για την κλήση που εκανα.231fb52611703c1cd7ba954392fe88e8.jpga3b36641b623d21b15aa5f564190cb6…

• @alvin1983 Τότε πολύ πιθανόν να μην το υποστηρίζει η συσκευή σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AlexanderK: “Παράθεση από alvin1983: “@venioni Όχι εξακολουθεί να γράφει Volte ακόμα και αν κλείσω το διακόπτη για Volte από πάνω και ακόμα και αν κλείσω τολα δεδομένα. Μήπως είναι ορθογραφικό bug?” Το volte δεν χρειάζεται δεδομένα για να δουλέψει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk” Χρειάζεται , διάβασε παραπάνω για να καταλάβεις πώς δουλεύει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @alvin1983 Ναι , κάνε μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο σου να δεις αν αλλάξει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κάτι τέτοιο πρέπει να γράφει.5240fffe5f0cc1d1e95568af7399f870.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “@venioni από που?” Απο τις ρυθμίσεις κινητού , δίκτυο και sim και κάπου πρέπει να γράφει προτίμηση κλήσεων, έτσι τουλάχιστον γράφει το oneplus 5. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @alvin1983 είναι θεμα ρυθμίσεις , πρέπει να έχεις ως βασικό το vowifi για κλησεις για να σου εμφάνιση το εικονίδιο vo-wifi. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!!! δώστε προσοχή στην παράγραφο 3 ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ COSMOTE WiFi Calling από την COSMOTE 1 Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling (εφεξής «Υπηρεσία») παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιούνται κλήσεις κινητής τηλεφωνίας ή αποστολή γραπτών μηνυμάτων (SMS) είτε μέσω του δικτύου δεδομένων COSMOTE 4G (LTE), όταν είναι διαθέσιμο, είτε μέσω WiFi (ασύρματου τοπικού δικτύου) όταν δεν υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της «Υπηρεσίας» μέσω WiFi είναι ο συνδρομητ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από venioni: “Για να δουλέψει πρέπει να έχεις MB οταν είναι σε VOLTE και Φυσικά να είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία απο τον πάροχο σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αμα δεν εχεις mb δεν εμφανιζει σηματακι τπτ?” Για το σήμα δεν ξέρω αλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι εαν δεν έχεις MB δεν θα δουλέψει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για να δουλέψει πρέπει να έχεις MB οταν είναι σε VOLTE και Φυσικά να είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία απο τον πάροχο σου. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικα για να δουλέψει το VOLTE- VOWIFI είναι καθαρά θέμα ενεργοποιήσεις της sim card . Στο δικό μου το OnePlus 5 μετά απο την ενεργοποίηση της κάρτας σιμ- αριθμού μου άρχισε να δουλεύει - ενεργοποιήθηκε, δουλεύει πλεον και το WoWifi.

• Το 3 ευρω το πληρωνουμε ολοι μας εφοσον το πακετο κριθει απο την πρωτη διαλογη στο τελωνειο οτι η αξια του ειναι μεγαλυτερη των 3 ευρω με αποτελεσμα να ανοιγουν τα πακετα-δεματα για να διαπιστωσουν αν οντως ειναι χαμηλωτερης αξιας η ισης των 22 ευρω.