Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 595.
-
Αν στο διαβάζει σε edl mode 9008 φλασαρε μια fastboot rom, θα πρέπει να στο εμφανίζει στο miflash ως com 4/10 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@GogoF Αυτα τα αρχεία ειναι απο κάποιο backup που εκανες με το twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@perimano αν λεει 2015112 ειναι το kenzo θα κατεβασεις ρομ για το kenzo οχι για την special edition!!!
-
Σιγουρα εχεις το kenzo; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bootloop
ΜήνυμαΈκανες flash την τελευταία rom. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bootloop
ΜήνυμαΔιαβασε το όλο, με spflash θα την περάσεις την ρομ, το τηλέφωνο σου ειναι το redmi note 3g mediateκ, κανε login και κανε ενα σχόλιο για να δεις το κρυφο περιεχόμενο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Bootloop
Μήνυμαδιαβασε εδω [MIUI Device Team] Everything about Fastboot for Redmi Note WCDMA [2-11-2016] - Redmi Note 3G - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Bootloop
Μήνυμααλλαξε twrp...δοκιμασε με miflash μια καθαρη εγκατασταση official rom.
-
Bootloop
ΜήνυμαΤο unable mount στο γράφει γιατι έχει διαφορετικό προεπιλεγμενο δίσκο, πήγαινε στο mount και επέλεξε internal storage κανε reboot recovery και ξαναδοκιμασε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η αχαριστια κάποιον εδω μεσα δεν έχει όρια... κρίμα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
venioni - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν εχεις το redmi note 3 pro (kenzo) πέρασε την fastboot rom miui v8.0.6.0 και δες πως θα πάει το τηλ και σου κάνει πάλι τα ίδια επέστρεψε το πίσω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@sidnick10 αυτο που κανεις ειναι λάθος, το να βάζεις δικο σου λογαριασμο σε αλλο τηλεφωνο μόνο προβληματα θα δημιουργήσεις, το τηλ θα κλειδωσει με το δικο σου account και θα ζητάει συνεχώς σε καθε επαναφορα τα στοιχεία σου, αφου τωρα αποφασισες να το ξεκλειδωσεις, πρωτα θα πρέπει να ενεργοποιησεις το τηλ στο account σου και δεύτερον αν εχει official stable ενεργοποίησε το usb debugging και το oem unlock και υστερα δοκίμασε να ξεκλειδωσεις τον bootloader. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοπ…